DNA Rajaton 4G 10M

DNA Rajaton 4G 10M – Tutustu ja vertaile vaihtoehdot

DNA Rajaton 4G 10M on nimensä mukaisesti täysin rajaton puhelinliittymä. Netin kevyeen selaamiseen suunniteltu nettiliittymä sisältää 10 Mbit/s ilmoitetulla maksiminopeudella toimivan nettiyhteyden sekä rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä. EU- ja ETA-maissa käytössä on 25 Gt datapaketti. Netinkäyttö sisältyy EU-datapaketin osalta kuukausimaksuun, puhelut ja viestit laskutetaan edullisesti kotimaanhinnalla. Liittymä on nyt saatavilla tarjoushintaan 12 kk ajan vain 17,99 €/kk, jonka jälkeen 26,90 €/kk. Liittymän avausmaksu on 6,90 €, joka peritään ensimmäisessä laskussa.

Rajattomasti nettiä, puheluita ja viestejä

DNA Rajaton 4G 10M liittymällä selaat nettiä, soitat puhelut ja lähetät tekstiviestit vaivatta, ilman käyttökattoja. Mikäli etsit netin, puheluiden ja tekstiviestien osalta rajatonta liittymää kevyeen netin selaamiseen, tässä on yksi parhaista vaihtoehdoista. Kiinteällä kuukausimaksulla saat täysin huolettoman DNA liittymän käyttöösi, joka sisältää rajattomasti kaikkia ominaisuuksia.

Netin ilmoitettu maksiminopeus on 10 Mbit/s ja mukana tulee 25Gt/kk EU-datapaketti. Liittymä toimii DNA:n kattavassa ja nopeassa 4G verkossa, joka tavoittaa jopa 99% suomalaisista ja sitä parannetaan edelleen jatkuvasti.

Kuukausimaksuun ei sisälly puhelut eivätkä teksti- tai multimediaviestit maksullisiin palvelunumeroihin, valtakunnallisiin yritysnumeroihin tai kotimaasta ulkomaille. Soitettaessa palvelu- ja yritysnumeroihin veloitetaan palveluntarjoajan ilmoittaman puheluhinnan lisäksi matkapuhelinmaksu 0,09 €/min.

EU/ETA-maiden ulkopuolella voit soittaa ja vastaanottaa myös tavallisia puheluita WiFi-puheluna. Puhelut laskutetaan aina edullisina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla.

Edullinen myös reissussa

DNA Rajaton 4G 10M kuukausihintaan sisältyy EU-datapaketin osalta tiedonsiirto EU/ETA-alueella. Liittymän hintaan sisältyy 25Gt/kk EU-datapaketti, joten voit käyttää nettiä myös matkoilla melko huolettomasti. Datapaketin ylimenevästä datasta maksat vain hinnaston mukaisen EU-lisämaksun. Puhelut ja tekstiviestit EU/ETA-alueella laskutetaan kotimaan hinnalla.

DNA puhelinliittymäasiakkaana saat etuja

Onko DNA Rajaton 4G 10M sopiva liittymä käyttöösi? Kun hankit DNA:n liittymän, saat esimerkiksi valikoituja laitteita tavallista edullisempaan DNA asiakasetuhintaan. Lisäksi voit saada esimerkiksi:

  • Netti mukaan – Netin mukaan asiakasetuhintaan, kuten esimerkiksi mökille tai reissuun.
  • DNA TV Hubi – Koko perheen viihdekeskuksen DNA asiakasetuhintaan 17,90€/kk (norm. 20,90€/kk).
  • Laitenetti – Laitenetin etuhintaan alkaen 1,90€/kk.
  • DNA TV 2kk 0€ – DNA TV palvelun kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi.
  • Puhelimia – Saat valikoituja matkapuhelimia aina edullisempaan hintaan.
  • DNA maksuaika – Asiakkaana saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • 3 vuoden takuu – Saat pidennetyn 3v takuun kaikkiin DNA:lta ostamiisi puhelimiin, tabletteihin ja valikoituihin älykelloihin.
  • Vaihtohyvitys – Toimivasta tai viallisesta matkapuhelimesta, tabletista ja valikoiduista älykelloista reilun vaihtohyvityksen.
  • Kanavapaketti – Valitut kanavapaketit jopa 20% edullisemmin.

Hyödynnä DNA Rajaton 4G 10M liittymätarjous jo tänään

Jos haluat päästä nauttimaan vain DNA:n asiakkaille suunnatuista eduista ja saada edullisen liittymän käyttöösi vuoden määräaikaisella sopimuksella hintaan 17,99 € kuukaudessa, hyödynnä siinä tapauksessa puhelinliittymä tarjous jo tänään. Liittymän tilaajana saat lukuisia etuja tarjoushintaisen puhelinliittymän lisäksi. Pelkkä tarjoushintainen liittymä tuo säästöä normaalihintaan verrattuna jopa 106,90 euroa vuodessa.

Puhelinliittymä.com
Logo