Saunalahti Huoleton 5G 1000M

saunalahti huoleton 5G 1000m

Saunalahti Huoleton 5G 1000M

Saunalahti huoleton 5G 1000M valittiin hetki sitten testivoittajaksi Kuluttaja-lehden vertailussa. Liittymä oli mukana kategoriassa, jossa etsittiin markkinoiden nopeinta nettiliittymää ja huoleton 5G 1000M oli vertailussa ylivoimainen voittaja. Uuden sukupolven 5g-verkoissa Elisan liittymät veivät voiton kaikilla kriteereillä arvioitaessa. Lisää aiheesta Ilta-Sanomien uutisissa.

Raskaan sarjan testivoittaja Saunalahti huoleton 5G 1000M liittymä sisältää rajattomasti kaikkea ja tietenkin markkinoiden nopeimman 5G-nettiyhteyden. Voit puhua, viestitellä ja selata nettiä niin paljon kuin haluat jopa 1000 Mbit/s maksiminopeudella 5G-verkossa. Liittymä soveltuu erinomaisesti niin työ- kuin viihdekäyttöön, sillä nopeus on ennennäkemätöntä.

Teholiittymällä kaikki tapahtuu hetkessä, suuret tiedostot latautuvat todella nopeasti, elokuvien katsominen tapahtuu pätkimättä ja huippulaatuisten pelien pelaaminen onnistuu viiveettä. Kotona voit jakaa puhelimestasi netin kaikille nettiyhteyttä tarvitseville laitteille, jolloin erillistä nettiliittymää ei tarvitse välttämättä hankkia.

Saunalahti Huoleton 5G 1000M liittymän rajatonta nettiä voit käyttää vapaasti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Norjassa, Latviassa ja Liettuassa. Pakettiin kuuluu lisäksi erittäin suuri 30 Gt datapaketti EU- ja ETA-maihin. Muissa EU- ja ETA-maissa voit siis kuluttaa dataa jopa 30 Gt kuukaudessa ilman lisäkustannuksia.

Kuukausimaksuun sisältyy normaalihintaiset viestit ja puhelut kotimaan numeroihin sekä EU- ka ETA-maissa matkustaessa EU- ja ETA-maisen numeroihin. Kuukausimaksuun ei sisälly puhelut yritys-, palvelu- ja vastaaviin erillishinnoiteltuihin numeroihin. Liittymän matkapuhelinmaksu (mpm) on 0,109 €/min.

S-ryhmän jäsenenä voit kerryttää tästä puhelinliittymästä myös bonusta. Bonusta kertyy vain laskuista, jotka ovat maksettu ajoissa. Myöhässä maksetuista laskuista ei kerry bonusta.

Rajaton 5G liittymä käyttää ensisijaisesti 5G-verkkoa

Elisa Saunalahti 5G 1000M liittymä sisältää huippunopean nettiyhteyden, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 1000 Mbit/s. (nopeuden vaihteluväli on 5G-verkossa 10-1000 Mbit/s.) Mikäli et ole 5G-verkon alueella, siirtyy laite käyttämään automaattisesti seuraavaksi nopeinta saatavilla olevaa verkkoa, joka on yleensä 4G-verkko. (vaihteluväli 4G-verkossa on 5-600 Mbit/s.

Liittymä hyödyntää aina ensisijaisesti 5G-verkkoa mutta tarvittaessa voi myös käyttää 2G, 3G- ja 4G-verkkoja. 5G-verkko ei ole vielä käytettävissä yhtä laajasti kuin 4G-verkko, mutta rakentaminen etenee jatkuvasti ja on saatu suurimmaksi osaksi päätökseen jo suurimmissa kaupungeissa, joista edetään pienempiin.

Erinomainen liittymä matkalle

Saunalahti huoleton 5G 1000M liittymä tarjoaa rajattoman netin kotimaan lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. EU ja ETA -maissa käytössäsi on suuri 30 Gt kuukausittainen datapaketti ilman lisäkustannuksia. Maksat vain ylimenevästä datasta pienen lisämaksun, joka ei varmasti täyty aivan hetkessä.

Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy puhelut ja viestit EU- ja ETA -maissa matkustaessasi EU- ja ETA-maiden puhelinnumeroihin. Puhelut ja tekstiviestit Suomesta ulkomaille eivät kuulu liittymän kuukausihintaan ja ne veloitetaan aina erillisen hinnaston mukaisesti.

Puhelimen ollessa Wifi-verkossa, voit soittaa ja vastaanottaa kotimaan hintaisia puheluita ulkomailla ollessa, kuten esimerkiksi kahvilassa tai hotellissa. Tämä ominaisuus tuo runsaasti säästöä verrattuna roaming-hintoihin Euroopan ulkopuolella lomaillessasi.

Huomaathan kuitenkin, että puhelut ulkomaisiin numeroihin hinnoittelu menee ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Soittaessasi Wifi-puhelun Saksasta saksalaiseen puhelinnumeroon veloitetaan puhelu ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti.

