Saunalahti Tarkka Perus

saunalahti-tarkka-perus

Saunalahti Tarkka Perus on suosituin ensiliittymä koululaiselle. Tutustu liittymän ominaisuuksiin ja valitse käyttöösi sopiva puhelinliittymä Elisan valikoimasta.

Saunalahti Tarkka Perus

Saunalahti Tarkka Perus on suosittu ensiliittymä koululaiselle. Liittymän kuukausihintaan sisältyy 1 Mbit/s nettiyhteys ilman datakattoa, mutta puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan käytön mukaan. Rajaton netti on käytettävissä kotimaan lisäksi Baltiassa ja Pohjoismaissa. Kuukausihintaan sisältyy myös EU- ja ETA-maissa käytettävä 9 Gt kuukausittainen datapaketti.

Liittymän netti soveltuu hyvin peruskäyttöön, sillä kevyet sovellukset toimivat erinomaisesti melko hitaasta nettiyhteydestä huolimatta, kuten esimerkiksi WhatsApp. Saunalahti Tarkka Perus liittymää on mainostettu olevan yksi suosituimmista ensiliittymistä koululaisille, mutta se soveltuu aivan yhtä hyvin myös kaikille heille, joilla liittymän käyttö on suurimmaksi osaksi melko vähäistä.

Kuukausimaksun lisäksi käytön mukaan laskutettavat puhelut ja tekstiviestit on nykyaikana vaivatonta hoitaa ilmaisten sovellusten kautta, jotka eivät tarvitse toimiakseen erityisen nopeaa nettiyhteyttä. Saunalahti Tarkka Perus liittymän rajaton netti 1 Mbit/s maksiminopeudella on melko hidas internet-yhteys, jolla hoituu kuitenkin vaivattomasti viestittely WhatsAppissa tai päivän sään tarkistaminen.

Liittymällä puhelut tavallisiin kotimaan numeroihin maksavat 0,069 € minuutilta ja tekstiviestit 0,069 € kappale. Soittaminen yritys- tai palvelunumeroihin veloitetaan muiden liittymien tapaan palveluntarjoajan veloittaman hinnaston mukaisesti. Liittymän kuukausimaksuun lisätään joka kuukausi kulut puheluminuuteista ja käytetyistä tekstiviesteistä, joista muodostaa liittymän kokonaishinta.

Saunalahti Tarkka Perus liittymän saat nyt käyttöösi 12,90 € kuukausihintaan, johon lisätään puheluista ja tekstiviesteistä kertyneet kulut käytön mukaan. Lisäksi ensimmäisen kuukauden laskuun lisätään 6,90 € avausmaksu. Liittymän voit hankkia ilman sitoutumispakkoa, joka tarkoittaa sitä, että voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa tai vaihtaa liittymätyyppiä, jos et ole täysin tyytyväinen liittymän ominaisuuksiin.

Edullinen vaihtoehto mukaan matkalle

Saunalahti Tarkka Perus liittymä tarjoaa käytettäväksi 1 Mbit/s nopeudella toimivan rajattoman nettiyhteyden, joka kotimaan lisäksi toimii myös Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Latviassa, Virossa ja Liettuassa ilman lisäkustannuksia. Lisäksi liittymä sisältää 9 Gt dataa kuukaudessa EU- ja ETA-maissa. Datakaton ylimenevästä osuudesta veloitetaan EU- ja ETA-maissa pieni lisämaksu, jonka suuruus kannattaa tarkistaa Elisan verkkosivuilta.

Viestit ja puhelut eivät kuulu liittymän kuukausihintaan, joten ne veloitetaan aina erikseen, soititpa sitten Suomesta ulkomaille tai ulkomailta kotimaahan. Liittymällä on mahdollista soittaa myös Wifi-puheluita lukuisien muiden Elisan liittymien tapaan, jotka tulevat etenkin kaukokohteista soittaessa kotimaahan huomattavasti halvemmaksi kuin perinteiset puhelut.

Wifi-puhelut tarkoittavat sitä, että voit vastaanottaa tai soittaa itse kotimaan puheluja missä tahansa matkustaessa, kunhan matkapuhelimesi on Wifi-verkossa esimerkiksi hotellissa tai kahvilassa. Wifi-puheluita hyödyntämällä voit saavuttaa merkittävän suuren säästön. Lue lisää Elisan Wifi-puheluista.

Kenelle Saunalahti Tarkka Perus liittymä sopii?

