Elisa laitenetti

Mikä Elisa laitenetti soveltuu parhaiten käyttöösi?

Elisa laitenetti on suunniteltu älylaitteiden etäohjaukseen, toimivatpa ne tekstiviestein tai mobiilidatalla.

Liitä riistakamerat, ilmalämpöpumput, pistorasiat tai valvontakamerat verkkoon, myös siellä, missä ei ole Wi-Fiä.

Monissa tapauksissa siirrettävän tiedon määrä on erittäin pieni ja siksi liittymät ovatkin hyvin edullisia.

Elisa laitenetti liittymissä ei ole määräaikaa ja voit irtisanoa ne helposti silloin kuin itse haluat.

Mikäli haluat tarkistaa samalla myös muut liittymätarjoukset, löydät ne Elisa liittymät sivulta.

Valikoimasta löydät nyt myös huippusuositut 5G liittymät, jotka ovat juuri lisätty operaattorin valikoimaan.

Elisan laitenetti ei ole tällä hetkellä saatavilla

Laitenetti on erinomainen ratkaisu etäohjattaviin laitteisiin

Kuinka monta kertaa olet miettinyt kotoa lähtiessä, muistitko varmasti sammuttaa valot tai kytkeä varashälyttimen päälle? Entäs, kuinka monta kertaa olet kääntynyt takaisin vain tarkistaaksesi asian?

Tiesitkö, että nykyaikana useimmat kodin laitteet on saatavana etäohjattavina? Silloin voisit esimerkiksi kytkeä laitteen päälle tai sammuttaa valot etänä vaikka olisit kahden kilometrin tai satojen kilometrien päässä kotoa.

Mitä laitteita sitten on mahdollista ohjata etänä? Esimerkiksi pistorasioita, robottiruohonleikkureita, hälytyslaitteita, lämmityslaitteita, GPS-seurantalaitteita, valvonta- ja riistakemeroita voit ohjata helposti etänä.

Etäohjausta ja seurantaa on mahdollista käyttää moneen asiaan, voit esimerkiksi säätää mökin lämpötilaa suuremmalle hyvissä ajoin ennen mökille lähtöä, jolloin mökki on mukavan lämmin sinne saapuessa.

Elisa puhelinliittymät osiosta tuttu Elisa laitenetti on suunniteltu etäohjattaville laitteille, ohjaaminen onnistuu tekstiviestillä tai mobiilidatan avulla. Etäohjattavat laitteet kuluttavat vähän dataa, jonka takia hinta on edullinen.

Valitse kolmesta vaihtoehdosta omaan käyttötarkoitukseen ja laitteeseesi sopiva liittymä, aseta SIM-kortti laitteeseen ja ohjaa laitetta jatkossa helposti ja nopeasti etänä puhelimellasi missä ja milloin vain. Puhelinliittymä vertailun avulla selvität muutamassa minuutissa sen, mikä liittymistä soveltuu parhaiten käyttöösi.

Elisan asiakkaana et sitoudu mihinkään tai käyttämään liittymää ennaltamääriteltyä aikaa, sillä liittymissä ei ole määräaikaa. Voit irtisanoa tilaamasi palvelut vaivattomasti silloin kuin itse niin haluat.

Kodin laitteet etäohjaukseen Elisa laitenetti liittymän avulla

Oletko hankkimassa etäohjattavaa laitetta, kuten esimerkiksi riistakameraa, valvonta- tai hätystysjärjestelmää, lämmityslaitetta, GPS-seurantalaitetta tai robottiruohonleikkuria? Etäohjaaminen onnistuu helposti ja vieläpä edulliseen kuukausihintaan Elisa laitenetti liittymän avulla.

Kun olet hankkinut kotiin erilaisia etäohjattavia laitteita, sinun ei tarvise murehti kotoa lähtiessä, muistitko varmasti sammuttaa kaikki valot tai kytkeä hälytysjärjestelmän päälle. Tarkistat vain puhelimestasi, onko valot pois päältä tai varashälytin varmasti kytketty päälle.

Kotiin on mahdollista asentaa erilaisia live-videokuvaa lähettäviä valvontakameroita, joita voit ohjata ja seurata puhelimestasi. Vaikka lomailisit 500 kilometrin päässä, voit puhelimellasi käännellä kotona olevaa valvontakameraa ja seurata live-videokuvaa tarkistaaksesi, onko kotona kaikki kunnossa.

Nykyaikana etäohjattavia laitteita alkaa olemaan jo melkoinen valikoima saatavilla ja valikoima kasvaa varmasti entisestään tulevaisuudessa. Vaikka sinulla ei juuri nyt olisi tarvetta Elisa laitenetti liittymälle, saatat tarvita sitä lähitulevaisuudessa. Voi olla, että muutaman vuoden kuluttua kaikki laitteet ovat etäkäytettäviä.

Onkin hyvä pitää mielessä, että Elisa nettiliittymät mahdollistavat lukuisien laitteiden etäkäytön edulliseen kuukausihintaan. Elisa liittymätarjoukset osiosta voit tarkistaa ajankohtaisen hinnan laitenetille, heti kun sille tulee käyttöä.

Ohjaa laitetta jopa tuhannen kilometrin päästä

Monet miettivät sitä, miksi hankkia etäohjattava laite ja siihen soveltuva liittymä, jos laitetta ei ole mahdollista ohjata kuin kotona laitteen läheisyydessä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, etäohjattavia laitteita on mahdollista ohjata puhelimella sijaitseepa älylaite sitten kymmenen metrin tai tuhannen kilometrin päässä.

Etäohjausta ja seurantaa voi käyttää tänä päivänä moneen eri asiaan. Etäohjattava pistorasia mahdollistaa erilaisten laitteiden päälle ja pois päältä kytkennän. Yksinkertaisen oloinen kapistus, mutta erittäin hyödyllinen etenkin silloin, jos on pidemmän aikaa poissa kotoa, eikä muista sammuttiko laitteen lähtiessä.

On kuitenkin lukuisia laitteita, joita voidaan ohjata huomattavasti monipuolisemmin, kuten mökin lämmityslaitteen lämpötilan muuttaminen. Mikäli kovat pakkaset jatkuvat viikkoja, monet lähtevät mökille tarkistamaan putket ja säätämään lämmitystä suuremmalle. Etäohjauksen avulla hoidat asian kahvikuppi kädessä kotisohvalta.

On myös laitteita, joita halutaan seurata milloin ja missä vain etänä, kuten live-videokuvaa lähettävät valvontakamerat, riistakamerat tai metsäkoiran sijaintia GPS-pannan avulla. Laitteita on siis laidasta laitaan, mutta Elisa laitenetti S, M tai L soveltuu joka tapauksessa jokaiseen etäohjattavaan laitteeseen.

Puhelinliittymä.com
Logo