Puhelinliittymä netistä jopa -33% edullisemmin

puhelinliittymä netistä

Puhelinliittymä netistä on mahdollista saada huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Parhaassa tapauksessa muutaman minuutin mittainen liittymävertailu voi tuoda jopa satojen eurojen säästön.

Puhelinliittymä netistä jopa -33% edullisemmin

Voisi sanoa, että puhelinliittymä netistä hankittuna on tätä päivää. Nykyaikana lähes kaikki tuotteet vertaillaan ja lopulta ostetaan netistä. Samaan kastiin kuuluvat myös puhelinliittymät. Netissä operaattoreiden liittymiin voi tutustua ajan kanssa ja etsiä valikoimasta omaan käyttöön halvin liittymätarjous.

Operaattorit julkaisevat jatkuvasti uusia liittymätarjouksia uusille asiakkaille, jolloin puhelinliittymä netistä on mahdollista saada jopa -33% normaalihintaa halvemmalla. Liittymän hankkiminen kotona sohvalla istuen läppäri kädessä on myös huomattavasti houkuttelevampaa kuin lähteä etsimään operaattorin myymälää.

Harva meistä viitsii lähteä kiertämään jokaisen operaattorin myymälää läpi ja tutustumaan näin ajankohtaisiin liittymätarjouksiin. Se on melko hidas tapa kilpailuttaa puhelinliittymä, joka suositellaan kuitenkin tekemään vuosittain. Toinen ongelma on se, ettei kaikilla operaattoreilla ole lainkaan perinteistä kivijalkakauppaa.

Puhelinliittymä netistä hankittuna on melko varmasti kaikista halvin vaihtoehto, sillä useimmat puhelinliittymä vertailut ovat koonneet kaikki Suomen suurimpien operaattoreiden liittymätarjoukset samalle sivustolle. Tämä mahdollistaa liittymävertailun tavallista nopeammin, sillä jokaisen operaattorin verkkosivuja ei tarvitse erikseen selata läpi.

Näin kuluttajan on mahdollista tutustua yhdellä silmäyksellä kaikkien palveluntarjoajien valikoimaan ja vertailla liittymien hintoja ja ominaisuuksia kaikessa rauhassa. Yksi suosituimmista vertailupalveluista on tänä päivänä Puhelinliittymä.com, joka esittelee sivustolla Telia Dot liittymät, Moi liittymät, Elisa liittymät, Telia liittymät ja DNA liittymät. liittymätarjoukset.

Miltä operaattorilta liittymä kannattaa ostaa?

Suomen suosituimpia operaattoreita ovat Elisa Saunalahti, Telia, DNA ja Moi Mobiili. Edellä mainittujen palveluntarjoajien liittymätarjoukset ovat vertailtavissa useilla verkkosivustoilla, jotka ovat keskittyneet puhelinliittymien vertailemiseen.

Puhelinliittymä netistä ostetaan yleensä mielellään tunnetuilta operaattoreilta. Monessa tapauksessa halvin liittymätarjous on löytynyt palvelumme, Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät tai Telia liittymät osiosta.

Mikäli hakusessa on halvin puhelinliittymä, kannattaa tutustua kilpailevan operaattorin valikoimaan. Lähes kaikki operaattorit julkaisevat liittymätarjouksia, jotka ovat voimassa vain uusille asiakkaille. Jos olet Elisa Saunalahden asiakas, suosittelemme tutustumaan DNA:n, Telian tai Moi Mobiilin valikoimaan.

Mikäli liittymän tilaa kilpailevalta operaattorilta, pystyy hyödyntämään vain uusille asiakkaille suunnatut tarjoukset. Liittymätilauksen jälkeen, vanha operaattori ottaa melko varmasti yhteyttä ja tarjoaa nykyistä liittymää tavallista edullisemmalla tarjousjaksolla. Tämä johtuu siitä, että operaattori ei halua menettää yhtään asiakasta kilpailevalle operaattorille.

Tässä kohtaa voit vertailla jo tilaamasi liittymän ominaisuuksia ja hintaa vanhan operaattorin tarjoukseen ja valita niiden väliltä halvemman. Vaikka uuden liittymän olisi jo tilannut, voit silti hyväksyä vanhan operaattorin tarjouksen, ilman että jo tilattua liittymää tarvitsee erikseen irtisanoa.

Lue lisää: Yle.fi – Operaattorit eivät tarjoa yhtä edullisia liittymätarjouksia uusille ja nykyisille asiakkailleen.

