Saunalahti Huoleton 5G 600M

saunalahti huoleton 5g 600m

Saunalahti Huoleton 5G 600M

Saunalahti Huoleton 5G 600M on Elisan liittymävalikoiman toiseksi nopein 5G liittymä. Se tarjoaa käyttäjälleen huippunopean 600 Mbit/s nopeudella toimivan netin, joka ei sisällä datakattoa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit surffata netissä mielin määrin täydellä teholla. Lisäksi puhelinliittymä sisältää rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä. Kiinteään kuukausihintaan saat siis kaikki ominaisuudet rajattomasti käyttöösi.

Saunalahti Huoleton 5G 600M soveltuu erinomaisesti niin työ- kuin viihdekäyttöön, sillä nopeus on omaa luokkaansa. Yksi markkinoiden nopeimmista 5G-nettiyhteyksistä ja jopa 600 Mbit/s maksiminopeus mahdollistaa nopeasti suurien tiedostojen lataamisen, online-pelien pelaamisen ja elokuvien katsomisen ilman ikäviä katkoksia sekä tietenkin nettiyhteyden jakamisen useammalle kodin laitteelle.

Kiinteä kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut ja viestit kotimaan numeroihin, sekä matkustaessasi EU- ja ETA.maissa soitot ja vietit toiseen EU- ja ETA-maahan. Kuukausimaksu ei sisällä muiden liittymien tapaan puheluita ja tekstiviestejä yritys- ja maksullisiin palvelunumeroihin. Ne laskutetaan erikseen palveluntarjoajan perimän maksun ja Elisan 0,109 €/min hinnoittelun mukaisesti.

Perinteisen tekstiviestin lähetys Suomesta EU- ja ETA-maihin maksaa 0,0744 €/kpl ja muihin maihin 0,19 €/kpl. Puhelut Suomesta EU- ja ETA-maihin maksaa 0,2356 €/min ja muihin maihin maakohtaisen hinnaston mukaisesti. Hinnastoon voit tutustu Elisan verkkosivuilla.

S-ryhmän jäsenenä voit kerryttää liittymästä myös bonusta. Täytä bonuskortin numero sille varattuun kenttään tilausta tehdessä ja kerrytät jatkossa bonusta puhelinlaskuistasi. Tarvittaessa voit päivittää bonuskortin tiedot myös jälkikäteen OmaElisa palvelussa. Elisan asiakkaana voit saada myös muita etuja, kuten tarjouksia puhelin- tai nettiliittymistä, laitteista ja viihdepalveluista, kuten kanavapaketeista.

Erinomaiset ominaisuudet myös matkustaville

Saunalahti Huoleton 5G 600M on erittäin nopealla nettiyhteydellä varustettu teholiittymä, jonka ilmoitettu maksiminopeus on jopa 600 Mbit/s. (nopeuden vaihteluväli 5G-verkossa on 10-600 Mbit/s) Rajatonta nettiyhteyttä voit käyttää Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Latviassa ja Liettuassa. EU ja ETA-maissa käytössäsi on 27 Gt kuukausittainen datapaketti, joka sisältyy liittymän hintaan.

Liittymä pyrkii käyttämään aina ensisijaisesti 5G-verkkoa, mutta siirtyy tarvittaessa automaattisesti käyttämään seuraavaksi nopeinta verkkoa. Mikäli olet 5G-verkon ulkopuolella, käyttää liittymä silloin 4G-verkkoa. (nopeuden vaihteluväli 4G-verkossa 5-600 Mbit/s)

Kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset puhelut ja viestit EU- ja ETA-maissa matkustaessasi EU- ja ETA-maiden numeroihin. Viestit ja puhelut Suomesta ulkomaille eivät kuulu liittymän kiinteään kuukausimaksuun, vaan ne veloitetaan erillisen hinnaston mukaisesti.

Wifi-puhelulla voit vastaanottaa ja soittaa kotimaan hintaisia puheluita missä tahansa ulkomailla, kun puhelimesi on WiFi-verkossa, esimerkiksi kahvilassa tai hotellissa. Näin voit säästää huomattavasti rahaa verrattuna roaming-hintoihin Euroopan ulkopuolella lomaillessasi.

Huomaathan, että puhelut ulkomaisiin puhelinnumeroihin veloitetaan aina ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Esimerkiksi soittaessasi WiFi-puhelua Saksasta saksalaiseen numeroon veloitetaan puhelu ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti.

Hinta

Saunalahti Huoleton 5G 600M liittymä on nyt saatavilla vuoden mittaisella määräaikaisella sopimuksella tarjoushintaan 36,90€ kuukaudessa. Tarjousjakso on erittäin edullinen, sillä liittymä on lähes saman hintainen kuin kilpailevien operaattorien 5G liittymät, joissa ilmoitettu maksiminopeus on vain 450 Mbit/s. Saunalahti Huoleton 5G 600M liittymän datapaketti on myös huomattavasti suurempi.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka siirtävät numeronsa Elisalle. 12 kuukauden määräajan päätyttyä liittymän kuukausimaksu nousee 39,90€. Liittymän avausmaksu on 4,90€ ja se veloitetaan vain ensimmäisessä laskussa.

