Suosituimmat puhelinliittymät juuri nyt

suosituimmat puhelinliittymät

Oletko pohtinut, mitkä ovat suomen suurimpien operaattorien suosituimmat puhelinliittymät? Me tutustuimme palveluntarjoajien valikoimaan ja valitsimme suosituimmat paketit samaan taulukkoon.

Mitkä ovat operaattorien suosituimmat puhelinliittymät?

Teleoperaattoreilla on suuri valikoima liittymiä, joista kuluttaja valitsee parhaiten omaan kulutukseen sopivan paketin. Puhelinliittymiä on laidasta laitaan eri ominaisuuksilla varustettuina niin vähän puhelinta selaavalle kuin jatkuvasti puhelin kädessä kulkevalle. Moni miettii liittymää vaihtaessa, mitkä ovat suosituimmat puhelinliittymät tällä hetkellä. Suosituin liittymä on yleensä operaattorin eniten myyty paketti, se on merkitty selkeällä merkillä suosituimmaksi liittymäksi. Lähes kaikilla palveluntarjoajilla on ainakin yksi liittymä, jota ostetaan tavallista enemmän.

Puhelinliittymä.com tutustui operaattorien liittymävalikoimaan ja poimi liittymävertailuun suosituimmat puhelinliittymät. Kävimme läpi Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, DNA:n ja Telian liittymät. Palvelun etusivulta on mahdollista tarkistaa markkinoiden suosituimmat liittymät helposti ja nopeasti. Näet kaikki paketit samasta taulukosta, joka säästää runsaasti aikaa ja vaivaa. Et joudu selaamaan jokaisen teleoperaattorin valikoimaa nähdäksesi eniten myydyt puhelinliittymät.

Vertaile suosituimpia liittymiä ja tarkista, onko valikoimassa olevista paketeista jokin juuri sinulle nykyistä halvempi puhelinliittymä. Mikäli löydät paremman vaihtoehdon, voit siirtyä tekemään liittymäsopimuksen operaattorin verkkosivuilla. Suosituimmat puhelinliittymät eivät kuitenkaan aina välttämättä sovi kaikille. Operaattorin myydyin liittymä saattaa olla esimerkiksi nuorille ja keski-ikäisille suunnattu liittymä, joka on varustettu erittäin nopealla nettiyhteydellä. On selvää, ettei liittymä välttämättä ole paras vaihtoehto vain harvoin puhelinta käyttävälle eläkeläiselle.

Yleensä kuluttajat kuitenkin haluavat selvittää sen, mitkä ovat suosituimmat puhelinliittymät ja liittymätarjoukset juuri nyt. Täytyyhän eniten myytyjen puhelinliittymien kuitenkin olla toimivia paketteja, ei niitä muuten olisi ostettu selkeästi muita vaihtoehtoja enemmän. Tämä on täysin totta, mutta liittymää vaihtaessa on tärkeä lopulta valita paras liittymä omaa kulutusta ajatellen. Mikäli et löydä sopivaa vaihtoehtoa käyttöösi, suosittelemme tutustumaan Liittymätarjoukset.fi palvelun valikoimaan.

Moi Mobiilin 6 gigan simmi

Moi Mobiilin kuuden gigan simmi on ollut jo vuosia halvin liittymä. Keskivertokuluttajalle suunniteltu liittymä soveltuu suurelle osalle suomalaisista, joten sen suosio ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä. Keskivertokuluttaja kuluttaa dataa kuukaudessa noin 4-5 Gt, joten kuuden gigan simmin tarjoama data riittää erinomaisesti koko kuukaudeksi.

Mikäli nettiä innostuu selailemaan tavallista enemmän, ei ylimenevästä datasta tarvitse hirveästi tressata. Ylimenevästä datasta laskutetaan vain 1,50€/Gt, joten se on erittäin edullista. Yhdeksän euron hintainen 4G liittymä sisältää riittävän nopean nettiyhteyden peruskäyttäjälle. Netin ilmoitettu maksiminopeus on 100 Mbit/s, se toimii DNA:n kattavassa ja luotettavassa verkossa. Tutustu Moi Mobiilin kuuluvuusalueeseen.

Moi liittymien puhelu- ja SMS-hinnoittelu on Euroopan reiluinpia. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan 0,055€/min/kpl. Mikäli puheluminuutteja ja tekstiviestejä kertyy kuukaudessa 4 euron edestä, ylimenevästä ei tarvitse maksaa senttiäkään. Tämä johtuu siitä, että kuuden gigan simmissä on puheminuuteille ja viesteille asetettu 4€ maksukatto.

Suosituimmat puhelinliittymät listauksessa kuuden gigan simmi on viihtynyt jo pitkään ja näyttää säilyttävänsä paikkansa vielä vuosikausia. Suosion salaisuus saattaa olla kilpailijoihin vertailtuna uskomattoman halpa 4G liittymä, joka tarjoilee juuri riittävästi niinsanottua ilmaista dataa. Muut ominaisuudet käytön mukaan hinnoiteltuna on myös suuri plussa, sillä nykyaikana soitetaan ja viestitellään mielummin puhelimeen ladattavien sovellusten kautta.

