Moi Mobiili puhelinliittymät uudistuivat

Moi Mobiili puhelinliittymät uudistuivat

Moi Mobiilin puhelinliittymä osiossa nähtiin suuri muutoksia. Joko olet tutustunut huomattavasti entistä laajempaan liittymävalikoimaan?

Moi Mobiilin puhelinliittymät

Moi Mobiilin liittymätarjonta on pysynyt lähes samankaltaisena vuodesta 2016 lähtien, pieniä muutoksia lukuun ottamatta. Viimeisin muutos liittymävalikoimassa nähtiin melko kauan aikaa sitten, kun valikoimaan lisättiin muita puhelinliittymiä huomattavasti nopeampi rajaton turbo liittymä. Se oli valikoiman nopein puhelinliittymä, ilmoitettu maksiminopeus oli 300 Mbit/s.

Moi liittymät osion suosituin puhelinliittymä oli ylivoimaisesti 6 euron simmi liittymä, joka sisälti 4 gigatavua niin sanottua ilmaista dataa. Ylimenevän datan hinta oli 2,50€/Gt. Puhelut ja viestit laskutettiin asiakkaalta kulutuksen mukaan hintaan 0,055€/min/kpl, mutta maksukatto oli asetettu 8 euroon kuukaudessa. Liittymän netin ilmoitettu maksiminopeus oli 100 Mbit/s.

Rajattoman reilu liittymä oli myös valikoimassa, joka tarjosi asiakkaalle nimensä mukaisesti rajattoman netin käyttöoikeuden 100 Mbit/s maksiminopeudella. Moi puhelinliittymien tapaan puhelut ja tekstiviestit laskutettiin käytön mukaan 0,055€/min/kpl. Maksukatto oli asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymän sai käyttöön 18 euron kuukausihintaan.

Moi Mobiilin valikoimassa oli siis pitkään yhteensä kolme liittymätyyppiä, kuuden euron simmi, rajattoman reilu ja rajaton turbo. Liittymiin oli saatavilla erilaisia maksullisia lisäpalveluita, kuten rajaton puhe ominaisuus. Rajaton puhe suositeltiin valitsemaan siinä tapauksessa, jos asiakas puhui puhelimessa keskimäärin noin 180 minuuttia kuukaudessa.

Uudet Moi liittymät esittelyssä

Vuosi 2020 on ollut niin hyvässä kuin pahassakin yllätyksiä täynnä, mutta keskitytään näistä vaihtoehdoista mielummin niihin hyviin asioihin. Moi Mobiilin liittymävalikoimassa nähtiin nimittäin lokakuussa uusien tuulien puhaltavan. Moin liittymätarjoukset oli uudistettu kerta heitolla, uusi valikoima on huomattavasti suurempi ja tarjolla on entistäkin nopeampia nettiliittymiä. Rajattomat 5G liittymät ovat nyt saatavilla myös Moi Mobiilin valikoimasta.

Moi laitenetti on Moi Mobiilin halvin liittymä, sen ilmoitettu latausnopeus on 0,512Mbit/s ja lähetysnopeus on 5Mbit/s. Laitenetti tarjoaa rajattoman 4G-yhteyden kaikille laitteille ja sen on ilmoitettu toimivan vain suomessa. Liittymään on mahdollista soittaa mutta lähtevät puhelut on estetty. Laitenetin kuukausimaksu on vain 4 euroa.

Moi potti on Moi Mobiilin valikoiman halvin puhelinliittymä, siinä netin ilmoitettu maksiminopeus on 100 Mbit/s. Se sisältää 6 gigatavua jaettavaa dataa, ylimenevästä datasta laskutetaan 2€/Gt ja hintaleikkuri on asetettu +10€/kk. Puhelut ja tekstiviestit laskutetaan kulutuksen mukaan, mutta hintaleikkuri on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Lisäksi puhelinliittymä sisältää 12 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Liittymän saa käyttöön vain 12 euron kuukausihintaan.

