DNA – Puhelinliittymät

Katso kaikki DNA puhelinliittymät alla olevasta vertailutaulukosta

Tältä sivulta löydät kaikki DNA puhelinliittymät edulliseen tarjoushintaan.

DNA:n liittymävalikoima uudistuu jatkuvasti ja siksi liittymätarjonta kannattaa vilkaista säännöllisesti.

Tällä hetkellä DNA:lta löytyy seitsemän erilaista liittymäpakettia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

DNA:n valikoima on kasvanut niin suureksi, että sillä ei ole väliä käytätkö puhelimen nettiä harvoin vai oletko netin suurkuluttaja.

Olemme varmoja, että löydät liittymävalikoimasta varmasti sinulle sopivan paketin.

Aloita liittymävertailu ja vaihda puhelinliittymäsi edullisempaan muutamassa minuutissa!

Vertaile ja valitse taulukosta itsellesi sopivin DNA puhelinliittymä

DNA puhelinliittymät ja laitteet edullisesti verkosta

DNA liittymät ovat yhä useamman henkilön valinta, sillä he tarjoavat kilpailukykyiset puhelinliittymät ja monet muut palvelut niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Oli tarpeesi sitten uusi puhelinliittymä, yritysliittymä, nettiliittymä, televisio, puhelin, tabletti, pelikonsoli, kannettava tietokone tai pöytätietokone, voit huoletta kääntyä DNA:n verkkokaupan puoleen.

Liittymävertailuja seuratessa huomaa varsin nopeasti, että DNA tarjoaa melko edullisia puhelinliittymiä ja nettiliittymiä verrattuna moniin kilpailijoihin.

DNA:n puhelinliittymä valikoima on tänä päivänä sen verran runsas, ettei ole väliä käytätkö puhelimen nettiä vain satunnaisesti vai oletko netin suurkuluttaja.

Heidän suuri ja monipuolinen valikoima takaa sen, että jokaiselle käyttäjälle löytyy sopiva ja edullinen puhelinliittymä.

Operaattorit kilpailevat kuitenkin jatkuvasti nykyisistä ja uusista asiakkaista, jonka takia operaattorien väliset hintaerot voivat vaihdella melko paljon vuodesta toiseen.

Se mikä on tällä hetkellä edullisin vaihtoehto, ei välttämättä ole sitä enää muutaman kuukauden kuluttua ja siksi puhelinliittymien kilpailuttaminen kannattaa.


Miksi valita DNA puhelinliittymä?

Puhelinliittymä.com on täysin puolueeton vertailusivusto, joten emme suoraan suosittele sinulle yhtä ja tiettyä operaattoria. Suosittelemme aina vertailemaan kaikki operaattorit ja valitsemaan sen perusteella paras vaihtoehto.

Alla listattuna muutama tärkeä asia DNA:sta, joka on hyvä tietää.

1.) DNA:n puhelinliittymissä on todella nopea ja kattava 4G netti. Sinun tarvitsee valitse vain sopivin puhelinliittymä ja sille sopivin netin nopeus. DNA:n huippunopea 4G verkko tavoittaa yli 99 % suomalaisista.

2.) Aina edulliset hinnat ja monipuolinen liittymävalikoima. Valitse runsaasta valikoimasta juuri ominaisuuksiltaan sellainen puhelinliittymä kuin tarvitset.

3.) Valitse puhelinliittymääsi oman käyttötottumuksen mukaan rajaton käyttö, valmis paketti tai maksa vaikka halutessasi käytön mukaan. Niin tai näin, puhelimen netin nopeus on aina sopiva ja ilman datakattoa.

4.) Muista hyödyntää myös DNA:n asiakasetuhinta. Mikäli valintasi on DNA:n puhelinliittymä, voit saada valikoituja puhelimia edulliseen asiakasetuhintaan, jolloin shoppailet huomattavasti muita edullisemmin.


DNA puhelinliittymät edullisesti netistä tai myymälästä

DNA puhelinliittymät elävät jatkuvasti, sillä vanhoja liittymiä poistuu ja uusia puhelinliittymiä ilmestyy markkinoille tasaisesti. Näihin pääset käsiksi vaivattomasti verkossa tai vaihtoehtoisesti vierailemalla DNA myymälässä.

Puhelinliittymä valikoimasta löytyy sopiva paketti jokaiselle. Osa liittymistä laskutetaan kiinteän kuukausihinnan mukaan, jolloin hintaan sisältyy tietty määrä puheaikaa ja tekstiviestejä ja toiset taas käytön mukaan.

Kolmantena vaihtoehtona DNA tarjoaa etukäteen maksettavia lataus- eli prepaid-liittymiä. Voit maksaa etukäteen esimerkiksi 20 euroa, jolloin saat käyttää puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä tuon summan edestä.

Kaikista DNA:n puhelinliittymistä maksetaan 3,90 euron avausmaksu. DNA liittymien avausmaksut eivät päätä huimaa muihin operaattoreihin verrattuna, sillä esimerkiksi Moi Mobiilin avausmaksu on 5,00 euroa.

Parhaat tarjoukset saat hyödynnettyä tietenkin silloin, kun tilaat koko perheelle DNA puhelinliittymät, tarvittaessa puhelimet ja muut palvelut.

Voit tehdä ostoksia hyödyntäen tarjoukset joko kätevästi DNA:n verkkokaupassa tai vierailemalla paikallisessa DNA-myymälässä.


DNA:n kattava 4G verkko kattaa lähes koko Suomen

Viimeisien tietojen mukaan DNA:n tehokas ja luotettava 4G verkko kattaa jo uskomattomat 99,6% suomalaisista!

DNA parantaa jatkuvasti verkkoa myös alueilla, joilla on jo ennestään tukiasema.

DNA 4G verkko on kehittynyt jatkuvasti parempaan suuntaan jo vuosia ja on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen kattavin.

Se kattaa suuren osan Suomesta, mutta ei kuitenkaan toimi välttämättä aivan kaikille pienillä haja-asutusalueilla mutta tämä ongelma koskee myös muita operaattoreita.

Kaikki DNA puhelinliittymät toimivat siis ylivoimaisesti Suomen kattavimmassa verkossa.


Hallinnoi tietojasi ja palveluita helposti verkossa

Onko sinulla DNA puhelinliittymä ja nyt haluat tehdä muutoksia palveluihin? Vai onko asikastietosi muuttuneet? Vai haluatko liittää nykyiseen puhelinliittymääsi uusia palveluita?

Niin tai näin, ei sinun tarvitse lähteä asioimaan lähimpään DNA-myymälään, vaan voit hoitaa kaikki asiat halutessasi helposti netissä.

Omia asiakastietoja tai liittymää on helppo muokata verkossa, missä voit tehdä esimerkiksi osoitteenmuutoksen, muokata omia asikastietojasi tai liittää olemassa olevaan liittymään erilaisia palveluja tai poistaa niitä.

Entäs sitten, jos puhelin katoaa? DNA:n nettipalvelussa voit helposti sulkea oman sim-kortin tai kuolettaa sen väliaikaisesti, jolloin voit käyttää sitä vielä, jos puhelin sattuukin löytymään.

Tähän ominaisuuteen suosittelemme tutustumaan jo ennen kuin puhelin menee hukkaan. Silloin tiedät heti mistä saat suljettua sim-kortin ja näin voit estää liittymän väärinkäytön.


Arvostele DNA puhelinliittymät

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

DNA puhelinliittymä kokemuksia

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10]