Saunalahti huoleton 150M

Elisa Saunalahden suosituin puhelinliittymä on ollut jo reilun muutaman vuoden ajan huoleton 150M. Se on suosittu vaihtoehto kaikille nopeaa nettiä tarvitseville, kuten nuorille. Elisa Saunalahti on mainostanut kyseistä liittymää jo pitkään tavallista huokeampaan kuukausihintaan kaikille alle 28-vuotiaille henkilöille.

4G liittymä sisältää rajattoman netin, jonka ilmoitettu maksiminopeus on 150 megabittiä sekunnissa. Netin nopeudesta kertoo riittävästi se, että voit jakaa puhelimesta netin muille kodin laitteille tai katsoa videoita 4K-resoluutiolla. Voit nauttia nopeasta ja täysin rajattomasta nettiyhteydestä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Norjassa, Latviassa ja Liettuassa.

Saunalahti huoleton 150M liittymän omistajan ei tarvitse vaivautua edes säästelemään puheluminuutteja tai perinteisiä tekstiviestejä. Ne sisältyvät tietenkin liittymän kuukausihintaan, eli voit puhua puhelimessa ystävien kanssa tai tekstailla juuri niin paljon kuin itse haluat ilman pelkoa suuresta laskusta. Rajaton ominaisuus pitää liittymän kustannukset aina visusti kurissa.

Suosituimmat puhelinliittymät osiossa huoleton 150M tulee olemaan melko varmasti vielä useamman vuoden ajan. Se on nimittäin varustettu juuri niillä ominaisuuksilla, joita suuri joukko suomalaisista nuorista kaipaa. Huolettomuus ja rajaton käyttö netissä, puheluissa ja tekstiviesteissä kiinteään kuukausihintaan on houkuttelevaa nuorelle väestölle, jotka etsivät uutta liittymää. Tutustu Elisa Saunalahden kuuluvuuskarttaan.

Telia rajaton 150M

Suosituimmat puhelinliittymät valikoiman Telia rajaton 150M on ensimmäistä kertaa suosituimpien liittymien listauksessa. Tämä johtuu siitä, että operaattorin liittymät ovat olleet vertailupalvelumme valikoimassa vasta vähän aikaa. Jos puhelinliittymät olisivat olleet yhtä kauan valikoimassa kuin muut liittymät, olisi rajaton 150M ollut varmasti suosituimpien joukossa.

Telia liittymät sivulta tuttu rajaton 150M tarjoaa kuluttajille rajatonta huolettomuutta kaikkiin tarpeisiin. 4G liittymä on pakattu tuhdilla nettiyhteydellä, jonka maksiminopeus on 150 Mbit/s. Netin nopeus riittää mainiosti videoiden katsomiseen ilman ikäviä katkoksia ja vaikka jaettavaksi muille kodin laitteille. Telia verkko kattaa 99% suomalaisista, joten se on yksi kattavimmista. Tutustu Telia Finland kuuluvuuskarttaan.

Puhelinliittymän puhe- ja viestipaketti on myös liittymän nimen mukaan rajaton. Tämä ominaisuus tarkoittaa sitä, että voit viestitellä ja soitella niin kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. Liittymän kuukausimaksuun sisältyy normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit Suomessa. Normaalihinnoittelun piiriin eivät kuulu puhelut maksullisiin yritys- tai palvelunumeroihin.

Telia rajaton 150M on lähes identtinen puhelinliittymä Saunalahti huoleton 150M kanssa. Molemmissa puhelut, tekstiviestit ja netti on rajaton ja varustettu muhkealla 150 Mbit/s maksiminopeudella. Ainoa ero liittymissä on niiden käyttämä verkko ja datapaketin koko. Telia rajaton 150M sisältää 20 Gt/kk ilman lisämaksua ja Saunalahti huoleton 150M 17 Gt/kk.

DNA nopea 4G rajaton Plus

DNA nopea 4G rajaton plus liittymä on tuoren tulokas suosituimmat puelinliittymät listauksessa. Tämä rajaton liittymä nopealla nettiyhteydellä on merkitty DNA:n omilla verkkosivuilla valikoiman suosituimmaksi liittymäksi. Eikä se ole ihme, se sisältää kaikki ominaisuudet, joita suurin osa älypuhelimen käyttäjistä tarvitsee.

Kyseessä on huoleton liittymä, jossa on rajattomasti kaikkia tarvittavia ominaisuuksia, soita, viestittele ja selaa nettiä kotimaassa niin paljon kuin haluat. Netin ilmoitettu maksimiteho on 150 Mbit/s. Kuukausihintaan sisältyy rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Mukana myös 19 Gt/kk EU-datapaketti.

Liittymän netti soveltuu erinomaisesti netissä surffailuun, kuten videoiden katselemiseen ilman katkoksia. Eikä pidä unohtaa DNA:n erinomaista 4G-verkkoa, joka kattaa lähes koko Suomen. Halutessasi voit tietenkin tarkistaa DNA:n kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut.

Liittymän kuukausihintaan sisältyy rajattomasti puheaikaa, ja perinteisiä tekstiviestejä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit mielin määrin puhua puhelimessa esimerkiksi ystävien kanssa tai lähettää tekstiviestejä kiinteään kuukausihintaan.  Hintaan sisältyy normaalihintaiset puhelut ja viestit Suomessa.

Puhelinliittymä.com
Logo