Kilpailut ja arvonnat 2023

Haluaisitko sinä voittaa uuden Apple iPhone 14 Pro 5G puhelimen? Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö DNA:lle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Palkinnon arvo on huikeat 1349 euroa. Ei muuta kuin kokeilemaan onnea jo tänään ja osallistumaan arvontaan!

Osallistu arvontaan ilmaiseksi ja voita 1000 euroa sähköön. Osallistu muutamassa minuutissa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana 1000 euron arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu kilpailuun ja voita 999 euron arvoinen kaasugrilli. Käytä muutama minuutti vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana uuden karhean kaasugrillin arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita iPhone 12, jonka arvo on noin 1000 euroa. Käytä vain muutama minuutti aikaa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita sähköpyörä, jonka arvo on yli 1000 euroa. Käytä vain muutama minuutti aikaa vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana yli 1000 euron lahjakortin arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron ruokalahjakortti. Käytä muutama minuutti vastaamalla lyhyeen kilpailukyselyyn ja olet mukana 1000 euron lahjakortin arvonnassa. Arvonta on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Osallistu arvontaan ja voita Roborock S7 -robotti-imuri, jonka arvo on 499 euroa. Käytä muutama minuutti vastaamalla kilpailukyselyyn ja olet mukana 499 euron robotti-imurin arvonnassa. Kilpailu on voimassa vain hetken, joten osallistu ilmaiseksi jo tänään!

Haluaisitko sinä mahdollisuuden voittaa uuden Apple Macbook Air M2 ja samalla saada edullisen liittymätarjouksen? Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Palkinnon arvo on huikeat 1559 euroa. Ei muuta kuin kokeilemaan onnea ja osallistumaan kilpailuun!

Haluaisitko sinä voittaa upouuden Apple Watch Ultra Ocean-rannekkeella, jonka arvo on 1009 euroa? Kilpailuta puhelinliittymäsi jättämällä kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Samalla voit saada Telialta nykyistä halvemman puhelinliittymän.

Netin suosituimmat kilpailut ja arvonnat

Kilpailut ja arvonnat ovat erittäin suosittuja etenkin netissä, jossa niihin on mahdollista osallistua helposti muutamassa minuutissa kotoa käsin omalla tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Netistä löytyy tänä päivänä hyvä valikoima erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa arvotaan arvokkaitakin palkintoja aina lahjakorteista erilaisiin tuotepalkintoihin, joiden arvo voi olla tuhansia euroja.

Kilpailut sivulla julkaistut arvonnat eivät ole Puhelinliittymä.com palvelun järjestämiä, vaan sivulle julkaistaan nettikilpailuja eri järjestäjiltä, kuten esimerkiksi operaattoreilta ja kilpailu.fi sivustolta. Näin löydät kaikki netin suosituimmat kilpailut helposti yhdeltä ja samalta verkkosivulta, eikä sinun tarvitse kuluttaa koko päivää aikaa etsien nettikilpailuja netissä useilta sivustoilta.

Jokainen tällä sivulla julkaistu kilpailu on täysin ilmainen ja niihin voi vapaasti osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt. Jokaisen kilpailun artikkelissa on kerrottu selkeästi kilpailun järjestäjä, miten arvontaan on mahdollista osallistua, milloin kilpailu päättyy sekä miten arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta.

Lähes kaikki kilpailut toimivat siten, että osallistujan tulee täyttää yhteystiedot kilpailulomakkeeseen ja vastata kilpailukyselyyn tai edellä mainittujen asioiden sijaan jättää vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö kilpailun järjestäjälle, jolloin järjestäjä voi olla sinuun yhteydessä luvallasi puhelimitse tai sähköpostitse ja tehdä esimerkiksi henkilökohtaisen tarjouksen jostain tuotteesta.

Operaattorien kampanjat

Kilpailut sivulta löydät myös Suomen suosituimpien operaattorien ajankohtaiset kampanjat, kuten Telia ja DNA. Nämä ei kuitenkaan ole samankaltaisia kuin perinteiset arvonnat, joissa osallistujan tulee vastata kilpailukyselyyn. Näissä kampanjoissa osallistujan tulee jättää kertaluontoinen yhteydenottopyyntö, jolloin operaattori voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tämän tyyppiset kilpailut tai kampanjat ovat olleet jo muutaman vuoden ajan erittäin suosittuja. Suosio johtuu varmasti siitä, että palkinnot ovat lähes aina arvokkaita matkapuhelimia tai tietokoneita, arvonnan järjestäjä on lähes kaikille tuttu yritys ennestään ja osallistuminen vaatii vain kertaluontoisen yhteydenottopyynnön jättämistä.

