Moi Mobiili toi markkinoille uudenlaiset 5G liittymät

Moi-mobiili-toi-markkinoille-uudenlaiset-5g-liittymat

DNA:n omistama Moi Mobiili toi Suomen liittymämarkkinoille uudenlaiset 5G liittymät. Ennennäkemättömän niistä tekevät se, että asiakas maksaa 5G verkon käytöstä vain todellisen kulutuksen mukaan. Mikäli laite ei pääse 5G verkkoon, siirtyy se käyttämään automaattisesti edullisempaa 4G verkkoa.

Moi Mobiili toi markkinoille uudenlaiset 5G liittymät

Moi liittymät ovat uudistuneet muutaman vuoden aikana useamman kerran. Uusin uudistus liittymävalikoimassa ovat uudenlaiset 5G liittymät, jotka pyrkivät käyttämään aina mahdollisuuksien mukaan 5G verkkoa ja siirtyvät automaattisesti 4G verkkoon, mikäli nopeampi verkko ei syystä tai toisesta ole saatavilla.

Epätavallisia 5G liittymistä tekee se, että asiakas maksaa 5G verkon käytöstä vain todellisen kulutuksen mukaan. Mikäli matkapuhelin siirtyy käyttämään hitaampaa 4G verkkoa, on verkon käyttö silloin myös edullisempaa. Aikaisemmin asiakas on joutunut maksamaan 5G verkon käytöstä suuremman hinnan, vaikka laite siirtyy välillä käyttämään 4G verkkoa.

Jos laite siirtyy käyttämään 4G verkkoa, maksat datan käytöstä 4G-verkon hinnan 22€/kk. 5G verkossa maksat datan käytöstä 5G-hinnan, esimerkiksi Reilu 5G 450 -liittymässä 28€/kk. Mikäli käytät laskutuskauden aikana molempia verkkoja, hinta määräytyy suhteessa käytettyyn dataan.

Perinteiset 5G liittymät ovat olleet saatavilla jo useimmilla operaattoreilla jo muutaman vuoden ajan, mutta monet asiakkaat ovat varmasti epäröineet 5G liittymän hankintaa. Sillä miksi hankkia kalliimpi 5G liittymä, jos 5G verkko on huonosti saatavilla ja laite käyttää kuitenkin suurimmaksi osaksi 4G verkkoa. Moin 5G liittymissä ei ole enää tätä ongelmaa.

Mikä tekee Moi Mobiilin 5G liittymistä niin reiluja?

Voisi sanoa, että Moi Mobiilin 5G liittymät ovat reiluja asiakkailleen. Asiakas ei joudu maksamaan turhasta, sillä 5G verkon käytöstä maksetaan sille määritelty hinta ja 4G verkon käytöstä edullisempi hinta. Laite pyrkii käyttämään aina nopeampaa 5G verkkoa, mutta jos se ei ole saatavilla, siirtyy laite käyttämään automaattisesti halvempaa 4G verkkoa.

Moin 5G liittymässä ei tarvitse maksaa 5G liittymän hintaa, mikäli laite ei käytä laskutuskauden aikana esimerkiksi lainkaan 5G verkkoa. Silloin asiakkaalta veloitetaan 4G verkon käytöstä, joka on huomattavasti edullisempi. Tämä uudistus tekee 5G liittymän hankkimisesta huolettomampaa, silloin ei tarvitse miettiä maksaako turhaan kalliimmasta liittymästä.

Moi Mobiilin 5G liittymätarjonta on tällä hetkellä erittäin hyvä. Valikoimassa on Moi Reilu 5G 450 ja Moi Reilu 5G 1000. Molempia liittymiä on mahdollista käyttää joustavasti sekä 5G verkossa että 4G verkossa. Reilu 5G 450 liittymän hinta on 22-28€/kk ja Reilu 5G 1000 hinta on 35-43€/kk. Riippuen 4G ja 5G verkkojen käyttömääristä.

Molemmissa liittymissä kotimaan puhelut maksavat 0,055 €/min ja tekstiviestit 0,055 €/kpl, jos käyttää niitä yhteensä vähemmän kuin 4€/kk. Tämä tarkoittaa sitä, että puheluista ja tekstiviesteistä veloitetaan kulutuksen mukaan 4 euroon saakka, jonka jälkeen kaikki puhelut ja tekstiviestit ovat ilmaisia. Maksat silloin vain 4 euroa puheluista ja tekstiviesteistä kuukaudessa.

Ominaisuutta kutsutaan hintaleikkuriksi, se pitää puhelinlaskun kohtuullisena. Samanlainen hintaleikkuri on käytössä myös Moi Rento 4G liittymän lisädatassa. Lisädatan hinta on 2 €/Gt, mutta hintaleikkuri on asetettu 10 euroon.

Moi Mobiilin liittymävalikoimaan kuuluvat:

Moi Mobiili on tarjoaja, joka tarjoaa erilaisia liittymiä, jotka on suunniteltu eri käyttötarpeisiin. Heidän liittymävalikoimansa on laaja, tarjoten kaikkea aina edullisesta Laitenetti-liittymästä tehokkaaseen Reilu 5G 1000 -liittymään.

Moi Mobiilin liittymävalikoimasta tuttu Moi Laitenetti maksaa 4€/kk. Tämä liittymä tarjoaa rajattoman 4G-yhteyden kaikille laitteillesi Suomessa. Tämä liittymä ei salli lähteviä puheluita, mutta vastaanottaa puheluita.

Toinen liittymävaihtoehto on Moi Rento 4G, joka maksaa 15€/kk. Tämä liittymä tarjoaa 8 Gt ilmaista dataa kuukaudessa 150 Mbit/s nopeudella. Lisädataa on mahdollista ostaa 2 €/Gt hinnalla, maksimissaan 10 €/kk lisähintaan. Liittymä sisältää 16 Gt EU-roamingia kuukaudessa ja puhe- sekä SMS-palvelut enintään 4 €/kk hinnalla.

Heidän suosittu Moi Rajaton 4G 300 liittymä tarjoaa rajattoman datan 22€/kk hinnalla ja 23 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Puhe- sekä SMS-palvelut maksavat enintään 4 €/kk.

Moi Reilu 5G 450 -liittymä ja Reilu 5G 1000 -liittymä tarjoavat molemmat rajattoman datan käyttäen joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoja. Reilu 5G 450 -liittymä maksaa 22-28€/kk verkosta riippuen ja sisältää 30 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Puhe- sekä SMS-palvelut maksavat enintään 4 €/kk.

Moi Reilu 5G 1000 -liittymä maksaa 35-43€/kk verkosta riippuen ja sisältää 39 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Puhe- sekä SMS-palvelut maksavat enintään 4 €/kk.

Kaikki nämä liittymävaihtoehdot tarjoavat erilaisia etuja ja ominaisuuksia, jotta asiakkaat voivat valita parhaiten omiin tarpeisiinsa sopivan liittymän. Jokaisen liittymän hinnat ovat kilpailukykyiset ja tarjoavat monipuolisen valikoiman palveluita jokaiseen tarpeeseen.

Puhelinliittymä.com
Logo