Moi Mobiili toi markkinoille uudenlaiset 5G liittymät

Moi-mobiili-toi-markkinoille-uudenlaiset-5g-liittymat

DNA:n omistama Moi Mobiili toi Suomen liittymämarkkinoille uudenlaiset 5G liittymät. Ennennäkemättömän niistä tekevät se, että asiakas maksaa 5G verkon käytöstä vain todellisen kulutuksen mukaan. Mikäli laite ei pääse 5G verkkoon, siirtyy se käyttämään automaattisesti edullisempaa 4G verkkoa.

Moi Mobiili toi markkinoille uudenlaiset 5G liittymät

Moi liittymät ovat uudistuneet muutaman vuoden aikana useamman kerran. Uusin uudistus liittymävalikoimassa ovat uudenlaiset 5G liittymät, jotka pyrkivät käyttämään aina mahdollisuuksien mukaan 5G verkkoa ja siirtyvät automaattisesti 4G verkkoon, mikäli nopeampi verkko ei syystä tai toisesta ole saatavilla.

Epätavallisia 5G liittymistä tekee se, että asiakas maksaa 5G verkon käytöstä vain todellisen kulutuksen mukaan. Mikäli laite siirtyy käyttämään hitaampaa 4G verkkoa, on verkon käyttö silloin myös edullisempaa. Aikaisemmin asiakas on joutunut maksamaan 5G verkon käytöstä suuremman hinnan, vaikka laite siirtyy välillä käyttämään 4G verkkoa.

Jos laite siirtyy käyttämään 4G verkkoa, maksat datan käytöstä 4G-verkon hinnan 19€/kk. 5G verkossa maksat datan käytöstä 5G-hinnan, esimerkiksi Reilu 5G 400 -liittymässä 27€/kk. Mikäli käytät laskutuskauden aikana molempia verkkoja, hinta määräytyy suhteessa käytettyyn dataan. Esimerkiksi 20 gigaa 5G verkossa ja 20 gigaa 4G verkossa = 23€/kk.

Perinteiset 5G liittymät ovat olleet saatavilla jo useimmilla operaattoreilla jo muutaman vuoden ajan, mutta monet asiakkaat ovat varmasti epäröineet 5G liittymän hankintaa. Sillä miksi hankkia kalliimpi 5G liittymä, jos 5G verkko on huonosti saatavilla ja laite käyttää kuitenkin suurimmaksi osaksi 4G verkkoa. Moin 5G liittymissä ei ole enää tätä ongelmaa.

Mikä tekee Moi Mobiilin 5G liittymistä niin reiluja?

Voisi sanoa, että Moi Mobiilin 5G liittymät ovat reiluja asiakkailleen. Asiakas ei joudu maksamaan turhasta, sillä 5G verkon käytöstä maksetaan sille määritelty hinta ja 4G verkon käytöstä edullisempi hinta. Laite pyrkii käyttämään aina nopeampaa 5G verkkoa, mutta jos se ei ole saatavilla, siirtyy laite käyttämään automaattisesti halvempaa 4G verkkoa.

Moin 5G liittymässä ei tarvitse maksaa 5G liittymän hintaa, mikäli laite ei käytä laskutuskauden aikana esimerkiksi lainkaan 5G verkkoa. Silloin asiakkaalta veloitetaan 4G verkon käytöstä, joka on huomattavasti edullisempi. Tämä uudistus tekee 5G liittymän hankkimisesta huolettomampaa, silloin ei tarvitse miettiä maksaako turhaan kalliimmasta liittymästä.

Moi Mobiilin 5G liittymätarjonta on tällä hetkellä erittäin hyvä. Valikoimassa on Reilu 5G 400 Mbi ja Reilu 5G 1000 Mbi. Molempia liittymiä on mahdollista käyttää joustavasti sekä 5G verkossa että 4G verkossa. Reilu 5G 400 Mbi liittymän hinta on 19-27€/kk ja Reilu 5G 1000 Mbi hinta on 35-43€/kk. Riippuen 4G ja 5G verkkojen käyttömääristä.

Molemmissa liittymissä kotimaan puhelut maksavat 0,055 €/min ja tekstiviestit 0,055 €/kpl, jos käyttää niitä yhteensä vähemmän kuin 4€/kk. Tämä tarkoittaa sitä, että puheluista ja tekstiviesteistä veloitetaan kulutuksen mukaan 4 euroon saakka, jonka jälkeen kaikki puhelut ja tekstiviestit ovat ilmaisia. Maksat silloin vain 4 euroa puheluista ja tekstiviesteistä kuukaudessa.

Puhelinliittymä.com
Logo