Kilpailun palkinto arvotaan aina kaikkien kertaluontoisen yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken. Tässä tapauksessa kertaluontoinen yhteydenottopyyntö tarkoittaa sitä, että operaattori saa ottaa sinuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja tehdä sinulle liittymätarjouksen. Kilpailuun osallistuminen ei kuitenkaan vaadi liittymätarjouksen hyväksymistä.

Operaattorien julkaisemat kilpailut ovat hyvä tapa kilpailuttaa oma tai koko perheen puhelinliittymät. Voit osallistua täysin ilmaiseksi kilpailuun, jolloin saat mahdollisuuden voittaa esimerkiksi uuden älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen. Lisäksi sinulle voidaan tarjota puhelimitse tai sähköpostilla uutta puhelinliittymää, joka voi olla huomattavasti nykyistä halvempi.

Kilpailu.fi nettikilpailut

Ovatko Kilpailu.fi sivuston kilpailut sinulle ennestään tuttuja? Arvontasivu on ollut toiminnassa jo useamman vuoden ajan ja julkaissut useita erilaisia kilpailuja ja arvontoja netissä. Palvelun verkkosivuilla julkaistaan myös kaikkien kilpailujen voittajat. Tältä sivulta löydät jatkossa myös kaikki Kilpailu.fi verkkosivun suosituimmat arvonnat, joihin osallistuminen on aina täysin maksutonta.

Kilpailut ovat avoinna kaikille täysi-ikäisille henkilöille ja osallistuminen on aina täysin maksutonta. Osallistuminen ei vaadi yhteydenottopyynnön jättämistä vaan yleensä aina kilpailulomakkeen täyttämistä ja lyhyeen kilpailukyselyyn vastaamista. Kilpailuihin osallistuminen on vaivatonta ja osallistumiseen kuluu vain muutama minuutti aikaa.

Kilpailujen palkintoina on nähty muun muassa ruokalahjakortteja, polttoainelahjakortteja ja matkalahjakortteja. Palkintosummat vaihtelevat eri kilpailujen kohdalla mutta palkinnon arvo voi olla esimerkiksi 120€, 200€ ja jopa 1000€. Arvonnan palkintona voi olla myös esimerkiksi matka Thaimaahan, mutta todellisuudessa palkintona saattaa olla 1000€ arvoinen matkalahjakortti.

Kilpailu.fi verkkosivun kilpailut on täysin ilmaisia osallistujille, sillä kilpailujen yhteistyökumppanit maksavat palkinnon arvonnan voittajalle. Kilpailukyselyyn vastanneet voivat saada vastauksien perusteella muutamia puheluita tai viestejä yhteistyökumppaneilta liittyen heidän tuotteisiin tai palveluihin. Osallistuja voi saada myös erilaisia tarjouksia kilpailuun osallistuessa.

Kisatverkossa.fi kilpailut

Oletko joskus osallistunut Kisatverkossa.fi verkkosivun kilpailuihin? Jatkossa kaikki verkkosivun suosituimmat arvonnat löydät tältä sivulta ja voit myös osallistua niihin ilmaiseksi. Kyseiset kilpailut ovat hieman samankaltaisia kuin Kilpailu.fi palvelun arvonnat. Palvelussa on julkaistu erilaisia nettikilpailuja jo useamman vuoden ajan, joissa palkinnot maksetaan lahjakortteina.

Lähes kaikki kilpailut sisältävät lyhyen kilpailukyselyn, johon tulee vastata ennen kuin on mahdollista täyttää yhteystiedot kilpailulomakkeeseen. Kilpailukysely saattaa sisältää esimerkiksi kolme kysymystä, joihin vastausvaihtoehtoina on ”kyllä” tai ”ei”. Kun olet vastannut kyselyyn, voit seuraavaksi täyttää omat yhteystietosi kilpailulomakkeeseen.

Kisatverkossa.fi verkkosivun kilpailut ovat olleet erittäin suosittuja jo vuosien ajan. Nettikilpailujen palkintoina on nähty muun muassa robotti-imureita, ruokalahjakortteja, polttoainelahjakortteja, kahvinkeittimiä ja vuoden kahvit. Vaikka kilpailujen palkintoina saattaa olla erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi kahvinkeitin, maksetaan voittajalle palkinto aina lahjakorttina.

Kilpailut ovat yhteistyökumppaneiden rahoittamia, joten osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että kilpailun järjestäjä tai yhteistyökumppanit voivat ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, postitse tai sähköpostitse. Mikäli haluat vain osallistua kilpailuun antamatta markkinointilupaa, onnistuu se lähettämällä sähköposti osoitteeseen osallistu@kisatverkossa.fi.

Puhelinliittymä.com
Logo