 • Elisa Saunalahden suosituin ensiliittymä koululaisille.
 • Haluat maksaa puheluista ja tekstiviesteistä kulutuksen mukaan.
 • Käyttöösi riittää mainiosti 1 Mbit/s netti ilman datakattoa.
 • Puhelimen käyttö on suurimmaksi osaksi melko vähäistä.
 • EU- ja ETA-maissa käytettävä kuukausittainen 9Gt datapaketti riittää käyttöösi.

Liittymän ominaisuudet tiivistettynä

 • Kotimaassa normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan.
 • Rajaton 4G nettiyhteys ilman käyttökattoa 1 Mbit/s maksiminopeudella.
 • EU- ja ETA-maissa 9 Gt/kk -nettipaketti.
 • Liittymän avausmaksu 6,90€.
 • Ei sitoutumispakkoa.
 • Ilmainen toimitus.

Onko Saunalahti Tarkka Perus liittymä kuin sinulle tehty?

Saunalahti Tarkka Perus liittymän voit tilata halutessasi muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan ensin Elisan liittymät osiossa myös muihin tarjouksiin, jonka jälkeen ostopäätös on helpompi tehdä. Liittymää etsiessä ei kannata tarttua ensimmäiseen vaihtoehtoon, vaan vertailla kaikessa rauhassa eri vaihtoehtoja, jolloin ostettu liittymä on useimmissa tapauksissa paras vaihtoehto.

Mikäli Saunalahti Tarkka Perus liittymä vaikuttaa kuitenkin parhaalta ratkaisulta käyttöösi, voit siirtyä Elisan verkkosivuille täyttämään tilauslomakkeen. Liittymäsopimus on toistaiseksi voimassaoleva, joka tarkoittaa sitä, että voit irtisanoa sopimuksen milloin itse haluat 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Voit tehdä liittymäsopimuksen Elisan kanssa täysin ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Mikäli haluat jossain kohtaa vaihtaa liittymän toiseen, voit helposti vaihtaa liittymätyyppiä tai halutessasi vaihtaa liittymäsi vaikka toiselle operaattorille. Liittymää tilatessa on hyvä tietää se asia, ettei tarvitse sitoutua käyttämään tilattua liittymää ennalta määriteltyä aikaa.

Miten liittymä tilataan?

Onko Saunalahti Tarkka Perus liittymä sopiva käyttöösi? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet, miten liittymä tilataan.

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt Elisan verkkosivuille.
 • Verkkopalvelussa on listattuna kaikki liittymävaihtoehdot.
 • Klikkaamalla kohdasta ”Tutustu” saat lisätietoa tietystä liittymästä.
 • Siirrä liittymä ostokoriin klikkaamalla kohdasta ”Lisää koriin”.
 • Seuraavaksi voit siirtyä kassalle täyttämään tilaajan tiedot.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Ota käyttöösi uusi tai säilytä nykyinen puhelinnumero.
 • Valitse sähköposti-, tekstiviesti tai paperilasku.
 • Seuraa annettuja ohjeita loppuun saakka ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Mitä liittymän tilaajalta edellytetään?

On tärkeä muistaa liittymää tilatessa, että tilaajan tulee olla aina vähintään 18-vuotias henkilö. Esimerkiksi alaikäinen lapsi ei voi tilata itse omaa liittymäänsä, vaan liittymäsopimuksen solmii yleensä lapsen vanhempi.

Matkapuhelinoperaattori tarkistaa aina tilaajan luottotiedot ennen liittymäsopimuksen vahvistamista. Merkintä luottotiedoissa saattaa vaikeuttaa jollain tapaa liittymäsopimuksen solmimista. Mikäli asiakkaalla on merkintä luottotiedoissa, saattaa operaattori tarjota vaihtoehtoista liittymää tietyillä rajoituksilla tai ennakkomaksua. Jokainen operaattori tekee päätöksen aina tapauskohtaisesti.

Perinteisen laskutusliittymän saaminen saattaa olla ilman rajoituksia tai ennakkomaksua mahdotonta, mikäli asiakas on asunut useamman vuoden ajan ulkomailla ja muuttanut juuri takaisin Suomeen. Silloin teleoperaattori ei yleensä pysty tarkistamaan asiakkaan tietoja riittävän pitkältä aikaväliltä.

Seuraavat asiat saattavat vaikeuttaa liittymän saamista:

 • Maksuhäiriömerkintä
 • Tilaaja on alle 18-vuotias
 • Asiakkaan luottotietoja ei voida tarkistaa

Saunalahti Tarkka Perus hinnasto:

 • Hinta: 12,90 €/kk
 • Avausmaksu: 6,90€
 • Toimituskulut: 0€

Lisätietoa liittymästä: Elisa.fi – Saunalahti Tarkka Perus

Puhelinliittymä.com
Logo