Osallistu arvontaan ja voita Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulauta

voita sähköpotkulauta

Haluaisitko sinä voittaa uuden Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulaudan? Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Palkinnon arvo on huikeat 799 euroa. Ei muuta kuin kokeilemaan onnea ja osallistumaan kilpailuun.

Osallistu arvontaan ja voita Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulauta

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja yhä useampi haaveilee upouudesta sähköpotkulaudasta. Se ei ole mikään ihme, sillä se on äärimmäisen ketterä, kevyt ja kätevä kulkuväline esimerkiksi vilkkaassa kaupungissa. Sähköpotkulaudalla taitat kätevästi ja tietenkin taloudellisesti niin vapaa-ajan kulkemiset kuin työmatkat.

Nyt sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus osallistua Telian järjestämään arvontaan ja voittaa Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulaudan, jonka hinta on 799 euroa. Arvontaan osallistuminen on täysin maksutonta. Jätä vain kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa.

Osallistu arvontaan täyttämällä kilpailusivulla oleva yhteydenottolomake ja olet askeleen lähempänä palkinnon voittamista. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen annat Telialle kertaluontoisen soittoluvan ja mahdollisuuden tehdä sinulle nykyistä paremman liittymätarjouksen, jota et luultavasti muualta saa. Tämän hetken tarjoukset löydät Telia liittymät osiosta.

Kaikkien soittoluvan antaneiden kesken arvotaan yksi Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulauta. Yhteydenottopyynnön jättäminen vie aikaa vain alle minuutin. Täytä yhteydenottolomakkeeseen etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valitse, minkä operaattorin asiakas olet tällä hetkellä.

Voit osallistua kilpailuun ja jättää yhteydenottopyynnön Telialle, jos olet 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on käytössä oleva liittymä ja sähköpostiosoite. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tutustua arvonnan sääntöihin ennen yhteydenottopyynnön jättämistä klikkaamalla tästä.

Näin osallistut arvontaan

  • Klikkaa ”Osallistu arvontaan tästä” painiketta.
  • Lue huolellisesti läpi arvonnan säännöt ja Telian tietosuojalausunto.
  • Syötä vaaditut yhteystietosi yhteydenottolomakkeeseen.
  • Tarkista vielä täyttämäsi tiedot oikeiksi ja klikkaa lopuksi ”Osallistu nyt” painiketta.
  • Nyt olet jättänyt yhteydenottopyynnön Telialle ja olet mukana Samsung Galaxy Book Pro -tietokoneen arvonnassa.

Miksi arvontaan kannattaa osallistua?

Voit osallistua arvontaan täysin ilmaiseksi ja saat mahdollisuuden voittaa Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulaudan, jonka lisäksi voit saadaTelialta nykyistä halvemman ja sinulle sopivamman puhelinliittymän. Parhaassa tapauksessa juuri sinä voitat 799 euron arvoisen sähköpotkulaudan ja saat käyttöösi nykyistä halvemman liittymän, joka tuo selvää säästöä.

Osallistuessa arvontaan voit samalla kilpailuttaa kätevästi puhelinliittymäsi ja halutessa pyytää vaikka liittymätarjousta myös muille perheenjäsenille. Puhelinliittymän kilpailuttaminen voi tuoda erittäin suuren säästön etenkin suurissa perheissä, joissa useammalla henkilöllä on oma liittymä käytössä.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei voisi olla enää helpompaa kun voit jättää kertaluontoisen soittopyynnön operaattorille, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee liittymätarjouksen. Osallistuessa voit myös valita yhteydenottotavaksi tekstiviestin ja sähköpostin, jolloin Telia toimittaa sinulle henkilökohtaisen liittymätarjouksen sähköpostilla ja tekstiviestillä.

Mikä on arvonnan palkintona?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi Wilfa E-Way E-600 sähköpotkulauta, jonka arvo on 799 euroa. Kyseessä on erittäin suosittu ja kevyt sähköpotkulauta, jolla liikkuminen on taloudellista ja vaivatonta. E-Way E-600 sähköpotkulauta kiihtyy todella nopeasti täyteen vauhtiin ja voimaa riittää myös jyrkemmissä ylämäissä.

E-Way E-600 sähköpotkulauta soveltuu erinomaisesti niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille maksimikantaman ollessa jopa 45km. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää noin 4-5 tuntia, joten ehdit hyvin lataamaan akun täyteen työpäivän aikana. Kaupungissa taitat työmatkan melko varmasti nopeammin sähköpotkulaudalla kuin omalla autolla.

E-Way E-600 sähköpotkulaudan käyttöönotto onnistuu muutamissa minuuteissa keneltä tahansa. Tarvitsee vain kiinnittää ohjaustanko näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan työkalun avulla ja laite on valmiina käytettäväksi. Tästä eteenpäin huolehdit vain akun lataamisesta.

Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan saa osallistua vapaasti kaikki Suomessa asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistujalla tulee olla voimassaoleva puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite. Ennen osallistumista suosittelemme tutustumaan ja lukemaan läpi arvonnan säännöt.

Miten palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Telia ei korvaa palkintoa, jos osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai sähköpostiosoite tai numero on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Telialla on oikeus julkaista voittajan kotipaikkakunta ja nimi eri medioissa ilman erillistä korvausta tai suostumusta.

Miten antamiani yhteystietoja käytetään?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, mihin tietojen ilmoittaja on suostunut.

Operaattori ei välitä tai myy yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj

Y-tunnus: 1475607-9

Pasilan asema-aukio 1

00520 Helsinki

Toteuttaja

Adservice

Puhelinliittymä.com
Logo