Saunalahti Huoleton 10M

saunalahti-huoleton-10m

Saunalahti Huoleton 10M

Saunalahti Huoleton 10M on erinomainen ja toimiva perusliittymä, joka tarjoaa käyttäjälleen kaikki tarvittavat ominaisuudet rajattomasti käyttöön kiinteään kuukausihintaan. Se on valittu luokassaan myös Kuluttaja-lehden testivoittajaksi. Mikäli etsit rajatonta liittymää hieman hitaammalla nettiyhteydellä, voimme suositella sinulle Saunalahti Huoleton 10M liittymää.

Se sisältää rajattomasti puhetta, tekstiviestejä ja nettiä kiinteään kuukausihintaan. Rajaton netti toimii Elisan kattavassa 4G-verkossa ja sen ilmoitettu maksiminopeus on 10 Mbit/s. Ilman erillismaksua voit käyttää nettiä huolettomasti Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisäksi käytössäsi on melko suuri 18 Gt/kk datapaketti muissa EU- ja ETA-maissa.

Liittymän kuukausihintaan sisältyy puhelut ja viestit normaalihintaisiin kotimaan numeroihin sekä EU- tai ETA-maista toiseen EU- tai ETA-maan numeroon. Kuukausihintaan ei sisälly puhelut ja tekstiviestit maksullisiin palvelunumeroihin. Palvelunumeroihin soittaessa hinta määräytyy palveluntarjoajan maksun lisäksi Elisan määrittämästä minuuttihinnasta.

Saunalahti Huoleton 10M liittymää hankkiessa on hyvä ottaa huomioon nettiyhteyden maksiminopeus, joka on moniin muihin liittymiin vertailtuna melko hidas. Mikäli kuitenkin käytät nettiyhteyttä lähinnä viestittelyyn WhatsAppissa, sähköpostin käytössä ja esimerkiksi musiikin kuuntelussa, soveltuu netin nopeus mainiosti käyttötarkoitukseesi.

Kyseessä on sopuhintainen ja kaikin puolin toimiva puhelinliittymä, joka on erinomainen valinta, jos pärjää mainiosti hieman hitaammalla nettiyhteydellä ja ei halua seurata puheluminuuttien ja tekstiviestien kulutusta jatkuvasti peläten yllätyssuurta puhelinlaskua. Rajaton ominaisuus tekee liittymästä myös huolettoman ensiliittymän lapselle.

Liittymän saat nyt käyttöösi tarjoushintaan 12 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen normaalihinta astuu voimaan automaattisesti. Liittymässä ei ole minkäänlaista sitoutumispakkoa, joten voit irtisanoa liittymäsopimuksen, vaihtaa liittymätyyppiä tai halutessasi vaikka operaattoria milloin itse haluat.

Sopuhintainen perusliittymä netin kevyeen selaamiseen

Liittymä sisältää rajattoman 4G-verkossa toimivan nettiyhteyden, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 10 Mbit/s. Nykyaikana puhutaan melko hitaasta netin nopeudesta, vaikka vielä hitaampiakin liittymiä on saatavilla Suomen liittymämarkkinoilla. Se soveltuu kevyeen netin selaamiseen, kuten sosiaalisen median, sähköpostin, uutisten, säätietojen selaamisen lisäksi musiikin kuunteluun ja WhatsAppin käyttöön.

Rajaton ominaisuus on kuitenkin mukava lisä, silloin netissä saa surffailla huolettomasti niin paljon kuin itse haluaa. Monet jakavat nykyään puhelimesta netin kotona eri laitteisiin, mutta tämän puhelinliittymän netti on aivan liian hidas jaettavaksi muihin laitteisiin. Netin hitaus ilmenee käyttäjälle yleensä videoita katsellessa. Toisinaan videot saattavat pätkiä niin pahasti, ettei katsominen yksinkertaisesti onnistu.

Mikäli kuitenkin haluat katsoa puhelimestasi elokuvia, netti-tv:tä tai striimaat musiikkia, valitse siinä tapauksessa suosiolla nopeampi nettiliittymä. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin ja liittymien hintoihin esimerkiksi palvelumme liittymävertailussa. Elisalla on useita eri vaihtoehtoja, joissa netin nopeus vaihtelee 100 – 1000 Mbit/s välillä.

Saunalahti Huoleton 10M mukaan matkalle

Saunalahti Huoleton 10M liittymän rajaton nettiyhteys on käytössäsi kotimaan lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy myös suuri 18 Gt datapaketti, jota tarvitset EU- ja ETA-maissa maskustaessa. Mikäli kuukausittainen datapaketti ylittyy, veloitetaan ylimenevästä osuudesta pieni lisämaksu.

Liittymä sisältää myös Wifi-puhelut ominaisuuden. Tämä tarkoittaa sitä, että voit soittaa ja vastaanottaa kotimaan puheluita missä tahansa ulkomailla matkustellessa, kunhan puhelimesi on Wifi-verkossa esimerkiksi kahvilassa tai hotellissa. Tämä tarkoittaa melko suurta säästöä verrattuna roaming-hintoihin Euroopan ulkopuolella lomaillessa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että puhelut ulkomaisiin numeroihin veloitetaan ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Esimerkiksi soittaessasi Wifi-puhelua Saksasta saksalaiseen numeroon veloitetaan puhelu ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Lue tarvittaessa lisää Elisan Wifi-puheluista.

