Osallistu arvontaan ja voita Playstation 5 standard

voita-playstation-5

Haluatko sinä voittaa upouuden Playstation 5 standard pelikonsolin? Jätä yhteydenottopyyntö Telialle ja olet mukana palkinnon arvonnassa. Pelikonsolin arvo on huikeat 529,90 euroa.

Osallistu arvontaan ja voita Playstation 5 standard

Oletko haaveillut uuden karheasta ja huippunopeasta Playstation 5 standard pelikonsolista? Se ei ole mikään ihme, sillä se tarjoaa mukaansatempaavan pelielämyksen laadukkaalla kuvanlaadulla ja erittäin aidoilla väreillä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi Telian järjestämään arvontaan ja voittaa Playstation 5 standard omaksesi, jonka arvo on huikeat 529,90 euroa.

Osallistu arvontaan täyttämällä kilpailusivulla oleva yhteydenottolomake ja olet askeleen lähempänä palkinnon voittamista. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen annat Telialle kertaluontoisen soittoluvan ja mahdollisuuden tehdä sinulle nykyistä paremman liittymätarjouksen, jota et muualta saa.

Kaikkien kertaluontoisen soittoluvan antaneiden kesken arvotaan yksi Playstation 5 standard pelikonsoli. Yhteydenottopyynnön jättäminen ja arvontaan osallistuminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Täytä yhteydenottolomakkeeseen etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valitse eri vaihtoehdoista, minkä matkapuhelinoperaattorin asiakas olet tällä hetkellä.

Voit osallistua kilpailuun ja jättää yhteydenottopyynnön Telialle, jos olet 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on käytössä oleva puhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tutustua arvonnan sääntöihin ennen yhteydenottopyynnön jättämistä, arvonnan säännöt löydät täältä.

Näin osallistut arvontaan

  • Klikkaa ”Osallistu arvontaan tästä” painiketta.
  • Lue huolellisesti läpi arvonnan säännöt ja Telian tietosuojalausunto.
  • Syötä vaaditut yhteystietosi yhteydenottolomakkeeseen.
  • Tarkista vielä täyttämäsi tiedot oikeiksi ja klikkaa lopuksi ”Osallistu nyt” painiketta.
  • Nyt olet jättänyt yhteydenottopyynnön Telialle ja olet mukana Playstation 5 standard pelikonsolin arvonnassa.

Miksi arvontaan kannattaa osallistua?

Saat mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi Playstation 5 standard pelikonsolin arvontaan ja voit saada Telialta nykyistä edullisemman liittymätarjouksen.

Osallistuessasi arvontaan voit samalla kilpailuttaa kätevästi puhelinliittymäsi ja halutessasi pyytää liittymätarjousta myös muille perheenjäsenille.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei voisi olla enää helpompaa kun voit jättää kertaluontoisen soittopyynnön operaattorille, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee liittymätarjouksen.

Kilpailuun osallistuessa voit valita kertaluontoisen soittoluvan lisäksi, että Telia toimittaa liittymätarjouksen sinulle myös sähköpostilla ja tekstiviestillä, jolloin puhelinliittymä tarjous ei varmasti mene ohi.

Parhaassa tapauksessa saat nykyistä halvemman liittymän käyttöösi, joka tuo silkkaa säästöä vuositasolla ja voit voittaa Playstation 5 standard pelikonsolin.

Mikä on arvonnan palkintona?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi uusi Playstation 5 standard levyasemallinen pelikonsoli, jonka arvo on 529,90 euroa. Palkintoa ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18-vuotiaat henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistujalla tulee olla voimassaoleva puhelinnumero ja toimiva sähköpostiosoite. Ennen osallistumista suosittelemme tutustumaan ja lukemaan läpi arvonnan säännöt.

Miten palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Telia ei korvaa palkintoa, jos osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai sähköpostiosoite tai numero on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Telialla on oikeus julkaista voittajan kotipaikkakunta ja nimi eri medioissa ilman erillistä korvausta tai suostumusta.

Miten antamiani yhteystietoja käytetään?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, mihin tietojen ilmoittaja on suostunut.

Operaattori ei välitä tai myy yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj

Y-tunnus: 1475607-9

Pasilan asema-aukio 1

00520 Helsinki

Toteuttaja

Adservice

Puhelinliittymä.com
Logo