DNA rajaton 5G 400M

DNA rajaton 5G 400M

DNA rajaton 5G 400M on nopea puhelinliittymä, joka on suunnattu etupäässä kännykän viihdekäyttäjille. Liittymä toimii DNA:n tänä päivänä jo melko kattavassa 5G-verkossa.

Liittymällä soitat ja viestittelet täysin rajattomasti sekä selaat nettiä mielin määrin ennennäkemättömän nopeasti ilman datakattoa. Voit pelata laadukkaita pelejä, katsoa teräväpiirtoelokuvia, striimata musiikkia 5G-verkon yli viiveettä jopa 400 Mbit/s maksiminopeudella.

Puhelimen viihdekäyttäjille suunnatulla puhelinliittymällä käytät kaikkia tarvittavia ominaisuuksia edulliseen kuukausihintaan niin paljon kuin itse haluat. Kiinteällä kuukausimaksulla selaat huippunopeaa nettiä Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa, soitat ja lähetät tekstiviestejä huolettomasti.

Puhelut ja viestit valtakunnallisiin yritysnumeroihin ja palvelunumeroihin sekä Suomesta ulkomaille eivät sisälly kuukausihintaan. Kokonaishinta muodostuu palveluntarjoajan perimästä maksusta ja DNA:n 0,09 €/min veloituksesta.

Kaikista DNA:n liittymistä onnistuvat kuitenkin Wifi-puhelut ja niistä peritään sama maksu kuin kotimaan puheluista, soititpa sitten kotimaasta tai ulkomailta. Wifi-puheluiden hinnat näet DNA:n omilta verkkosivuilta.

5G liittymä, jossa rajattomasti puheluita, viestejä ja nopeaa nettiä

Etsitkö huippunopeaa nettiliittymää puhelimeen, jossa on myös rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä? Silloin DNA rajaton 5G 400M on erinomainen vaihtoehto käyttöösi. Liittymä tarjoaa rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja tietenkin ennennäkemättömän ruuhkatonta ja nopeaa nettiä, jopa 400 Mbit/s maksiminopeudella.

Rajaton netti on kotimaan lisäksi käytössä myös Tanskassa, Ruotsissa, Virossa, Norjassa, Liettuassa ja Latviassa. Voit käyttää edellämainituissa maissa nettiä ilman rajoituksia, eikä se ole pois EU-datapaketista.

Mikäli oleilet toisinaan 5G-verkon ulkopuolella, siirtyy liittymä käyttämään automaattisesti DNA:n kattavaa ja nopeaa 4G-verkkoa. Alkuvaiheessa 5G-yhteydet toimivat vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Kiinteään kuukausihintaan sisältyy erillinen EU- ja ETA-maissa käytettävä datapaketti, jolla voit surffailla joka kuukausi 20 Gt edestä. Ylimenevästä osuudesta veloitetaan pieni maksu, jonka suuruuden löydät DNA:n verkkosivuilta.

EU- ja ETA-maista puhelut ja tekstiviestit Suomeen tai muihin EU- ja ETA-maiden normaalihintaisiin puhelinnumeroihin veloitetaan kotimaan hinnaston mukaisesti. Erillisen hinnaston mukaan laskutetaan Suomesta ulkomaille soitetuista puheluista ja viesteistä. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat suuresti maittain.

DNA rajaton 5G 400M hinta

Liittymän saat hankittua nyt 12 kuukauden ajaksi tarjoushintaan 31,90 €/kk. Kuukausimaksu on reilusti yli 15 euroa edullisempi kuin DNA:n kallein 5G liittymä, jonka ilmoitettu maksiminopeus on jopa 1000 Mbit/s. Silti liittymän netin nopeus on merkittävästi nopeampi kuin perinteisissä 4G liittymissä.

Liittymän avausmaksu on 4,90€ ja se veloitetaan ensimmäisen kuukausimaksun yhteydessä. Vuoden mittaisen määräaikaissopimuksen päätyttyä hinta nousee hieman, jolloin uusi hinta on 36,90 € kuukaudessa.

Tässä kohtaa voit jatkaa liittymän käyttöä normaalisti hieman korkeammalla kuukausimaksulla, päivittää liittymäsi nopeampaan tai hitaampaan vaihtoehtoon tai vaikka halutessasi vaihtaa operaattoria.

