Voita 1000€ sähköön

voita-1000-sähköön

Osallistu arvontaan ilmaiseksi ja voita 1000 euroa sähköön. Osallistu muutamassa minuutissa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana 1000 euron arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita 1000€ sähköön

Tarvitsetko sinä helpotusta sähkön hinnan nousuun tulevan talven varalle? Mikäli vastasit myöntävästi, vastaa vain muutamaan nopeaan kysymykseen ja juuri sinä voit voittaa 1000 euroa sähkölaskujesi maksamiseen. Viime vuonna alkanut sähkön hinnannousu ei näytä laantuvan, vaikka ennusteita sähkön hinnan alenemisesta on tehty pitkin vuotta.

Onneksi nyt on sentään mahdollista osallistua täysin ilmaiseksi arvontaan, jossa yksi osallistuja tulee voittamaan 1000 euroa sähkölaskujen maksamiseen. Palkintosumma on sen verran suuri, että sillä maksaa jo esimerkiksi suuremmankin omakotitalon sähkölaskun ja sähkönsiirtomaksun useamman kuukauden. Useimmille osallistujille palkintosumma riittää melko varmasti koko vuoden sähkölaskujen maksamiseen.

Mikäli haluaisit voittaa 1000 euroa sähkölaskujen maksamiseen, osallistu arvontaan vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn jo tänään. Kaikki osallistuneet ovat mukana palkinnon arvonnassa. Kilpailuun osallistuessa kilpailulomakkeeseen tulee täyttää vaaditut tiedot, kuten toimiva sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.

Kaikki palvelumme kilpailut ovat täysin ilmaisia, niinpä myös tähän kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on käytössään toimiva sähköpostiosoite ja puhelinliittymä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Arvontaan on mahdollista osallistua Puhelinliittymä.com palvelun lisäksi myös useimmilla muilla verkkosivuilla.

Miten arvontaan osallistutaan?

Arvontaan osallistuminen on vaivatonta ja siihen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä kilpailusivulla olevan kilpailulomakkeen, jonka jälkeen pääset vastaamaan lyhyeen kilpailukyselyyn.

Osallistuminen on sallittua vain omilla yhteystiedoilla. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, joten täytä tiedot huolellisesti.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Arvonnan palkinto

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 1000 euroa, sähkölaskujen maksamiseen.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Puhelinliittymä.com
Logo