Moi yritysliittymät edullisesti netistä

moi yritysliittymät

Moi yritysliittymät ovat edullisia ja vaivattomia, sillä kaikki liittymät kuluttavat samaa datapottia. Älä turhaan säädä jokaisen työntekijän liittymää erikseen, vaan hanki Moi Mobiili ja kaikilla on aina sopiva paketti. Yhteinen puhe- ja datapaketti säästää runsaasti aikaa, rahaa ja hermoja. Moi yritysliittymät toimivat DNA:n nopeassa 4G verkossa, joka toimii kattavasti ympäri maailmaa.

Moi yritysliittymät

Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
3.25 €/kk
Bisnes Potti 100 Mbit/s
Bisnes Potti 100 Mbit/s
7.50 €/kk
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
14.50 €/kk
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
15-22 €/kk
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
28-35 €/kk

Moi yritysliittymät tunnetaan edullisesta hinnoittelusta

Moi yritysliittymissä kaikki kuuluu kaikille, eli kaikki puhelinliittymät kuluttavat samaa datapottia.

Enää ei tarvitse säätää jokaisen työntekijän liittymää erikseen, vaan kaikilla on aina sopiva paketti.

Yhteinen puhe- ja datapaketti säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Ei enää säätämistä usean liittymän kanssa.

Moi yritysliittymät toimivat DNA:n nopeassa 4G verkossa, joka toimii kattavasti ympäri maailmaa.

Siirry operaattorin sivuille ”Laske tarjous” napista ja laske hinta yrityksen liittymille 10 sekunnissa.

Moi Mobiilin yritysliittymä on halvimmasta päästä

Moi liittymät ovat erittäin kilpailukykyisiä ominaisuuksiltaan ja hinnoittelultaan, oli vertailussa sitten kuluttajien tai yrityksien puhelinliittymät. Moi yritysliittymät vaikuttavat ainakin ensisilmäyksellä todella edullisilta, yksi 4G liittymä maksaa vain 5 euroa kuukaudessa.

Viiden euron kuukausihintaan kuuluu ainoastaan 5 gigaa dataa, ei yhtään puheminuutteja tai tekstiviestejä. Ominaisuuksiin pystyy tietenkin vaikuttamaan valitsemalla tarvittavan määrän puheaikaa ja tekstiviestejä, jolloin kuukausimaksu nousee hieman.

Mikäli valitaan puhelinliittymään esimerkiksi 5 gigaa dataa ja 300 minuuttia puheaikaa sekä 300 tekstiviestiä on kuukausimaksu kuitenkin edelleen vain 11 euroa. Liittymää tilatessa on helppo valita simmien kappalemäärä ja arvioida, kuinka paljon dataa, puheaikaa ja tekstiviestiä yksi liittymä käyttää kuukaudessa.

Mikäli yhden liittymän puheaikaa ja tekstiviestejä on vaikea arvioida, moi neuvoo valitsemaan silloin 300 minuuttia puheaikaa ja 300 tekstiviestiä. Määriä on melko vaivatonta muokata jälkeen päin yritysmoi tilinhallintapalvelussa vaikka halutessaan joka kuukausi. Näin voit itse säätää yrityksen yhteisestä liittymästä juuri sellaisen kuin tarvitset.

Ilmoitetut ominaisuudet lasketaan yhteen, jolloin kaikki liittymät kuluttavat samaa datapottia. Juuri tästä ominaisuudesta Moi yritysliittymät tunnetaan, kaikki yrityksen liittymät kuluttavat yhteistä pakettia. Silloin ei ole niin suurta merkitystä vaikka osa työntekijöistä käyttäisi ominaisuuksia muita enemmän, sillä melko varmasti osa käyttää tavallista vähemmän.

Näin sinun ei tarvitse kuluttaa kuukausitolkulla aikaa säätämällä jokaiselle työntekijälle sopivia ominaisuuksia, vaan kaikilla on aina oikeankokoinen paketti käytössä. Mikäli yhteinen datapotti ei riitä koko kuukautta tai ominaisuuksia käytetään merkittävästi alle ilmoitetun määrän, on yritysmoi sovelluksessa helppo muokata yhteistä datapottia suuremmaksi tai pienemmäksi.

Miksi valita Moi yritysliittymä?

