Suosituimmat puhelinliittymät juuri nyt

suosituimmat puhelinliittymät

Oletko pohtinut, mitkä ovat suomen suurimpien operaattorien suosituimmat puhelinliittymät? Me tutustuimme palveluntarjoajien valikoimaan ja valitsimme suosituimmat paketit samaan taulukkoon.

Mitkä ovat operaattorien suosituimmat puhelinliittymät?

Teleoperaattoreilla on suuri valikoima liittymiä, joista kuluttaja valitsee parhaiten omaan kulutukseen sopivan paketin. Puhelinliittymiä on laidasta laitaan eri ominaisuuksilla varustettuina niin vähän puhelinta selaavalle kuin jatkuvasti puhelin kädessä kulkevalle. Moni miettii liittymää vaihtaessa, mitkä ovat suosituimmat puhelinliittymät tällä hetkellä. Suosituin liittymä on yleensä operaattorin eniten myyty paketti, se on merkitty selkeällä merkillä suosituimmaksi liittymäksi. Lähes kaikilla palveluntarjoajilla on ainakin yksi liittymä, jota ostetaan tavallista enemmän.

Puhelinliittymä.com tutustui operaattorien liittymävalikoimaan ja poimi liittymävertailuun suosituimmat puhelinliittymät. Kävimme läpi Telia Dot liittymät, Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät ja Telia liittymät. Palvelun etusivulta on mahdollista tarkistaa markkinoiden suosituimmat liittymät helposti ja nopeasti. Näet kaikki paketit samasta taulukosta, joka säästää runsaasti aikaa ja vaivaa. Et joudu selaamaan jokaisen teleoperaattorin valikoimaa nähdäksesi eniten myydyt puhelinliittymät.

Vertaile suosituimpia liittymiä ja tarkista, onko valikoimassa olevista paketeista jokin juuri sinulle nykyistä halvempi puhelinliittymä. Mikäli löydät paremman vaihtoehdon, voit siirtyä tekemään liittymäsopimuksen operaattorin verkkosivuilla. Suosituimmat puhelinliittymät eivät kuitenkaan aina välttämättä sovi kaikille. Operaattorin myydyin liittymä saattaa olla esimerkiksi nuorille ja keski-ikäisille suunnattu liittymä, joka on varustettu erittäin nopealla nettiyhteydellä. On selvää, ettei liittymä välttämättä ole paras vaihtoehto vain harvoin puhelinta käyttävälle eläkeläiselle.

Yleensä kuluttajat kuitenkin haluavat selvittää sen, mitkä ovat suosituimmat puhelinliittymät ja liittymätarjoukset juuri nyt. Täytyyhän eniten myytyjen puhelinliittymien kuitenkin olla toimivia paketteja, ei niitä muuten olisi ostettu selkeästi muita vaihtoehtoja enemmän. Tämä on täysin totta, mutta liittymää vaihtaessa on tärkeä lopulta valita paras liittymä omaa kulutusta ajatellen. Liittymävertailu palvelussamme on täysin maksutonta, joten vertaile eri vaihtoehtoja kaikessa rauhassa.

Moi Rento 4G

Moi Mobiilin Moi Rento 4G on ollut jo pitkään halvin liittymä. Keskivertokuluttajalle suunniteltu liittymä soveltuu suurelle osalle suomalaisista, joten sen suosio ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä. Keskivertokuluttaja kuluttaa dataa kuukaudessa noin 4-5 Gt, joten liittymän tarjoama 8 gigaa riittää erinomaisesti koko kuukaudeksi.

Mikäli nettiä innostuu selailemaan tavallista enemmän, ei ylimenevästä datasta tarvitse hirveästi tressata. Ylimenevästä datasta laskutetaan vain 2€/Gt ja hintaleikkuri on asetettu 10€/kk. 15 euron hintainen 4G liittymä sisältää riittävän nopean nettiyhteyden peruskäyttäjälle. Netin ilmoitettu maksiminopeus on 150 Mbit/s, se toimii DNA:n kattavassa ja luotettavassa verkossa.

Moi liittymien puhelu- ja SMS-hinnoittelu on Euroopan reiluimpia. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan 0,055€/min/kpl. Mikäli puheluminuutteja ja tekstiviestejä kertyy kuukaudessa 4 euron edestä, ylimenevästä ei tarvitse maksaa senttiäkään. Tämä johtuu siitä, että Moi Rento 4G liittymässä on puheminuuteille ja viesteille asetettu 4€ hintaleikkuri.