Reissaatko ulkomailla usein työsi puolesta ja tarvitset suuremman datapaketin? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan Elisan liittymät valikoimaan ja valitsemaan suuremmalla datapaketilla varustetun puhelinliittymän, jolla netin selaaminen ulkomailla on huoletonta.

Kenelle Saunalahti Huoleton 10M suositellaan?

 • Haluat rajattomasti puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä.
 • Tarvitset rajattoman 4G netin, ilman käyttökattoa.
 • Haluat käyttää puhelimesi kaikkia ominaisuuksia huolettomasti.
 • 10 Mbit/s netin maksiminopeus riittää käyttötarkoitukseesi.

Liittymän ominaisuudet tiivistettynä

 • Kotimaassa normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit kuuluvat kiinteään kuukausihintaan.
 • Rajaton 4G mobiililaajakaista ilman käyttökattoa 10 Mbit/s maksiminopeudella.
 • Elisan nopea, kattava ja toimivat verkko.
 • EU- ja ETA-maissa 18 Gt/kk -nettipaketti.
 • Ei sitoutumispakkoa.
 • Ilmainen toimitus.

Mitä pitää ottaa huomioon ennen tilaamista?

Sopivaa puhelinliittymää etsiessä ei kannata tehdä valintaa hätiköiden, vaan vertailla kaikessa rauhassa eri vaihtoehtoja.

Saunalahti Huoleton 10M tarjous on voimassa 12 kuukauden ajan liittymäsopimuksen solmimisesta, jonka jälkeen normaalihinta palaa voimaan. Tämän jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassaolevaksi, jonka voi irtisanoa milloin vain 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Liittymä sisältää rajattomasti netin käyttöä, puhetta ja perinteisiä viestejä kotimaassa mutta puhelut sekä tekstiviestit Suomesta kotimaan ulkopuolelle veloitetaan erikseen ulkomaan hinnaston mukaisesti. Kuukausihintaan sisältymättömät puhelut veloitetaan aina alkavan minuutin tarkkuudella. Hinnastoon voit tutustua Elisan verkkosivuilla.

Liittymä ei sisällä minkäänlaista sitoutumispakkoa. Voit vaihtaa liittymäsi milloin itse haluat ja valita itsellesi sopivamman paketin Elisan valikoimasta tai haluatessasi vaihtaa operaattoria. Liittymäkaupat Elisan kanssa ei siis ole mahdollista mennä pahasti pieleen, sillä et sitoudu pitämään ostamaasi liittymää ennalta määriteltyä aikaa.

Miten tilaan liittymän?

Onko Saunalahti Huoleton 10M liittymä sinun valintasi? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt Elisan verkkosivuille.
 • Verkkopalvelussa on listattuna kaikki liittymävaihtoehdot.
 • Klikkaamalla kohdasta ”Tutustu” saat lisätietoa tietystä liittymästä.
 • Siirrä liittymä ostokoriin klikkaamalla kohdasta ”Lisää koriin”.
 • Seuraavaksi voit siirtyä kassalle täyttämään tilaajan tiedot.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Ota käyttöösi uusi tai säilytä nykyinen puhelinnumero.
 • Valitse sähköposti-, tekstiviesti tai paperilasku.
 • Seuraa annettuja ohjeita loppuun saakka ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata liittymän?

On tärkeä muistaa, että liittymän tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö. Esimerkiksi lapsi ei voi tilata itse omaa liittymäänsä, vaan liittymäsopimuksen solmii lapsen vanhempi.

Yleisesti operaattorit tarkistavat asiakkaidensa luottotiedot aina ennen uuden liittymäsopimuksen solmimista. Maksuhäiriömerkintä saattaa vaikeuttaa liittymän saamista. Luottotiedottomalle saatetaan ehdottaa esimerkiksi liittymää tietyillä rajoituksilla. Jokainen operaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti.

Mikäli olet asunut useamman vuoden ulkomailla ja muuttanut takaisin suomeen, saattaa tavallisen laskutusliittymän saaminen olla vaikeaa. Tämä johtuu usein siitä, ettei operaattori pysty tarkistamaan asiakkaan tietoja ulkomailla asumisen johdosta vaaditulta aikaväliltä.

Seuraavat asiat saattavat vaikeuttaa liittymän saamista:

 • Maksuhäiriömerkintä
 • Tilaaja on alle 18-vuotias
 • Asiakkaan luottotietoja ei voida tarkistaa

Liittymän hinnasto

 • Hinta: 24,90 €/kk 12kk ajan, jatkossa 26,90 €/kk.
 • Liittymän avausmaksu: 4,90€.
 • Toimituskulut: 0€.

Lisätietoa liittymästä: Elisa.fi – Saunalahti huoleton 10M

Puhelinliittymä.com
Logo