DNA rajaton 5G 1000M

dna rajaton 5g 1000m

DNA rajaton 5G 1000M

DNA rajaton 5G 1000M on sopiva liittymä heille, jotka haluavat markkinoiden nopeimman puhelinliittymän ja käyttää kaikkia ominaisuuksia rajattomasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Liittymä on DNA:n valikoiman todellinen tehopaketti, jossa ei vauhti hyydy kovassakaan käytössä.

Rajattomien puheluiden ja tekstiviestien lisäksi käytössä on hulppea 1000 Mbit/s maksiminopeudella toimiva nettiyhteys 5G-verkossa, joka takaa erinomaisen käyttökokemuksen. DNA:n nopein 5G liittymällä voit surffata netissä ja tehdä lähes mitä tahansa.

Äärimmäisen nopea 5G liittymä tarjoaa aivan uudenlaisen käyttökokemuksen netin suurkuluttajalle, latasitpa sitten videoita, elokuvia tai suuria tiedostoja, kaikki latautuvat huippunopeasti. Laadukkaat pelit toimivat moitteettomasti ja ilman ikäviä viiveitä.

Rajattoman netin käyttöoikeus on tietenkin käytössä Suomen lisäksi myös Tanskassa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa. Mukana on myös hulppea 30 Gt/kk EU-datapaketti.

Kiinteään kuukausimaksuun eivät sisälly puhelut ja viestit palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai ulkomaille. Maksullisiin palvelu- ja yritysnumeroihin soittamisesta veloitetaan palveluntarjoajan määrittämän veloituksen lisäksi DNA:n matkapuhelinmaksu, joka on 0,09 €/min.

Kaikilla DNA:n laskutusliittymillä voit soittaa kuitenkin Wifi-puheluita, jotka veloitetaan edullisen kotimaan hinnaston mukaisesti. Lue lisää aiheesta DNA:n sivuilta – Wifi-puheluiden hinnasto.

Huippunopea 5G liittymä, jossa puheluita, viestejä ja nopeaa nettiä rajattomasti

Haluatko markkinoiden nopeimman nettiliittymän käyttöösi, jossa ei ole mitään rajoituksia? Silloin on aika siirtyä 5G aikaan ja hankkia DNA rajaton 5G 1000M liittymä, joka on todellinen tehopaketti. Se tarjoaa rajoittamattomasti puheluita, tekstiviestejä ja 5G-verkossa toimivan jopa 1000 Mbit/s nettiyhteyden.

Rajatonta nettiä voit käyttää vapaasti Suomessa, Tanskassa, Virossa, Ruotsissa, Liettuassa, Latviassa ja Norjassa. Näissä maissa et tarvitse erillistä datapakettia, vaan voit surffata huolettomasti netissä niin paljon kuin haluat.

Mikäli oleilet toisinaan 5G-verkon ulkopuolella, siirtyy puhelinliittymä käyttämään DNA:n kattavaa ja nopeaa 4G-verkkoa. 5G liittymällä saat huomattavasti enemmän irti myös nykyaikaisesta 4G verkosta. Huomaathan, että 5G-yhteys toimii akuvaiheessa vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä laitteilla.

Liittymän kuukausihintaan kuuluu myös EU- ja ETA-maissa käytettävä datapaketti, joka on 30 Gt/kk. Kuukausittain voit käyttää nettiä 30 Gt edestä ja ylimenevästä datasta laskutetaan operaattorin verkkosivuilla ilmoitettu ylimääräinen veloitus.

EU- ja ETA-maista puhelut ja tekstiviestit Suomeen tai muihin EU- ja ETA-maiden normaalihintaisiin puhelinnumeroihin veloitetaan kotimaan hinnaston mukaisesti. Erillisen hinnaston mukaan laskutetaan Suomesta ulkomaille soitetuista puheluista ja viesteistä. Ulkomaanpuheluiden hinnat vaihtelevat suuresti maittain.

DNA rajaton 5G 1000M hinta

Liittymän saat käyttöösi 49,90 € kuukausihintaan. DNA rajaton 5G 1000M on DNA:n valikoiman kallein puhelinliittymä, mutta myös kattavin ja nopein.

Liittymän hintaa ei voida moittia missään tilanteessa, sillä muiden operaattorien valikoimassa oleva vastaava 5G liittymä maksaa saman verran. Hintaero 5G liittymien kohdalla on operaattorien välillä lähes olematon.

Ensimmäisen laskun yhteydessä veloitetaan maksu liittymän avaamisesta, joka on kuitenkin vain 4,90 €. DNA rajaton 5G 1000M liittymän voit tilata helposti operaattorin verkkokaupasta.