Moi rajaton 4G 200 liittymä on saatavilla nyt 200 Mbit/s maksiminopeuksilla. Liittymässä on nimensä mukaisesti rajaton netti ja kulutuksen mukaan laskutettavat puhelut ja tekstiviestit mutta hintaleikkuri on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymä sisältää 18 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Uudistuneen liittymän hinta on vain 18 euroa kuukaudessa.

Moi reilu 5G 400 liittymän ilmoitettu maksiminopeus on 400 Mbit/s. Puhelut ja viestit laskutetaan kulutuksen mukaan mutta hintaleikkuri on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymä sisältää 25 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Liittymä hyödyntää joustavasti 4G ja 5G verkkoja ja kuukausimaksu vaihtelee siitä syystä 19-27 euron välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vähemmän 4G verkon käytöstä ja enemmän 5G verkon käytöstä.

Moi reilu 5G 1000 on valikoiman nopein nettiliittymä, sen ilmoitettu maksiminopeus on 1000 Mbit/s. Puhelut ja viestit laskutetaan kulutuksen mukaan mutta hintaleikkuri on asetettu 4 euroon kuukaudessa. Liittymä sisältää 39 Gt EU-roamingia kuukaudessa. Liittymä hyödyntää joustavasti 4G ja 5G verkkoja ja kuukausimaksu vaihtelee siitä syystä 35-43 euron välillä. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vähemmän 4G verkon käytöstä ja enemmän 5G verkon käytöstä.

Moi Mobiilin valikoimasta asiakkaan on helppo valita puhelinliittymä

Moi Mobiilin uudistunut liittymävalikoima on entistä selkeämpi asiakkaalle ja valikoima on myös huomattavasti monipuolisempi. Hankalat lisäpalvelut ovat poistettu käytöstä, kuten esimerkiksi rajaton puhe tai data. Kaikissa puhelinliittymissä puhelut ja tekstiviestit laskutetaan jämptisti kulutuksen mukaan hintaan 0,055€/min/kpl. Kuukausittainen hintaleikkuri on kaikissa liittymissä 4 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että puhelut ja tekstarit maksavat enintään 4 euroa kuukaudessa.

Moin nettiliittymät osiosta asiakkaan on vaivatonta valita omaan kulutukseen sopiva puhelinliittymä. Asiakkaan tarvitsee vain päättää, haluaako 4G vai 5G liittymän ja valita sopiva netin nopeus omaan käyttöön. Puheluista ja tekstiviesteistä ei tarvitse stressata, sillä kaikissa liittymissä ne laskutetaan käytön mukaan.

Vaihtoehtoina on Moi laitenetti, joka soveltuu etäohjattaviin laitteisiin. Moi potti 100 Mbit/s ja Moi rajaton 4G 200 Mbit/s maksiminopeudella. Mikäli asiakas haluaa siirtyä saman tien nopeimpien saatavilla olevien puhelinliittymien käyttäjäksi, on valikoimassa 5G liittymät Moi reilu 5G 400 Mbit/s ja Moi reilu 5G 1000 Mbit/s maksiminopeudella. Valinnanvaraa Moi Mobiilin puhelinliittymät osiossa siis riittää netin vähäiselle käyttäjälle kuin enemmän nettiä selaavalle.

Mikäli asiakkaalla on useampi laite, johon tarvitsee SIM-kortin, on suosittu vaihtoehto Moi potti liittymä. Liittymä soveltuu erinomaisesti puhelimeen ja tablettiin. Jokainen Moi potti kasvattaa yhteistä datapottia 6 gigalla ja kaikki laitteet kuluttavat yhteistä dataa samasta poolista. Silloin voit kuluttaa reilusti enemmän dataa puhelimella, koska osa laitteista käyttää dataa kuukaudessa melko varmasti vähemmän kuin 6 gigatavua. Silloin muiden laitteiden alijäämä kuukaudessa on muiden laitteiden käytössä.

Mitä Moi Mobiilin hintaleikkuri tarkoittaa?

Aina kun puhelinliittymän puheluminuuteista ja tekstiviesteistä veloitetaan kulutuksen mukaan tietyn verran per minuutti tai kappale, kuulostaa se monien korvaan ensin siltä, että liittymän puhelinlasku saattaa huonossa tapauksessa paisua yllättävän suureksi. Tätä pelkoa ei kuitenkaan Moi liittymissä ole, sillä kaikki puhelinliittymät sisältävät hintaleikkurin. Hintaleikkuri on ennalta määritelty summa, jonka puheluminuuteista ja tekstiviesteistä asiakas joutuu maksamaan maksimissaan kuukaudessa ja se on vain 4 euroa.