S-ryhmän jäsenenä voit kerryttää puhelinlaskuistasi myös bonusta. Bonusta kertyy laskuista, jotka ovat maksettu eräpäivään mennessä. Täytä bonuskortin numero sille varattuun kenttään tilausta tehdessäsi ja kerrytät jatkossa bonusta puhelinlaskuistasi. Elisan asiakkaana voit saada myös muita lukuisia etuja, kuten tarjouksia puhelin- tai nettiliittymistä, laitteista ja viihdepalveluista, kuten äänikirjapalvelusta.

Lunasta liittymä itsellesi, jos:

 • Haluat huippunopean 5G liittymän, jossa on rajattomasti puhetta, viestejä ja nettiä.
 • Asut tai olet suurimman osan päivästä 5G-verkon alueella.
 • Omistat 5G-teknologiaa tukevan matkapuhelimen.
 • Haluat selata nettiä ennennäkemättömän nopeasti 5G-verkossa, mutta 1000 Mbit/s on turhan suuri käyttöösi.
 • Tarvitset liittymän, jolla voit katsoa myös teräväpiirtoelokuvia ja pelata online-pelejä.

Saunalahti huoleton 5G 600M ominaisuudet:

 • Elisan toiseksi nopein 5G-liittymä.
 • Rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja nettiä.
 • Mahdollisuus kerryttää puhelinlaskuista S-ryhmän bonusta.
 • Erinomainen kuuluvuus myös haja-asutusalueella.
 • Ilmoitettu maksiminopeus jopa 600 Mbit/s.
 • Liittymä hyödyntää tarvittaessa myös 2G, 3G- ja 4G-verkkoa.
 • Ilmainen toimitus.
 • Ei sitoutumispakkoa, voit tehdä muutoksia milloin vain.
 • 14 vuorokauden irtisanomisaika.
 • Sisältää WiFi-puhelut.
 • Avausmaksu vain 4,90€.

Osta markkinoiden toiseksi nopein 5G liittymä omaksesi

Oletko haaveillut huippunopeasta 5G liittymästä, jolla voisit käyttää kaikkia ominaisuuksia täysin rajattomasti kiinteään kuukausihintaan ja selata nettiä 5G-verkossa? Mikäli vastasit myönteisesti, suosittelemme sinulle Saunalahti Huoleton 5G 600M liittymää. Elisan liittymät napista voit tutustua halutessasi myös muihin vaihtoehtoihin ja siirtyä tekemään liittymäsopimuksen suoraan operaattorin verkkopalvelussa.

Mikäli huomaat tarvitsevasi hieman hitaammalla maksiminopeudella varustettua liittymää, voit tehdä liittymävertailun täysin maksutta Puhelinliittymä.com palvelussa. Palvelun valikoimasta tavoitat Suomen suurimmat operaattorit ja heidän puhelinliittymät. Vertailemalla eri vaihtoehtoja, kuten hintaa ja ominaisuuksia, löydät varmasti käyttöösi soveltuvan liittymän muutamassa minuutissa.

Jos tarkoituksesi on ostaa uuden aikakauden 5G-liittymä, tarkista ennen liittymäsopimuksen solmimista vielä, omistatko varmasti 5G-teknologiaa tukevan matkapuhelimen. Liittymän ostaminen Elisan valikoimasta ei voi mennä kovin pahasti pieleen, sillä voit irtisanoa liittymäsopimuksen tarvittaessa 14 päivän irtisanomisajalla.

Miten tilaan liittymän?

Onko Saunalahti Huoleton 5G 600M valintasi? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt Elisan verkkokauppaan.
 • Siirrä liittymä ostoskoriin ”Lisää koriin” napista.
 • Tämän jälkeen voit siirtyä tilaamaan liittymän.
 • Seuraavaksi näet yhteenvedon tilaamastasi tuotteesta ja voit tutustua sopimusehtoihin.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä tilauslomake ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka liittymän voi ostaa?

Liittymän tilaaminen pitäisi onnistua ongelmitta, mikäli olet täysi-ikäinen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Lapselle avattavan liittymän tilaajan tulee olla myös täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi lapsen huoltaja.

Kaikki operaattorit tarkistavat asiakkaiden maksukyvyn ennen liittymäsopimuksen solmimista. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, saattaa se vaikeuttaa liittymän saamista.

Silloin operaattori saattaa vaatia ennakkomaksua tai vakuutta, joka on yleisesti noin 50-350 euroa. Vakuutta tai ennakkomaksua voidaan vaatia myös tilanteissa, joissa todetaan asiakkaalla olevan maksuhäiriömerkintä tai asiakkaan maksukykyä ei pystytä tarkistamaan jostain syystä riittävän pitkältä aikaväliltä.

Jokainen operaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ongelmia ilmenee.

Saunalahti huoleton 5G 600M hinnasto:

 • Hinta: 49,90 €/kk.
 • Puhelut: Rajaton
 • Viestit: Rajaton
 • Liittymän avausmaksu: 5,90€
 • Toimitusmaksu: 0€

Lisätietoa liittymästä: Elisa.fi – Saunalahti huoleton 5G 600M

Puhelinliittymä.com
Logo