Liittymä on toistaiseksi voimassa oleva, joten voit tarvittaessa irtisanoa sopimuksen 14 päivän irtisanomisajalla.

Millaiselle käyttäjälle liittymä sopii?

 • Haluat rajattomasti puheluita, tekstiviestejä ja supernopeaa nettiä.
 • Oleilet suurimmaksi osaksi 5G-verkon alueella.
 • Haluat siirtyä 5G aikaan ja selata nettiä ennennäkemättömän nopeasti.
 • Tarvitset liittymän, jolla voit katsoa myös teräväpiirtoelokuvia ja pelata laadukkaita pelejä.
 • Kilpailevan operaattorin liittymän kuuluvuudessa on ilmennyt ongelmia.

DNA rajaton 5G 1000M hyvät ominaisuudet

 • Puheluita, viestejä ja huippunopeaa nettiä rajattomasti.
 • Erinomainen DNA:n matkapuhelinverkko.
 • Hyvä kuuluvuus myös haja-asutusalueella.
 • Liittymä toimii 5G-verkon lisäksi myös 4G-verkossa.
 • DNA:n asiakasetuhinnat.
 • Ilmainen toimitus.
 •  Ei sitoutumispakkoa.
 • 14 vuorokauden irtisanomisaika.

Mitä asioita pitää ottaa huomioon ennen liittymän tilaamista?

Liittymä vaatii toimiakseen DNA:n verkkoon hyväksytyn 5G-laitteen, joten suosittelemme varmistamaan asian ennen tilaamista. Alkuvaiheessa 5G-yhteys toimii vain DNA:n verkkoon hyväksytyillä laitteilla, mutta asia saattaa muuttua muutaman vuoden kuluessa.

Tarkista DNA:n kuuluvuuskartasta asutko varmasti 5G-verkon alueella. 5G-verkko on vasta rakennusvaiheessa, mutta toimii jo moitteettomasti suurissa kaupungeissa.

Vertaile eri vaihtoehtoja Puhelinliittymä.com palvelussa maksutta, jotta tilaamasi liittymä olisi varmasti sopiva kulutustasi ajatellen. Voit vertailla liittymiä kaikilta Suomen suurimmilta operaattoreilta ja valita niistä käyttöösi sopivimman.

Mikäli DNA rajaton 5G 1000M on ominaisuuksiltaan sopiva käyttöösi, voit tehdä liittymäsopimuksen operaattorin verkkosivuilla. Liittymän tilaaminen ei sido sinua mihinkään, voit irtisanoa sopimuksen halutessasi 14 arkipäivän kuluessa.

Miten liittymä tilataan?

Onko tämä liittymä sopiva sinulle? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt DNA:n verkkosivuille.
 • Siirrä liittymä ostoskoriin ”Lisää koriin” napista.
 • Tämän jälkeen voit siirtyä tilaamaan liittymän.
 • Seuraavaksi näet yhteenvedon tilaamastasi tuotteesta ja voit tutustua sopimusehtoihin.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä tilauslomake ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata liittymän?

Liittymän voi tilata kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Lapselle avattavan liittymän tilaajan tulee olla myös täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi lapsen huoltaja.

Kaikki teleoperaattorit tarkistavat asiakkaidensa maksukyvyn ennen liittymäsopimuksen hyväksymistä. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, saattaa se vaikeuttaa liittymän saamista.

Silloin operaattori saattaa vaatia ennakkomaksua tai vakuutta, joka on yleisesti noin 50-350 euroa. Vakuutta tai ennakkomaksua voidaan vaatia tilanteissa, joissa todetaan asiakkaalla olevan maksuhäiriömerkintä tai asiakkaan maksukykyä ei pystytä tarkistamaan riittävän pitkältä aikaväliltä.

Jokainen teleoperaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ongelmia ilmenee.

Hyödynnä DNA:n asiakasetuhinnat

DNA rajaton 5G 1000M liittymän tilaajana olet oikeutettu DNA:n asiakasetuhintoihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada esimerkiksi valikoituja puhelimia tavallista edullisempaan asiakasetuhintaan.

Jos olet aikeissa vaihtaa puhelintasi, suosittelemme vilkaisemaan edulliset asiakasetuhinnat.

DNA rajaton 5G 1000M hinnasto

 • Hinta: 49,90 €/kk.
 • Puhelut: Rajaton
 • Tekstiviestit: Rajaton
 • Liittymän avausmaksu: 4,90€.
 • Toimitusmaksu: 0€.
Puhelinliittymä.com
Logo