Osallistu arvontaan ja voita Galaxy Z Flip3 256GT -puhelin

voita-galaxy-z-flip3-256gt-puhelin

Jätä yhteydenottopyyntö Telialle ja osallistu arvontaan. Palkintona Galaxy Z Flip3 256GT -puhelin.

Osallistu arvontaan ja voita Galaxy Z Flip3 256GT matkapuhelin

Oletko haaveillut upouudesta Galaxy Z Flip3 256GT matkapuhelimesta? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi arvontaan ja saada mahdollisuus voittaa Galaxy Z Flip3 256GT uutuuspuhelin.

Osallistu arvontaan jättämällä kertaluontoinen yhteydenottopyyntö Telialle, joka voi tehdä sinulle loistavan liittymätarjouksen, jota et muualta saa!

Kaikkien kertaluontoisen soittoluvan antaneiden kesken arvotaan yksi Galaxy Z Flip3 256GT -puhelin, jonka arvo on huikeat 1049 euroa.

Yhteydenottopyynnön jättäminen ja kilpailuun osallistuminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Täytä yhteydenottolomakkeeseen etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, kaupunki ja valitse eri vaihtoehdoista, minkä operaattorin asiakas olet tällä hetkellä.

Voit osallistua arvontaan ja jättää yhteydenottopyynnön Telialle, mikäli olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja sinulla on toimiva puhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti soittamalla tai sähköpostilla.

(Galaxy Z Flip3 256GT matkapuhelimen arvontaan ei ole enää mahdollista osallistua)

Miksi arvontaan kannattaa osallistua?

Puhelinliittymä vertailu ja kilpailuttaminen suositellaan tekemään nykyaikana vähintään kerran vuodessa.

Voit osallistua täysin maksutta arvontaan ja saada Telialta edullisen liittymätarjouksen, joka on melko varmasti huomattavasti nykyistä halvempi ja parempi vaihtoehto.

Parhaassa tapauksessa saat edullisemman liittymän käyttöösi Telialta ja saat mahdollisuuden voittaa 1049 euron arvoisen Galaxy Z Flip3 256GT -uutuuspuhelimen.

Osallistuessasi voit vapaasti valita, haluatko kertaluontoisen liittymätarjouksen myös tekstiviestillä ja sähköpostilla. Silloin voit kaikessa rauhassa tutustua tarjoukseen, jolloin ostopäätöstä ei tarvitse tehdä hätiköiden.

Kuka voi osallistua arvontaan?

Osallistujan tulee olla 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on voimassaoleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Ennen osallistumista suosittelemme lukemaan huolellisesti arvonnan säännöt.

Miten voittajalle ilmoitetaan?

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta puhelimitse, sähköpostitse tai muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen kolmen arkipäivän kuluessa, voitto mitätöityy lunastamattomana ja silloin suoritetaan uusi arvonta.

Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Telialla on oikeus julkaista palkinnon voittajan ja muiden mahdollisten palkinnon saajien nimet missä tahansa mediassa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Miten yhteystietojani käytetään?

Yhteydenottopyynnön jättäneiden tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, kun olet osallistuessasi suostunut.

Järjestäjä ei välitä tai myy osallistujien tietoja muille toimijoille, ryhmille tai yrityksille markkinointitarkoituksissa.

Arvonnan palkinto

Kaikkien yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvotaan yksi Galaxy Z Flip3 256GT uutuuspuhelin, jonka arvo on 1049 euroa.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse, ellei toisin sovita. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamaansa palkintoa korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja.

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj

Y-tunnus: 1475607-9

Pasilan asema-aukio 1

00520 Helsinki

Puh. 020401

Puhelinliittymä.com
Logo