DNA Jämpti Puhe

dna jämpti puhe

DNA Jämpti Puhe

DNA Jämpti Puhe on halvin puhelinliittymä DNA:n valikoimassa. Puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan kulutuksen mukaan 0,07€ /min/kpl ja liittymässä ei ole nettiä. Kulutuksen mukaan laskutettavien ominaisuuksien lisäksi veloitetaan kuukausimaksu, joka on 7,90 €/kk.

Puhelinliittymä on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka eivät tarvitse puhelimeen nettiyhteyttä ja haluavat vaikuttaa liittymän kuukausihintaan maksamalla vain todellisesta käytöstä.

Tämä liittymä on tällä hetkellä DNA:n valikoiman ainoa vaihtoehto heille, jotka haluavat perusliittymän ilman nettiyhteyttä. Kaikissa muissa liittymissä on mukana netti, vaikka se olisikin hitaimmasta päästä.

DNA Jämpti Puhe liittymällä voit soittaa normaalihintaiset kotimaan puhelut ja lähettää viestit edulliseen hintaan niin kotimaassa kuin EU/ETA-maissakin. Puhelut 0,07 €/min, tekstiviestit 0,07 €/kpl ja multimediaviestit 0,40 €/kpl.

Soittaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan ko. palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu, joka on 0,09 €/min.

Puhelut ja viestit kulutuksen mukaan, ei nettiä

Haluatko puhelinliittymän ilman nettiyhteyttä ja maksaa toteutuneista puheluista ja perinteisistä tekstiviesteistä todellisen kulutuksesi mukaan? Siinä tapauksessa DNA Jämpti Puhe liittymä on sopiva vaihtoehto kulutukseesi.

Liittymän kuukausimaksun lisäksi kuluja kertyy vain kuluttamastasi puheajasta ja viesteistä. Liittymässä ei ole lainkaan nettiyhteyttä, joten mitään lisäkuluja siitä ei myöskään kerry.

Voit itse helposti vaikuttaa kuukausimaksun suuruuteen hankkimalla DNA Jämpti Puhe liittymän, sillä kiinteä kuukausimaksu on 7,90 €/kk, johon lisätään veloitus käyttämäsi puheajasta ja tekstiviesteistä.

Mikäli et käytä puheaikaa ja viestejä kuukauden aikana ollenkaan, maksat vain edullisen kuukausimaksun 7,90 €/kk.

Mikäli haluat selata puhelimellasi myös uutisia, katsoa päivän sään tai lukea sähköposteja, tutustu siinä tapauksessa DNA nettiliittymät sivulla muihin nettiyhteyden sisältäviin vaihtoehtoihin. Valikoimassa on monta hyvää liittymää myös netin vähäiselle käyttäjälle.

DNA:lla on useita liittymiä rajattomalla 4G netillä, joissa ilmoitetut maksiminopeudet ovat 1 – 1000 Mbit. Voit vertailla palvelussamme eri vaihtoehtoja täysin ilmaiseksi.

DNA Jämpti Puhe ulkomailla

Voisi sanoa, että DNA Jämpti Puhe liittymä on operaattorin riisutuin versio. Se on tällä hetkellä ainoa vaihtoehto, jossa ei ole ollenkaan datapakettia.

Liittymän peruskäyttö, eli soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen on kuitenkin mahdollista myös ulkomailla. Puhelut maksavat saman verran soititpa sitten ulkomailta tai kotimaasta.

Suomesta ulkomaille soitetuista puheluista ja viesteistä veloitetaan kuitenkin erillisen hinnaston mukaan. Tarvittaessa voit tarkistaa ulkomaanpuheluiden tarkemmat hinnat palveluntarjoajan verkkosivuilta.

Mikäli lomailet usein ulkomailla tai reissaat työsi puolesta ja tarvitset liittymääsi myös datapaketin, suosittelemme tutustumaan liittymävalikoiman muihin vaihtoehtoihin. DNA liittymätarjoukset osiossa on useita erilaisia vaihtoehtoja niin netin vähäisille käyttäjille kuin nopeaa nettiyhteyttä tarvitseville.