Millaiselle käyttäjälle liittymä sopii?

 • Haluat rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja nettiä.
 • Haluat siirtyä 5G aikaan ja selata nettiä huomattavasti nopeammin kuin ennen.
 • Tarvitset liittymän, jolla voit katsoa myös teräväpiirtoelokuvia ja pelata laadukkaita pelejä.
 • Kilpailevan operaattorin liittymän kuuluvuudessa on ilmennyt ongelmia.

DNA rajaton 5G 400M hyvät ominaisuudet

 • Rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja nopeaa nettiä.
 • Erinomainen DNA:n matkapuhelinverkko.
 • Hyvä kuuluvuus myös haja-asutusalueella.
 • Liittymä toimii 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkossa.
 • DNA:n asiakasetuhinnat.
 • Ilmainen toimitus.
 •  Ei sitoutumispakkoa.

Mitkä asiat kannattaa ottaa huomioon ennen liittymän ostamista?

Varmista ensimmäisenä onko laitteesi varmasti DNA:n verkkoon hyväksytty 5G-laite. 5G-yhteydet toimivat näin alkuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä 5G-laitteilla.

Ennen ostopäätöstä on tärkeä vertailla liittymiä useammalta operaattorilta ja etsiä paras vaihtoehto omaa kulutusta ajatellen.

Sivuillamme voit vertailla neljän Suomen suurimman teleoperaattorin liittymien ominaisuuksia ja hintoja ilmaiseksi.

DNA rajaton 5G 400M on varmasti sopiva liittymä sinulle, jos haluat surffata 5G-verkossa jopa 400 Mbit/s maksmiminopeudella sekä soittaa ja viestitellä mielin määrin kiinteään kuukausihintaan.

Huippunopea ja viiveetön nettiyhteys mahdollistaa elokuvien, Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden käyttämisen sekä musiikin striimauksen ilman ikäviä katkoksia.

Liittymäsopimuksen solmiminen DNA:n kanssa ei sido sinua mihinkään, eli voit milloin vain vaihtaa liittymätyyppiä tai operaattori. Tämä on erinomainen asia asiakkaan kannalta, sillä mikäli liittymä ei olekaan jostain syystä sopiva sinulle, et joudu pitämään liittymää ennalta määriteltyä aikaa.

Miten liittymä tilataan?

Onko tämä liittymä sopiva sinulle? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt DNA:n verkkosivuille.
 • Siirrä liittymä ostoskoriin ”Lisää koriin” napista.
 • Tämän jälkeen voit siirtyä tilaamaan liittymän.
 • Seuraavaksi näet yhteenvedon tilaamastasi tuotteesta ja voit tutustua sopimusehtoihin.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä tilauslomake ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata liittymän?

Liittymäsopimuksen voi tehdä vain täysi-ikäiset henkilöt.

Lapselle avattavan liittymän tilaajan tulee olla myös täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi jompi kumpi vanhemmista.

Kaikki teleoperaattorit tarkistavat asiakkaidensa maksukyvyn ennen liittymäsopimuksen hyväksymistä. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, saattaa se vaikeuttaa liittymän saamista.

Silloin operaattori saattaa vaatia ennakkomaksua tai vakuutta, joka on yleisesti noin 50-350 euroa. Vakuutta tai ennakkomaksua voidaan vaatia tilanteissa, joissa todetaan asiakkaalla olevan maksuhäiriömerkintä tai asiakkaan maksukykyä ei pystytä tarkistamaan riittävän pitkältä aikaväliltä.

Jokainen teleoperaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ongelmia ilmenee.

Hyödynnä DNA:n asiakasetuhinnat

DNA rajaton 5G 400M liittymän tilaajana olet oikeutettu DNA:n asiakasetuhintoihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada esimerkiksi valikoituja puhelimia tavallista edullisempaan asiakasetuhintaan.

Jos olet aikeissa vaihtaa puhelintasi, suosittelemme vilkaisemaan edulliset asiakasetuhinnat.

DNA rajaton 5G 400M hinnasto

 • Hinta: 31,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 36,90 €/kk.
 • Puhelut: Rajaton
 • Tekstiviestit: Rajaton
 • Nettiyhteys: Rajaton
 • Liittymän avausmaksu: 4,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.
Puhelinliittymä.com
Logo