Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Tarkista-DNAn-salainen-liittymatarjous-Puhelinnumerosi-toimii-tarjouskoodina

Onko sinulla haussa halvin puhelinliittymä vai haluatko vain tarkistaa, kuinka edulliseen hintaan DNA tarjoaa liittymän juuri sinulle? Siinä tapauksessa tarkista DNA:n salainen liittymätarjous. Syötä vain puhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja näet numerosi perusteella räätälöidyt tarjoukset. Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodin tavoin, eikä sitä käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

Tarkista DNA:n salainen liittymätarjous – Puhelinnumerosi toimii tarjouskoodina

Oletko kyllästynyt maksamaan liikaa puhelinliittymästäsi ja haluat vaihtaa sen edullisempaan, vai haluatko vain tarkistaa, mihin hintaan DNA tarjoaa liittymän juuri sinulle? Mikäli olet tällä hetkellä Telian, Moi Mobiilin tai Elisa Saunalahden asiakas, suosittelemme tarkistamaan DNA:n salaisen liittymätarjouksen. Syötä vain puhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja näet henkilökohtaiset puhelinliittymä tarjoukset heti.

Syöttämällä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään operaattorin verkkosivuilla, et luovuta numeroasi operaattorille. Puhelinnumerosi perusteella järjestelmä tunnistaa, oletko DNA asiakas ja osaa näyttää juuri sinulle räätälöidyt liittymätarjoukset. Mikäli olet kilpailevan operaattorin asiakas, saat melko varmasti DNA:lta loistavan liittymätarjouksen, joka on voimassa liittymätyypistä riippuen 12-24 kuukauden ajan.

Mikäli henkilökohtainen liittymätarjous ei ole nykyistä liittymääsi edullisempi, voit tarkistaa suosituimmat puhelinliittymä tarjoukset kaikilta operaattoreilta liittymävertailusta. Liittymävertailu on erinomainen paikka tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset kaikilta Suomen suurimmilta operaattoreilta. Tarkista kuitenkin ensin DNA:n salainen liittymätarjous. Se on täysin ilmaista eikä sido sinua ostamaan liittymää.

Lähes jokainen Suomen liittymämarkkinoilla toimiva puhelinoperaattori tarjoaa huomattavasti edullisemmat puhelinliittymät uusille asiakkaille vuoden tai kahden vuoden mittaisella tarjousjaksolla. DNA liittymät saa aina edullisempaan hintaan, jos vaihtaa liittymän toiselta operaattorilta DNA:lle. Tästä syystä kannattaa ehdottomasti tarkistaa DNA:n salainen liittymätarjous puhelinnumeron perusteella.

Miksi henkilökohtainen liittymätarjous kannattaa hyödyntää?

Mikäli henkilökohtainen mobiililaajakaista tarjous on nykyistä edullisempi ja ominaisuuksiltaan sopivampi vaihtoehto käyttöösi, on liittymän vaihto tietenkin taloudellisesti kannattavaa ja saat vielä paremmat ominaisuudet käyttöön ikään kuin kaupan päälle. Hyväksymällä henkilökohtaisen liittymätarjouksen, voit saada kuitenkin vielä runsaasti muita etuja käyttöösi siirtymällä DNA:n puhelinliittymäasiakkaaksi.

Puhelinliittymää vaihtaessa mielessä on yleisesti vain edullisempi hinta ja liittymän ominaisuudet, mutta harva vertailee tai tarkistaa operaattorin tarjoamia etuja asiakkaille. On olemassa operaattoreita, jotka eivät tarjoa asiakkailleen minkäänlaisia etuja ja operaattoreita, jotka taas tarjoavat asiakkailleen monipuolisesti erilaisia rahanarvoisia etuja. Asiakasetuja kannattaa siis myös vertailla operaattoria vaihtaessa.

Ensimmäinen DNA:n tarjoama asiakasetu uudelle asiakkaalle on tietenkin huomattavasti tavallista kuukausimaksua edullisempi nettiliittymä, jonka tarjousjakso saattaa olla voimassa jopa kahden vuoden ajan. DNA tarjoaa puhelinliittymäasiakkailleen myös muita hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, joihin tutustuessa moni on vaihtanut mielellään kaikki palvelut ja hankinnat nykyiseltä operaattorilta DNA:lle.

DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat nyt esimerkiksi valitut kanavapaketit tavallista edullisempaan asiakasetuhintaan, pidennetyn 3 vuoden takuun kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin ilman lisämaksua, olet oikeutettu hankkimaan valikoituja älypuhelimia normaalia edullisempaan hintaan, DNA TV -palvelun kaksi ensimmäistä katselukuukautta ilmaiseksi sekä sähkösopimuksen edullisesti, ilman marginaalimaksua.

DNA:n salainen liittymätarjous kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, sillä saat runsaasti erilaisia etuja ja alennuksia käyttöösi. DNA:n verkkokaupasta löydät lähes kaikki tarvitsemasi laitteet ja matkapuhelimet edulliseen hintaan. Voit maksaa ostoksesi valintasi mukaan heti tai hyödyntää tarjotun osamaksun, jolloin maksat ostoksesi ilman korkoja ja muita kuluja valintasi mukaan 12, 24 tai jopa 36 kuukauden mittaisella maksuajalla.

Pitääkö minun vaihtaa puhelinnumeroani, jos siirrän liittymän DNA:lle?

Ei tarvitse. Asiakas saa aina itse valita, haluaako siirtää vanhan tutun numeronsa tilattuun liittymään vai valita tilalle uuden numeron. Jos haluat vaihtaa puhelinnumeron tilauksen yhteydessä uuteen, saat uuden puhelinliittymän käyttöösi hieman nopeammin. Jos haluat siirtää numerosi tilattuun liittymään, kuluu numeron siirrossa kokonaisuudessaan aikaa noin 14 vuorokautta, jonka jälkeen voit ottaa liittymän käyttöön.

Operaattoria vaihtaessa ei kuitenkaan missään vaiheessa tarvitse olla ilman liittymää. Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, vanha liittymä toimii aina samoin kuin ennenkin siihen saakka, kunnes uusi liittymä voidaan ottaa käyttöön. Operaattori toimittaa tilaamasi liittymän SIM-kortin ilmoittamaasi osoitteeseen ja ilmoittaa tekstiviestillä tarkan päivämäärän ja kellonajan, jolloin voit ottaa uuden SIM-kortin käyttöön.

Pitääkö minun itse irtisanoa vanha liittymä?

Ei tarvitse. Operaattorit hoitavat kaikki tarvittavat asiat keskenään, jolloin sinun ei tarvitse itse tehdä mitään. Kun olet tilannut uuden liittymän ja vaihtanut operaattoria, sinun tehtäväksi jää vain uuden SIM-kortin asentaminen puhelimeen oikeaan aikaan. DNA ilmoittaa oikean ajankohdan tekstiviestillä yleensä muutamaa päivää ennemmin ja muistutuksen vielä, kun on aika asentaa uusi SIM-kortti puhelimeen.

Häviääkö yhteystietoni, kun otan uuden SIM-kortin käyttöön?

Yhteystiedot seuraavat aina mukana vaihdosta huolimatta, jos ne ovat tallessa puhelimen muistissa tai pilvessä. Mikäli olet tallentanut yhteystiedot liittymäsi SIM-kortille, talleta ne ensin puhelimen muistiin tai pilveen. Tämä kannattaa aina varmistaa, ennen uuden SIM-kortin asentamista. Kaikki tärkeät tiedot kannattaa aina tarkistaa puhelimen muistiin, eikä SIM-kortille.

Millainen kuuluvuus DNA:lla on?

DNA:n kuuluvuus on lähes parhaasta päästä, eli erinomainen. Huippunopean ja kattavan verkon alueella asuu jo yli 99% suomalaisista ja uuden aikakauden 5G-verkko laajenee jatkuvasti. Vaikka kuuluvuus on parhaasta päästä, joskus sitä saattaa asua juuri sellaisella alueella, jossa kuuluvuus sattuu olemaan toisinaan huono. Sama ongelma saattaa silloin ilmetä jopa kaikkien operaattorien kohdalla.

Puhelinliittymä.com
Logo