Millaiselle käyttäjälle liittymää suositellaan?

 • Haluat maksaa puheluista ja tekstiviesteistä kulutuksen mukaan.
 • Et tarvitse puhelimeen nettiyhteyttä.
 • Haluat perusliittymän, jolla voit soittaa ja lähettää viestejä kotimaassa ja ulkomailla.

DNA Jämpti Puhe liittymän hyvät ominaisuudet

 • Puhelut ja tekstiviestit käytön mukaan vain 0,07€/min/kpl.
 • Kattava DNA:n matkapuhelinverkko.
 • Erinomainen kuuluvuus myös haja-asutusalueella.
 • Perusliittymä, jota voit käyttää myös ulkomailla.
 • DNA:n asiakasetuhinnat.
 • Ilmainen toimitus.
 •  Ei sitoutumispakkoa.

Mitä ottaa huomioon ennen liittymän ostamista?

Puhelinliittymät suositellaan aina vertailemaan huolellisesti ennen ostopäätöstä. Vertaa liittymät palvelussamme täysin maksutta ja tutustu DNA:n valikoimaan.

Liittymävertailun avulla löydät juuri omaan kulutukseesi sopivan liittymän, joka tarkoittaa yleensä myös edullisinta vaihtoehtoa. Halvempia vaihtoehtoja löytyy vertailupalvelustamme melko varmasti, mutta ne ei välttämättä tarjoa kaikkia niitä ominaisuuksia, jotka ovat sinulle tärkeitä.

DNA Jämpti Puhe on varmasti oikea valinta heille, jotka haluavat liittymän ilman nettiä ja maksaa puheluista ja tekstiviesteistä todellisen kulutuksen mukaan.

Mikäli haluat tulevaisuudessa selata puhelimellasi myös nettiä, kuten katsoa Netflixiä, videoita, elokuvia, striimata musiikkia tai käyttää sähköpostia, voit silloin vaihtaa liittymätyyppiä teleoperaattorin verkkosivuilla tai ostaa liittymän toiselta operaattorilta.

Miten liittymä tilataan?

Onko tämä liittymä sopiva sinulle? Siinä tapauksessa katso alta ohjeet liittymän tilaamiseen:

 • Klikkaa kohdasta ”Tilaa”, jolloin siirryt DNA:n verkkosivuille.
 • Siirrä liittymä ostoskoriin ”Lisää koriin” napista.
 • Tämän jälkeen voit siirtyä tilaamaan liittymän.
 • Seuraavaksi näet yhteenvedon tilaamastasi tuotteesta ja voit tutustua sopimusehtoihin.
 • Tunnistaudu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Täytä tilauslomake ja lähetä tilaus.
 • Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata liittymän?

Liittymäsopimuksen voit solmia vain, jos olet täyttänyt 18 vuotta.

Lapselle avattavan liittymän tilaajan tulee olla myös täysi-ikäinen henkilö.

Yleisesti kaikki operaattorit tarkistavat asiakkaiden luottotiedot, joten merkintä luottotiedoissa saattaa vaikeuttaa liittymän saamista.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, saattaa operaattori vaatia ennakkomaksua tai vakuutta. Sama saattaa päteä myös heidän kohdalla, jotka ovat asuneet useamman vuoden ulkomailla. Tämä johtuu siitä, ettei asiakkaan luottotietoja pystytä tarkistamaan riittävän pitkältä aikaväliltä.

Jokainen operaattori tekee päätöksen kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ongelmia ilmenee.

Hyödynnä DNA:n asiakasetuhinnat

DNA Jämpti Puhe liittymän tilaajana olet oikeutettu DNA:n asiakasetuhintoihin.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada esimerkiksi valikoituja puhelimia tavallista edullisempaan asiakasetuhintaan.

Jos olet aikeissa vaihtaa puhelintasi, suosittelemme vilkaisemaan edulliset asiakasetuhinnat.

Puhelinliittymä.com
Logo