Tarkista Elisan salainen liittymätarjous – Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Tarkista-Elisan-salainen-liittymatarjous-Puhelinnumerosi-toimii-tarjouskoodina

Jos haluat edullisemman puhelinliittymän, suosittelemme tarkistamaan Elisan salaisen liittymätarjouksen, joka on räätälöity juuri sinulle puhelinnumerosi perusteella. Syötä vain puhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja näet henkilökohtaiset liittymätarjoukset. Syöttämällä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, et luovuta numeroasi operaattorille, etkä sitoudu hyväksymään tarjousta.

Tarkista Elisan salainen liittymätarjous – puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Haluatko avata uuden puhelinliittymän, päättyikö nykyisen liittymän tarjousjakso vai haluatko vaihtaa liittymäsi edullisempaan jostain muusta syystä? Niin tai näin, asia hoituu palvelumme kautta vaivattomasti muutamassa minuutissa. Tarkista Elisan salaisen liittymätarjous juuri sinulle, jonka näet syöttämällä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään. Puhelinnumerosi toimii ikään kuin tarjouskoodina.

Mikäli saamasi puhelinliittymä tarjous ei ole jostain syystä mieleinen, voit tarkistaa kaikki liittymätarjoukset liittymävertailusta. Liittymävertailusta löydät Suomen suosituimpien puhelinoperaattorien liittymätarjoukset. Suosittelemme kuitenkin ensin tarkistamaan Elisan salaisen liittymätarjouksen, joka on räätälöity juuri sinulle puhelinnumerosi perusteella. Syötä vain puhelinnumerosi ja näet tarjoukset heti.

Elisan salaista liittymätarjousta tarkistaessa syötät puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka perusteella näet mihin hintaan voit saada liittymän Elisalta, mutta et kuitenkaan luovuta puhelinnumeroasi operaattorille. Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodin tavoin, jonka perusteella voidaan selvittää, kenen operaattorin asiakas olet tällä hetkellä. Mikäli operaattorisi ei ole Elisa, saat varmasti hyvän tarjouksen.

Lähes kaikki Suomen liittymämarkkinoilla toimivat operaattorit tarjoavat tavallista edullisempia liittymätarjouksia uusille asiakkaille, näin toimii myös Elisa Saunalahti. Mikäli olet tällä hetkellä DNA:n, Telian tai Moi Mobiilin asiakas ja haluat nykyistä edullisemman puhelinliittymän, suosittelemme tarkistamaan Elisan salaisen liittymätarjouksen. Tarjouksen tarkistaminen on maksutonta, eikä se sido ostamaan liittymää.

Tarkista Elisan salainen liittymätarjous - Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina
Tarkista Elisan salainen liittymätarjous - Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Hyväksymällä salaisen liittymätarjouksen, saat myös muita etuja

Elisa Saunalahti tarjoaa puhelinliittymät etenkin uusille asiakkaille harvinaisen edulliseen tarjoushintaan. Elisa tarjoaa puhelinliittymäasiakkailleen myös muita hyödyllisiä etuja, jotka kannattaa ottaa aina huomioon operaattoria vaihtaessa. Ensimmäinen etu näkyy edullisempaa puhelinliittymää etsiessä, eli saat Elisa Saunalahdelta merkittävästi normaalia kuukausihintaa halvemmalla puhelinliittymän käyttöösi.

Elisan vaihtoetu on suunnattu henkilöille, jotka ovat haaveilleet uuden karheasta matkapuhelimesta. Voit kierrättää vanhan puhelimesi, jolloin saat uuden huomattavasti edullisempaan hintaan. Hyvitys lasketaan aina puhelimen kunnon ja mallin perusteella. Mikäli haaveilut uudesta älypuhelimesta, vie vanha puhelimesi Elisan liikkeeseen ja voit saada uuden matkapuhelimen jopa satoja euroja edullisemmin.

Saat jopa kolmen vuoden takuun laitteille, jotka ostat Elisan verkkokaupasta. Useimmille laitteille voit saada laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 kuukautta. Oli hankintasi sitten matkapuhelin tai tabletti, saat lisäetuna laajennetun Elisa takuun. Elisa takuu jatkaa laitteen takuuaikaa kolmannen vuoden loppuun silloin, kun valmistajan myöntämä takuuaika on tätä lyhyempi ja päättynyt.

