Moi Mobiili uudisti yritysliittymänsä

moi mobiili uudisti yritysliittymänsä

Moi Mobiili uudisti yritysliittymänsä lisäämällä valikoimaan uusia liittymiä ja uudistamalla vanhan dataa pooliksi keräävän liittymänsä ominaisuuksia. Liittymätarjonta on nyt huomattavasti suurempi ja palvelee niin pieniä kuin suuria yrityksiä. Uudistuneesta kattavasta liittymävalikoimasta löytyy varmasti sopiva yritysliittymä jokaiselle.

Tässä uudet Moi yritysliittymät

Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
Bisnes Laitenetti 0.5 Mbit/s
3.25 €/kk
Bisnes Potti 100 Mbit/s
Bisnes Potti 100 Mbit/s
7.50 €/kk
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
Rajaton Bisnes 4G 200 Mbit/s
14.50 €/kk
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 400 Mbit/s
15-22 €/kk
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
Reilu Bisnes 5G 1000 Mbit/s
28-35 €/kk

Moi Mobiili uudisti yritysliittymänsä

Maailmanlaajuisesti vertailtuna Suomi on ollut jo useamman vuoden ajan kärkimaiden joukossa mobiilidatan käytössä. Operaattorit ovat pyrkineet vastaamaan kysyntään kehittämällä palveluja ja tuotteita, jotka vastaavat parhaiten runsaasti dataa käyttävien tarpeisiin. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, ettei jokainen kuluta dataa yhtä paljon ja käyttö saattaa vaihdella paljon yksilöiden välillä.

Nykyaikana yritykset tarvitsevat joustavan ja järkevän liittymävaihtoehdon, jolla voidaan vastata paremmin kulutukseen yrityksen sisällä. Moi Mobiili nousi Talouselämän otsikoihin vuonna 2018 lanseerattuaan ensimmäiset yritysliittymänsä markkinoille. Yritysliittymät oli suunniteltu sopiviksi ja edullisiksi vaihtoehdoiksi niin dataa paljon kuluttaville kuin vähemmän dataa käyttäville.

Noin 2022 vuoden puolivälissä Moi Mobiili teki suuria muutoksia yritysliittymätarjontaansa, joka on edelliseen vertailtuna huomattavasti laajempi ja monipuolisempi. Nykyiseen Moi yritysliittymät valikoimaan tutustuessa voisi sanoa, että joustavuus, edullisuus ja liittymien hyvät ominaisuudet ovat pysyneet ennallaan vaikka suuria muutoksia liittymätarjontaan on silti tullut päivityksen myötä.

Moi Mobiilin yrityspuolen puhelinliittymät valikoima on kasvanut merkittävästi uusilla vaihtoehdoilla, jotka palvelevat varmasti erinomaisesti erilaisia yrityksiä. Suurin muutos ominaisuuksiin on varmasti uudenlainen hintaleikkuri, joka varmistaa sen, ettei puhelinliittymän lasku pääse paisumaan kohtuuttoman korkeaksi esimerkiksi hetkellisen kulutuksen kasvun vuoksi.

Uudet yritysten tarpeita vastaavat yritysliittymät

Yritysliittymissä erilaiset tarpeet korostuvat erilaisten käyttäjien kohdalla, kun se yleisin saatavilla oleva liittymä on yhdelle käyttäjälle sopiva, toiselle liian iso ja kolmannen kohdalla ei vastaa juuri yhtään tarpeita. Yrityksissä voi työskennellä kymmeniä tai satoja henkilöitä, jotka tarvitsevat hieman eri ominaisuuksilla varustetun puhelinliittymän.

Moi Mobiili uudisti yritysliittymänsä vastaamaan erilaisten yritysten tämän hetkistä tarvetta. Yrityspuolen liittymiin lisättiin uusia vaihtoehtoja ja uudistettiin nykyistä paremmaksi vanhaa kaikille ennestään tuttua pooliksi keräävän liittymän ominaisuuksia. Uusi Moi Bisnes Potti liittymä tarjoaa vanhan yritysliittymän poolin tavoin erityisesti vain vähän mobiilidataa kuluttaville edullisen vaihtoehdon.

Moi Bisnes Potti liittymässä mobiilidata kerääntyy vieläkin samoin pooliin kaikkien käytettäväksi niin, että vähemmän käyttävän ylijäämä jää enemmän dataa tarvitsevien käyttöön. Puheluista ja perinteisistä tekstiviesteistä jokainen maksaa oman kulutuksensa mukaan, kuitenkin korkeintaan 4 euroa kuukaudessa. Uudistuksen myötä Bisnes Potti 4G sisältää nyt uutena ominaisuutena automaattisen hintaleikkurin. Hintaleikkuri pitää huolen siitä, ettei liittymän lasku pääse kasvamaan liian korkeaksi esimerkiksi hetkellisen suuren kulutuksen vuoksi.

Yritysliittymien uudistuksen myötä valikoimaan on tullut uusina liittyminä rajattoman verkon tarjoama Rajaton Bisnes 4G -liittymä 200 mbit/s nopeudella sekä Reilu Bisnes 5G liittymä huippunopealla joko 400 tai 1000 mbit/s nopeudella. Reilu Bisnes 5G -liittymä toimii kuluttajapuolen Reilu 5G -liittymän tavoin reilusti siten, että 5G-verkon hintaa maksetaan vain silloin, kun laite on 5G-verkossa. Jos laite tippuu 5G-verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella pois 5G-verkosta, käytöstä maksetaan vain 4G-verkon käytön mukaista hintaa.

Lisäksi uutena liittymänä valikoimaan tuli Bisnes Laitenetti -liittymä, joka toimii hyvin pienen datamäärän tarpeisiin, kuten esimerkiksi valvontakameroihin.

Yritysliittymien hallinnointi on yksinkertaista ja vaivatonta

Yritysten edustajat ovat kertoneet arvostavansa yritysliittymien osalta edullisuutta, hintojen pysyvyyttä ja helppoa hallinnointia, jota on mahdollista toteuttaa itse helppokäyttöisen sovelluksen kautta. Moi Mobiili vastaa juuri näihin tarpeisiin tarjoamalla aina kiinteät hinnat ilman tarjouksia ja eri liittymiä on mahdollista lisätä samaan tilaukseen juuri yrityksen käytön tarpeiden mukaan.

Yritys Moi sovellus tarjoaa kattavasti mahdollisuuksia seurata liittymien kustannuksia ja käyttöä sekä tarvittaessa tehdä muutoksia liittymiin. Moi Mobiili tarjoaa erinomaisen hallintapalvelun, jonka kautta voi itse seurata liittymien kulutustilannetta ja lisätä tai vähentää käytössä olevan datan määrää yritystasolla, helpottaa huomattavasti liittymien hallintaa.

Moi Mobiilin tarjoama liittymäkokonaisuus hallintaratkaisuineen on suoraviivainen ja vielä hyvällä hinnalla. Muun muassa Moin asiakkaana toimiva Greenstep on kertonut yritysliittymien kustannusten laskeneen jopa 30%, joka on erinomainen asia yritykselle kuin yritykselle.

Puhelinliittymä.com
Logo