Moi Mobiili puhelinliittymät uudistuivat

moi mobiili puhelinliittymät

Moi Mobiilin puhelinliittymä osiossa nähtiin suuri muutoksia. Joko olet tutustunut huomattavasti entistä laajempaan liittymävalikoimaan?

Moi Mobiili puhelinliittymät

Moi Mobiilin liittymätarjonta on pysynyt lähes samankaltaisena vuodesta 2016 lähtien, pieniä muutoksia lukuun ottamatta. Viimeisin muutos liittymävalikoimassa nähtiin melko kauan aikaa sitten, kun valikoimaan lisättiin muita puhelinliittymiä huomattavasti nopeampi rajaton turbo liittymä. Se oli valikoiman nopein liittymä, ilmoitettu maksiminopeus oli 300 Mbit/s.

Moi liittymät osion suosituin puhelinliittymä oli ylivoimaisesti 6 euron simmi liittymä, joka sisälti 4 gigatavua niin sanottua ilmaista dataa. Ylimenevän datan hinta oli 2,50€/Gt. Puhelut ja viestit laskutettiin asiakkaalta kulutuksen mukaan hintaan 0,055€/min/kpl, mutta maksukatto oli asetettu 8 euroon kuukaudessa. Liittymän netin ilmoitettu maksiminopeus oli 100 Mbit/s.

Rajattoman reilu liittymä oli myös valikoimassa, joka tarjosi asiakkaalle nimensä mukaisesti rajattoman netin käyttöoikeuden 100 Mbit/s maksiminopeudella. Moi puhelinliittymien tapaan puhelut ja tekstiviestit laskutettiin käytön mukaan 0,055€/min/kpl. Maksukatto oli asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymän sai käyttöön 18 euron kuukausihintaan.

Moi Mobiilin valikoimassa oli siis pitkään yhteensä kolme liittymätyyppiä, kuuden euron simmi, rajattoman reilu ja rajaton turbo. Liittymiin oli saatavilla erilaisia maksullisia lisäpalveluita, kuten rajaton puhe ominaisuus. Rajaton puhe suositeltiin valitsemaan siinä tapauksessa, jos asiakas puhui puhelimessa keskimäärin noin 180 minuuttia kuukaudessa.

Uudet Moi liittymät esittelyssä

Vuosi 2020 on ollut niin hyvässä kuin pahassakin yllätyksiä täynnä, mutta keskitytään näistä vaihtoehdoista mielummin niihin hyviin asioihin. Moi Mobiilin liittymävalikoimassa nähtiin nimittäin lokakuussa uusien tuulien puhaltavan. Moin liittymätarjoukset oli uudistettu kerta heitolla, uusi valikoima on huomattavasti suurempi ja tarjolla on entistäkin nopeampia nettiliittymiä.

6 gigan simmi on Moi Mobiilin valikoiman halvin puhelinliittymä, siinä netin ilmoitettu maksiminopeus on 100 Mbit/s. Se sisältää 6 gigatavua jaettavaa dataa, ylimenevästä datasta laskutetaan 1,50€/Gt. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan, mutta maksukatto on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Lisäksi puhelinliittymä sisältää 6 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Liittymän saa käyttöön vain 9 euron kuukausihintaan.

Rajaton 4G liittymä on saatavilla nyt 100 ja 300 Mbit/s maksiminopeuksilla. Molemmissa liittymissä on rajaton netti ja kulutuksen mukaan laskutettavat puhelut ja tekstiviestit. Maksukatto on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymät sisältävät 10 ja 15 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Uudistuneet rajattomat puhelinliittymät saa käyttöön nyt 18 ja 23 euron kuukausihintaan.

Rajattomat 5G liittymät ovat nyt saatavilla Moi Mobiilin valikoimasta 300, 600 ja 1000 Mbit/s maksiminopeuksilla. 5G liittymissä puhelut ja viestit laskutetaan tuttuun tapaan käytön mukaan hintaan 0,055€/min/kpl. Maksukatto on sama 4 euroa kuukaudessa. Liittymät sisältävät 20, 20 ja 25Gt EU-roamingia kuukaudessa. 5G liittymien kuukausimaksu on vain 29, 35 ja 44 euroa.