Suosituimmat puhelinliittymät listauksessa Moi Rento 4G on viihtynyt jo pitkään ja näyttää säilyttävänsä paikkansa vielä vuosikausia. Suosion salaisuus saattaa olla kilpailijoihin vertailtuna uskomattoman halpa 4G liittymä, joka tarjoilee juuri riittävästi niinsanottua ilmaista dataa. Muut ominaisuudet käytön mukaan hinnoiteltuna on myös suuri plussa, sillä nykyaikana soitetaan ja viestitellään mieluummin puhelimeen ladattavien sovellusten kautta.

Telia Dot 4G Rajaton

Telia Dot 4G Rajaton on ihanteellinen liittymä kaikille, jotka kaipaavat rajatonta dataa ja puhetta kotimaassaan, Pohjolassa ja Baltiassa. Tämä liittymä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, sillä sen kuukausihinta on vain 23 euroa.

Telia Dot 4G Rajaton liittymä tarjoaa rajattoman 4G-nettiyhteyden nopeudella, joka voi saavuttaa huippunopeudet jopa 100 Mbit/s. Tämä takaa sujuvan netin käytön, olipa kyseessä sitten suoratoisto, verkkopelaaminen, tiedostojen lataaminen tai muu nettikäyttö. Rajattomuus tarkoittaa, että voit nauttia internetistä ilman huolta datakaton ylittymisestä tai ylimääräisistä kustannuksista.

Liittymän mukana tulee myös rajattomat puhelut ja viestit. Tämä tarkoittaa, että voit soittaa tai lähettää tekstiviestejä ilman rajoituksia ilman lisämaksua.

Telia Dot liittymä tarjoaa rajattoman datan käytön myös Pohjolassa ja Baltiassa, mikä tekee siitä erityisen kätevän niille, jotka matkustavat säännöllisesti näissä maissa.

EU/ETA-maissa liittymä tarjoaa 21 Gt dataa kuukaudessa, mikä on riittävästi useimpien käyttäjien tarpeisiin matkoilla. Tämän lisäksi liittymällä voi soittaa ja lähettää viestejä kotimaan hinnoin EU/ETA-alueella.

Telia Dot 4G Rajaton liittymä on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia rajattomasta datasta, puheluista ja viesteistä kohtuulliseen hintaan. Sen kattavat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon monenlaisille käyttäjille, olitpa sitten aktiivinen netin käyttäjä, matkusteleva ammattilainen tai joku siltä väliltä.

DNA Rajaton 200M

DNA Rajaton 200M on monipuolinen ja tehokas matkapuhelinliittymä, joka tarjoaa käyttäjilleen rajattomasti puhetta, viestejä ja nopeaa 4G-nettiä ilman datakattoa. Tämä tekee liittymästä ihanteellisen valinnan niin aktiivisille nettikäyttäjille, kuin myös niille, jotka soittavat ja tekstiviestittävät paljon.

DNA:n tarjoama 200 megabitin nettiyhteys on tarpeeksi nopea vaativimmallekin käyttäjälle. Nopeuden ansiosta voit ladata, streemata ja käyttää verkkosovelluksia sujuvasti ilman, että yhteys pätkii tai hidastelee. 4G-verkko kattaa suuren osan Suomesta, joten nettiyhteyden pitäisi toimia hyvin niin kaupungeissa kuin maaseudullakin.

Yksi DNA Rajaton 200M -liittymän parhaista ominaisuuksista on sen rajaton netinkäyttö Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka matkustavat usein näihin maihin. Ei ole väliä, oletko lomalla, työmatkalla tai vain vierailemassa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että netinkäyttösi ylittäisi datakaton.

EU- ja ETA-maissa liittymän käyttö on edullista, sillä tiedonsiirto kuuluu kuukausihintaan EU-datapaketin osalta. Puhelut ja viestit laskutetaan kotimaan hintaan, kun soitat tai viestittelet normaalihintaisiin suomalaisiin numeroihin Suomeen ja muihin EU- ja ETA-maihin.

DNA Rajaton 200M -liittymä on luotettava ja kattava valinta kenelle tahansa, joka tarvitsee rajatonta nettiyhteyttä, puhetta ja viestittelyä. Liittymä tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kuukausimaksu on 27,99€ 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen kuukausimaksu nousee 31,90€.

Lue myös: Telia Singles Day tarjoukset

Puhelinliittymä.com
Logo