Moi liittymä on halvin liittymä, se soveltuu kaikille yrityksille, joissa liittymien tarve on 1-200 kappaletta. Yhden liittymän hinta on alkaen vain 5 euroa kuukaudessa. Datan, puheajan ja tekstiviestien määriä muuttamalla, voit tarkistaa yhden liittymän todellisen hinnan. Hintalaskurilla voit tarkistaa kymmenessä sekunnissa sen, kuinka paljon yrityksen kaikki liittymät maksavat kuukaudessa. Valitse vain, kuinka monta liittymää yrityksesi tarvitsee. Kuinka monta gigatavua, puheaikaa ja tekstiviestiä tarvitset per liittymä. Seuraavaksi näet liittymien kustannukset ja mitä yhteishintaan sisältyy. Helppoa ja nopeaa, eikö vain?

Suurin osa yrityksistä tarvitsee useita liittymiä eri laitteisiin, joiden säätämisessä kuluu yleensä runsaasti aikaa. Moi tarjoaa ratkaisuna poolihinnoittelua, jolloin yrityksen kaikki liittymät syövät yhteistä dataa, tekstiviestejä ja puheaikaa. Kun kaikki laitteet kuluttavat samaa pottia, ei aikaa tarvitse kuluttaa erikseen jokaisen liittymän ominaisuuksiin. Säädät vain yhteisen datapotin riittävän suureksi, jota voit jälkeen päin helposti suurentaa tai pienentää.

Jokaisen liittymän erikseen optimointi voi olla aikaa vievää puuhaa, toisinaan saattaa myös olla, ettei käyttömäärät pysy samalla tasolla joka kuukausi. Moi yritysliittymissä kulutuksen vaihtelulla ei ole mitään väliä, ylijäävä data, puhe ja tekstiviestit jäävät automaattisesti muiden laitteiden käytettäväksi. Jos kuukauden päätteeksi huomaat datapotin olevan ylimitoitettu, voit muuttaa yhteisen datapotin kokoa muutamassa minuutissa yritysmoi tilinhallintapalvelussa.

Yrityksen liittymät tulevat tietenkin toimia alueella kuin alueella, työpaikalla ja reissussa. Moi yritysliittymä käyttää DNA:n huippuun viritettyä 4G LTE verkkoa, joka ei peitä yhtään sen enempää eikä vähempää kuin 99,6% väestöstä. Toisinaan yrityksen työreissun kohde saattaa olla ulkomailla, jossa 4G verkko toimii tietenkin myös erinomaisesti. Oli kohde sitten lähellä tai kauempana, 4G verkko toimii ympäri maailmaa. 5G valmius Moi Mobiililla on tietenkin myös, kunhan laitekanta ja verkko vain on saatavilla.

Mikä yritysmoi tilinhallintapalvelu on?

Yritysmoi on yrityksille suunniteltu tilinhallintapalvelu, jossa yrityksen liittymien kulutuksen, yhteisen datapotin ja palveluiden hallinta onnistuu 24/7. Yrityksen kaikki liittymät kuluttavat samaa pottia, jonka kulutuksen seuraaminen on helppoa, ennustava kustannusten ja käytön seuranta on aina saatavilla.

Tarvittaessa ominaisuuksien tai datapotin muuttaminen onnistuu muutamalla napin painasulla ilman yhteydenottoa yritysmyyjään, joka säästää aikaa. Yritysmoissa voit jatkuvasti päivittää yrityksen palveluja ilman välikäsiä tai soittoa, yhteydenottopyyntöä operaattorille. Voit tehdä tarvittavat muutoksen silloin kuin sinulla on aikaa, sillä palvelu on avoinna aina 24/7. Nopea ja helppo hallinta on erinomainen lisä yritysliittymissä, sillä aika on rahaa ja sitä yrityksen täytyy tahkoa pärjätäkseen. Kun aikaa ei ole tuhlattavaksi asti, on Moi yritysliittymä varma valinta.

Uuden liittymän käyttöönotto ja tarpeettoman poistaminen käytöstä on Moi yritysliittymässä helpompaa kuin voisit kuvitella. Yrityksen kasvaessa uusille liittymille saattaa tulla tarvetta, toisinaan tarve voi olla sulkea ylimääräiseksi jäänyt liittymä. Yritysmoi palvelussa voit tilata lisää sim-kortteja tai sulkea tarpeettomia silloin kuin tarve vaatii. Halutessasi voit tilata etukäteen uusia sim-kortteja ja aktivoida ne käyttöön esimerkiksi uusille työntekijöille. Kaikki hoituu helposti ja nopeasti, kun muutokset on mahdollista tehdä itse yritysmoin kautta ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Puhelinliittymä.com
Logo