Entäs, jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä kertyykin huomattavasti 4 euroa vähemmän? Silloin asiakkaalta ei tietenkään peritä 4 euroa ominaisuuksien käytöstä, vaan juuri sen verran kuin asiakas on ominaisuuksia kuluttanut. Kaikissa Moi Mobiilin puhelinliittymissä kotimaan puhelut ja viestit maksavat vain 0,055€/min/kpl. Puhelut ja tekstarit kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen joukkoon.

Maksukatto on erinomainen keksintö nykyajan liittymissä, sillä omaa kulutusta saattaa olla vaikea arvioida. On myös tuhlausta maksaa puhelinliittymästä, jossa on tietyn suuruinen puhe- tai tekstiviestipaketti. Tällaiset paketit ovat usein ylimitoitettu reilusti, jolloin asiakas maksaa esimerkiksi 300 tekstiviestistä, mutta ei kuitenkaan todellisuudessa käytä niistä kuin 30 kpl.

Kulutuksen mukaan laskutettava vaihtoehto on varmasti monelle se kaikista halvin vaihtoehto kun ominaisuuksien käyttöä turvaa vielä 4 euron maksukatto. Mikäli puheluminuutteja ja tekstiviestejä käyttää kuukauden aikana vain muutamia, maksaa asiakas vain käyttämistään ominaisuuksista. Jos puheluminuutteja ja tekstiviestejä innostaa käyttämään reilusti, kasvattaa ne silti puhelinlaskua enintään 4 euroa.

Moi Mobiilin valikoimasta löytyy liittymä yksityishenkilöille ja yrityksille

Moi Mobiili on tunnettu laadukkaista palveluistaan ja kustannustehokkaista ratkaisuistaan, jotka sopivat erinomaisesti niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Olipa tarpeesi puhelinliittymä, nettiliittymä, laitenetti tai mobiililaajakaista, Moi Mobiililta löydät varmasti edullisen ja toimivan vaihtoehdon.

Moi Mobiili tarjoaa puhelinliittymiä erilaisiin tarpeisiin. Käytitpä puhelintasi sitten lähinnä soittamiseen, tekstiviestittelyyn tai intensiiviseen netin käyttöön, Moi Mobiilin puhelinliittymävalikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Moi Mobiilin liittymät ovat kilpailukykyisen hintaisia, ja ne tarjoavat hyvän kuuluvuuden ja nopean datasiirron koko Suomessa.

Nettiliittymän suhteen Moi Mobiili tarjoaa eri vaihtoehtoja niin kotikäyttöön kuin liikkuvaan elämäntapaan sopien. Laajakaista on tarjolla eri nopeusluokissa, joten voit valita juuri itsellesi sopivan liittymän riippuen siitä, tarvitsetko nettiä perusselailuun, työskentelyyn vai esimerkiksi elokuvien suoratoistoon.

Laitenetti taas tarjoaa mahdollisuuden kytkeä esimerkiksi valvontakamerat, älykellot tai muut etäohjattavat laitteet internetiin helposti ja edulliseen hintaan. Laitenetti on erinomainen valinta esimerkiksi kesämökillä, missä laadukas ja vakaa nettiyhteys on usein tarpeen.

Mobiililaajakaista on puolestaan erinomainen valinta liikkuvalle ihmiselle. Mobiililaajakaistan avulla voit surffata netissä, käyttää sähköpostia ja sosiaalista mediaa, katsoa videoita ja ladata tiedostoja missä tahansa, missä on kännykkäverkon kattavuus.

Kaikki Moi Mobiilin palvelut on hinnoiteltu selkeästi ja läpinäkyvästi, joten voit olla varma siitä, että et joudu maksamaan piilokuluja. Lisäksi Moi Mobiilin asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää liittymästäsi tai muista palveluista.

Puhelinliittymä.com
Logo