Halvin puhelinliittymä netistä löytyy liittymävertailun avulla

Netissä on tarjolla lukuisia työkaluja, jotka tekevät puhelinliittymien vertailemisesta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Yksi hyvä esimerkki on Liittymätarjoukset.fi liittymävertailu, jonka avulla tavoitat operaattoreiden ajankohtaiset liittymätarjoukset ja voit vertailla hintoja ja ominaisuuksia täysin ilmaiseksi.

Palvelussa voit tutustua operaattoreiden julkaisemiin liittymätarjouksiin, jotka ovat listattuna samaan vertailutaulukkoon. Taulukossa on useita puhelinliittymien vertailemista helpottavia ominaisuuksia. Etsi yhdellä napin painalluksella halvin puhelinliittymä tai valitse haluamasi ominaisuudet, jonka jälkeen saat haettua liittymien joukosta itselle sopivat paketit.

Voit myös lukea liittymien esittelyjä, joissa puhelinliittymistä ja niiden tarjoamista ominaisuuksista kerrotaan tarkemmin sekä suositellaan erilaisille käyttäjille. Palvelu tarjoaa kattavan vertailutaulukon lisäksi runsaasti tietoa operaattoreista ja heidän tarjoamista palveluista sekä esittelee matkapuhelimen tarjoukset.

Kilpailuta puhelinliittymä säännöllisesti

Puhelinliittymä netistä on todella helppo hankkia edulliseen kuukausihintaan, mutta silti yhä useampi unohtaa kilpailuttaa liittymän tasaisin väliajoin.

Puhelinliittymän kilpailuttamatta jättäminen voi tulla yllättävän kalliiksi, sillä tarjousjakson umpeuduttua liittymän normaalihinta astuu voimaan, joka saattaa jäädä asiakkaalta kokonaan huomaamatta.

Esimerkiksi DNA:n liittymät sisältävät tarjousjakson, jonka pituus 12-24 kuukauden ajan. Umpeutuminen tarkoittaa sitä, ettei kyseessä ole enää tarjoushintainen puhelinliittymä. Liittymän normaalihinnan astuessa voimaan, saattaa kuukausimaksu nousta jopa 10 euroa.

Suurimman mahdollisen säästön saavuttaminen ei ole rakettitiedettä. Tärkeintä on merkitä itselle muistiin, milloin liittymän tarjousjakso umpeutuu. Silloin ehdit hyvin esimerkiksi viikkoa aikaisemmin etsimään kilpailevalta operaattorilta liittymätarjouksen ja vaihtamaan lennossa tarjousliittymästä toiseen.

Mikäli tarjousjakson aikana ei ole mahdollista jostain syystä vaihtaa operaattoria, voit tehdä sen heti tarjousjakson umpeuduttua. Tässä kohtaa operaattori saattaa tarjota myös uutta halvempaa tarjousjaksoa vain pitääkseen sinut asiakkaana.

Loppujen lopuksi saatat hyväksi tarjouksen nykyiseltä operaattoriltasi, jolloin voit käyttää ennestään toimivaa liittymää myös jatkossa tarjoushintaan.

Miten valita itselle sopiva liittymä?

Puhelinliittymän valinta saattaa tuntua vaikealta, mikä kyseessä on ensiliittymä. Silloin puhelinliittymien tarjouksiin voi tutustua puhelinliittymä vertailussa, jossa on esillä useamman operaattorin liittymätarjoukset.

Lähes jokaisen operaattorin valikoimassa on useita erilaisia liittymiä, joista yksi on paras liittymä lapselle, nuorelle, matkustelevalle, nopeaa nettiyhteyttä tarvitsevalle sekä heille, jotka etsivät liittymää ilman nettiä. Tämä tekee liittymän valinnasta jo huomattavasti helpompaa.

Liittymää valittaessa valitaan yksinkertaisesti vain itselle soveltuva netin nopeus, tekstiviestien ja puheluminuuttien määrä. Esimerkiksi 100 Mbit/s maksiminopeus on jo riittävä netin selaamiseen ja videoiden katselemiseen.

Nykyaikana suurin osa liittymistä on varustettu kuukausimaksulla, johon sisältyy rajattomasti puheaikaa ja tekstiviestejä. Tämän tyyppinen puhelinliittymä on huoleton valinta, sillä silloin voit valita liittymän puhtaasti netin nopeuden mukaan.

Suurin ero liittymien välillä on netin ilmoitettu maksiminopeus ja toimiiko liittymä 4G vai 5G verkossa. Puhelinliittymien hinnat pyörivät tällä hetkellä 12-50 euron välillä, joten vertaileminen todella kannattaa. Perus 4G liittymä nopealla nettiyhteydellä maksaa noin 20-29 euroa ja uudet 5G liittymät 30-50 euroa.

Puhelinliittymä.com
Logo