Olet oikeutettu Elisa takuuseen, jos sinulla on vähintään yksi seuraavista Elisan tuotteista, puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaistaliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin kiinteä laajakaista (pois lukien Taloyhtiölaajakaista ilman lisänopeutta) tai Elisa Viihde.

Yksi tärkeimmistä eduista on osamaksu vaihtoehto tuotteita ostaessa, jolloin voit maksaa ostoksesi valintasi mukaan 12kk, 24kk tai jopa 36kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Halutessasi voit maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla, ilman minkäänlaista lisämaksua. Koroton ja kuluton maksuaika on erinomainen ratkaisu etenkin kalliita tuotteita ostaessa, jolloin talous ei kärsi hankinnasta huolimatta.

Miksi valita juuri Elisa Saunalahti?

Elisa Saunalahti on luotettava, vastuullinen ja kotimainen operaattori ja alan markkinajohtaja, jolla on jo yli 2,8 miljoonaa yritys- ja henkilöasiakasta. Kyseessä on suomalainen vastuullinen yritys, joka on myös yksi Suomen suurimmista veronmaksajista sekä työllistää satoja henkilöitä ympäri Suomea. Operaattorilla on erinomainen asiakaspalvelu, joka on aina valmis auttamaan kiperissä tilanteissa.

Elisan kattava ja tutkitusti nopea verkko paranee jatkuvasti tullen yhä kattavammaksi ja nopeammaksi. Esimerkiksi 5G-verkon peittoalueella asuu jo reilusti yli miljoona suomalaista. Elisa panostaa aktiivisesti tuotekehitykseen ja laajentaa edelleen uuden sukupolven 5G-verkkoa kovaa vauhtia. Uusia 5G paikkakuntia ja kaupunkeja julkaistaan melko tasaiseen tahtiin.

Elisan liittymät ovat tunnetusti monipuoliset ja aina reilun määräajattomat, joka tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan ole pakko sitoutua säilyttämään ostettua liittymää ennalta määrättyä aikaa. Kaikki liittymät myydään aina ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa ja kytkykauppaa. Nopeimmissa liittymissä voit käyttää nettiä huoletta ilman datakattoa Pohjolassa ja Baltiassa sekä muiden liittymien osalta Suomessa.

Puhelinliittymien käyttö on hintaan kuuluvien EU-datapakettien ja läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta vaivatonta ja turvallista koko EU:n alueella. Suuri osa liittymistä kerryttää myös S-ryhmän bonusta. Mikäli käy niin, että ei jostain syystä olekaan täysin tyytyväinen hankkimaansa liittymään, se on aina mahdollista päivittää toiseen tai vaihtaa halutessaan vaikka kokonaan operaattoria.

Saanko säilyttää puhelinnumeroni, jos vaihdan liittymän Elisalle?

Nykyisen puhelinnumeron säilymisestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä liittymää tilatessa haluatko pitää nykyisen numerosi vai ottaa käyttöön uuden puhelinnumeron. Säilyttäessäsi vanhan tutun numeron, Elisa hoitaa kaikki siirtoa koskevat muutokset ja vanhan liittymäsi irtisanomisen puolestasi. Nykyistä liittymää ei siis tarvitse itse irtisanoa uutta liittymää tilatessa tai sen jälkeen.

Elisa lähettää postin välityksellä tilaamasi liittymän SIM-kortin ilmoittamaasi osoitteeseen muutaman arkipäivän sisällä ja tekstiviestillä tiedon uuden liittymän avauspäivästä noin kolmen arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Voit käyttää vanhaa liittymää ihan samalla tavalla kuin ennenkin uuden liittymän avaushetkeen saakka.

Saat tekstiviestimuistutuksen SIM-kortin vaihtamisesta vuorokautta ennen, kun uusi SIM-kortti täytyy vaihtaa laitteeseen ja vielä uuden tekstiviestin kun on aika vaihtaa SIM-kortti puhelimeen. Viimeisen tekstiviestin saatuasi, sammuta puhelin, irrota vanha SIM-kortti ja aseta uusi SIM-kortti paikalleen. Käynnistä puhelin ja aseta nelinumeroinen pin-koodi, jonka jälkeen liittymän pitäisi toimia normaalisti.

Puhelinliittymä.com
Logo