Saunalahti huoleton 5G 1000M hinta

Nyt saat Kuluttaja-lehden testivoittajaksi julistaneen 5G liittymän 49,90 € kuukausihintaan. Liittymän hinta on tismalleen sama kuin muillakin operaattoreilla, mutta Elisan liittymä sisältää suuremman EU- ja ETA-maissa käytettävän datapaketin.

Liittymän avaaminen maksaa 4,90 € ja se veloitetaan ensimmäisessä laskussa. Liittymäsopimus on toistaiseksi voimassaoleva, joten et joudu sitoutumaan mihinkään. Halutessasi voit perua kaupat tai irtisanoa sopimuksen 14 päivän irtisanomisajalla.

Millaiselle käyttäjälle liittymää voidaan suositella?

 • Haluat nopean 5G liittymän, jossa on rajattomasti puhetta, viestejä ja nettiä.
 • Asut tai oleilet suurimmaksi osaksi 5G-verkon alueella.
 • Omistat 5G-teknologiaa tukevan älypuhelimen.
 • Haluat selata nettiä ennennäkemättömän nopeasti 5G-verkossa.
 • Tarvitset liittymän, jolla voit katsoa myös teräväpiirtoelokuvia ja pelata laadukkaita pelejä.
 • Kilpailevan operaattorin liittymän kuuluvuudessa on ilmennyt ongelmia.

Saunalahti huoleton 5G 1000M ominaisuudet

 • Elisan nopein 5G liittymä.
 • Rajaton puheaika, viestit ja netti.
 • Liittymä kerryttää S-bonusta.
 • Hyvä kuuluvuus myös haja-asutusalueella.
 • Netin maksiminopeus jopa 1000 Mbit/s.
 • Liittymä hyödyntää tarvittaessa myös 2G, 3G- ja 4G-verkkoa.
 • Maksuton toimitus.
 • Ei sitoutumispakkoa, voit tehdä muutoksia milloin vain.
 • 14 vuorokauden irtisanomisaika.
 • Liittymä sisältää WiFi-puhelut.

Hanki markkinoiden nopein 5G liittymä omaksesi

Mikäli olet haaveillut supernopeasta 5G liittymästä, josta ei varmasti puutu mitään ominaisuuksia, valintasi on ehdottomasti Saunalahti huoleton 5G 1000M. Se on yksinkertaisesti suosituin ja nopein vaihtoehto omassa nopeimpien liittymien sarjassa. Vertaile Elisan liittymät napista pääset vielä tarkistamaan ajankohtaisen hinnan ja vertailemaan muiden liittymien hintoja.

Jos haluat mielummin hieman hitaammalla netillä varustetun 5G liittymän, voit tehdä liittymävertailun ilmaiseksi Puhelinliittymä.com palvelussa. Löydät sivuiltamme kaikkien suurimpien operaattorien liittymätarjoukset uusille asiakkaille. Vertailemalla eri vaihtoehtoja, hintoja ja ominaisuuksia löydät varmasti sopivan liittymän käyttöösi.

Ennen liittymäsopimuksen tekoa, tarkista omistatko varmasti 5G-teknologiaa tukevan puhelimen. Liittymäkaupat Elisan kanssa ei voi mennä pahasti penkin alle, sillä voit irtisanoa sopimuksen 14 päivän irtisanomisajalla.

Miten liittymä tilataan?

Onko Saunalahti huoleton 5G 1000M valintasi? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt Elisan verkkokauppaan.
 • Siirrä liittymä ostoskoriin ”Lisää koriin” napista.
 • Tämän jälkeen voit siirtyä tilaamaan liittymän.
 • Seuraavaksi näet yhteenvedon tilaamastasi tuotteesta ja voit tutustua sopimusehtoihin.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä tilauslomake ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata liittymän?

Liittymän voi tilata kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Lapselle avattavan liittymän tilaajan tulee olla myös täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi lapsen huoltaja.

Kaikki teleoperaattorit tarkistavat asiakkaidensa maksukyvyn ennen liittymäsopimuksen hyväksymistä. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, saattaa se vaikeuttaa liittymän saamista.

Silloin operaattori saattaa vaatia ennakkomaksua tai vakuutta, joka on yleisesti noin 50-350 euroa. Vakuutta tai ennakkomaksua voidaan vaatia tilanteissa, joissa todetaan asiakkaalla olevan maksuhäiriömerkintä tai asiakkaan maksukykyä ei pystytä tarkistamaan riittävän pitkältä aikaväliltä.

Jokainen teleoperaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ongelmia ilmenee.

Elisan asiakasedut

Saunalahti huoleton 5G 1000M liittymän laskuista on mahdollista kerryttää S-ryhmän bonusta.

Elisan asiakkaana voit saada myös runsaasti erilaisia tarjouksia ja etuja mm äänikirjoista, kanavapaketeista tai laitteista.

Elisan Verkkokaupasta saat tarvitsemasi laitteet pitkällä maksuajalla ilman korkoja ja kuluja.

Saunalahti huoleton 5G 1000M hinnasto

 • Hinta: 49,90 €/kk.
 • Puhelut: Rajaton
 • Viestit: Rajaton
 • Liittymän avausmaksu: 4,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.

Lisätietoa liittymästä: Elisa.fi – Saunalahti huoleton 5G 1000M

Puhelinliittymä.com
Logo