Moi Mobiilin valikoimasta asiakkaan on helppo valita puhelinliittymä

Moi Mobiilin uudistunut liittymävalikoima on entistä selkeämpi asiakkaalle ja valikoima on myös huomattavasti monipuolisempi. Hankalat lisäpalvelut ovat poistettu käytöstä, kuten esimerkiksi rajaton puhe tai data. Kaikissa puhelinliittymissä puhelut ja tekstiviestit laskutetaan jämptisti kulutuksen mukaan hintaan 0,055€/min/kpl. Kuukausittainen maksukatto on kaikissa liittymissä 4 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että puhelut ja tekstarit maksavat enintään 4 euroa kuukaudessa.

Moin nettiliittymät osiosta asiakkaan on vaivatonta valita omaan kulutukseen sopiva puhelinliittymä. Asiakkaan tarvitsee vain päättää, haluaako 4G vai 5G liittymän ja valita sopiva netin nopeus omaan käyttöön. Puheluista ja tekstiviesteistä ei tarvitse stressata, sillä kaikissa liittymissä ne laskutetaan käytön mukaan ja maksukattokin on saman suuruinen.

Vaihtoehtoina on halvin Moi liittymä 6 gigan simmi, 4G liittymät 100 ja 300 Mbit/s. Mikäli asiakas haluaa siirtyä saman tien nopeimpien saatavilla olevien puhelinliittymien käyttäjäksi, on valikoimassa 5G liittymät 300, 600 ja jopa 1000 Mbit/s. Valinnanvaraa Moi Mobiilin puhelinliittymät osiossa siis riittää netin vähäiselle käyttäjälle kuin enemmän nettiä selaavallekin.

Mikäli asiakkaalla on useampi laite, johon tarvitsee SIM-kortin, on suosittu vaihtoehto 6 gigan simmi liittymä. Liittymä soveltuu erinomaisesti puhelimeen, tablettiin, ruohonleikkuriin tai riistakameran liittymäksi. Jokainen 6 gigan simmi kasvattaa yhteistä datapottia 6 gigalla ja kaikki laitteet kuluttavat yhteistä dataa samasta poolista. Silloin voit kuluttaa reilusti enemmän dataa puhelimella, koska osa laitteista käyttää dataa kuukaudessa melko varmasti vähemmän kuin 6 gigatavua. Silloin muiden laitteiden alijäämä kuukaudessa on muiden laitteiden käytössä.

Mitä maksukatto tarkoittaa?

Aina kun puhelinliittymän puheluminuuteista ja tekstiviesteistä veloitetaan kulutuksen mukaan tietyn verran per minuutti tai kappale, kuulostaa se monien korvaan ensin siltä, että liittymän puhelinlasku saattaa huonossa tapauksessa paisua yllättävän suureksi. Tätä pelkoa ei kuitenkaan Moi liittymissä ole, sillä kaikki puhelinliittymät sisältävät maksukaton. Maksukatto on ennalta määritelty summa, jonka puheluminuuteista ja tekstiviesteistä asiakas joutuu maksamaan maksimissaan kuukaudessa ja se on vain 4 euroa.

Entäs, jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä kertyykin huomattavasti 4 euroa vähemmän? Silloin asiakkaalta ei tietenkään peritä 4 euroa ominaisuuksien käytöstä, vaan juuri sen verran kuin asiakas on ominaisuuksia kuluttanut. Kaikissa Moi Mobiilin puhelinliittymissä kotimaan puhelut ja viestit maksavat vain 0,055€/min/kpl. Puhelut ja tekstarit kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen joukkoon.

Maksukatto on erinomainen keksintö nykyajan liittymissä, sillä omaa kulutusta saattaa olla vaikea arvioida. On myös tuhlausta maksaa puhelinliittymästä, jossa on tietyn suuruinen puhe- tai tekstiviestipaketti. Tällaiset paketit ovat usein ylimitoitettu reilusti, jolloin asiakas maksaa esimerkiksi 300 tekstiviestistä, mutta ei kuitenkaan todellisuudessa käytä niistä kuin 30 kpl.

Kulutuksen mukaan laskutettava vaihtoehto on varmasti monelle se kaikista halvin vaihtoehto kun ominaisuuksien käyttöä turvaa vielä 4 euron maksukatto. Mikäli puheluminuutteja ja tekstiviestejä käyttää kuukauden aikana vain muutamia, maksaa asiakas vain käyttämistään ominaisuuksista. Jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä innostaa käyttämään reilusti, kasvattaa ne silti puhelinlaskua enintään 4 euroa.

Lähde:

Moi.fi

Puhelinliittymä.com
Logo