Voita iPhone 12

voita-iphone-12

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 12, jonka arvo on noin 1000 euroa. Käytä vain muutama minuutti aikaa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Kaikki kilpailut ovat avoinna vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 12

Haluatko sinä voittaa yli 1000 euron arvoisen iPhone 12 matkapuhelimen? Jos vastasit myöntävästi, osallistu kilpailuun täysin ilmaiseksi vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja saat mahdollisuuden voittaa 1000 euron arvoisen lahjakortin uuden matkapuhelimen hankintaan.

Arvontaan osallistutaan vastaamalla muutaman minuutin mittaiseen kilpailukyselyyn, jonka täyttäminen on täysin ilmaista. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa ja saavat mahdollisuuden voittaa 1000 euron arvoisen lahjakortin. Kaikkien kilpailukyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi 1000 euron arvoinen lahjakortti, jolla voittaja voi ostaa esimerkiksi iPhone 12 matkapuhelimen.

Arvontaan osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero. Muista täyttää jokainen kohta huolellisesti, sillä puutteellisesti tai väärillä tiedoilla täytetyt lomakkeet voidaan hylätä.

Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista eikä osallistuja sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tarkista osallistuessa, että antamasi sähköpostiosoite ja puhelinnumero on varmasti oikein.

Miten osallistun arvontaan?

Kilpailuun osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi lahjakortti, jonka arvo on 1000 euroa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo