Moi liittymät uudistuivat

 

moi liittymät uudistuivat

Moi Mobiili päivitti puhelinliittymät, liittymävalikoima muuttui täysin. Uudistunut valikoima pitää sisällään entistä enemmän vaihtoehtoja asiakkaille ja uuden aikakauden 5G liittymät. Nyt voit kerryttää kaikista Moin liittymistä S-ryhmän bonusta. Kuluttajille suunnattujen liittymien lisäksi myös yritysliitymät uudistuivat.

Moi Mobiilin liittymävalikoima uudistui täysin

Moi Mobiilin liittymävalikoima on kokenut täydellisen uudistuksen ja tulee varmasti palvelemaan asiakkaiden tarpeita monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin. Tämä uudistus ottaa huomioon nykyaikaisen digitaalisen elämäntavan vaatimukset, tarjoten asiakkaille laajan valikoiman erilaisia Moi liittymiä, jotka sopivat erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin.

Moi laitenetti: Tämä liittymä on suunniteltu erityisesti etäohjattaville laitteille. Se on erinomainen ja edullinen riistakameran liittymä tai valvontakameran, lämmityslaitteen, robottiruohonleikkurin sekä lukuisten muiden etäohjattavien laitteiden nettiyhteydeksi. Laitenetin latausnopeus on 0,512 Mbit/s ja lähetysnopeus on 5 Mbit/s.

Moi Rento 4G: on edullinen kestosuosikki hintaleikkurilla, joka tarjoaa 8 Gt ilmaista dataa kuukaudessa. Lisädata maksaa 2 €/Gt, max. +10 €/kk. Liittymä sisältää 16 Gt EU-roamingia/kk ja puhelut ja tekstiviestit hinnoitellaan kulutuksen mukaan, mutta enintään 4 €/kk. Moi Rento 4G liittymän kuukausimaksu on vain 15 euroa.

Moi Rajaton 4G 300: on asiakkaiden suosikki, joka tarjoaa rajattoman nopean nettiyhteyden. Liittymä sisältää 23 Gt EU-roamingia/kk ja puhelut ja viestit hinnoitellaan kulutuksen mukaan, mutta enintään 4 €/kk. Rajaton 4G 300 liittymän kuukausimaksu on vain 22 euroa.

Moi Reilu 5G 450: käyttää joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoa. 5G -liittymässä maksat 5G-verkon käytöstä vain ollessasi 5G-verkossa ja 4G-verkon käytöstä edullisemman hinnan. Liittymä tarjoaa rajattoman datan hintaan 22-28€/kk verkosta riippuen (4G vai 5G). Lisäksi liittymä tarjoaa 30 Gt EU-roamingia/kk ja puhelut ja SMS enintään 4 €/kk.

Moi Reilu 5G 1000: käyttää joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoa. 5G -liittymässä maksat 5G-verkon käytöstä vain ollessasi 5G-verkossa ja 4G-verkon käytöstä edullisemman hinnan. Liittymä tarjoaa rajattoman datan 35-43€/kk verkosta riippuen (4G vai 5G). Lisäksi liittymä tarjoaa 39 Gt EU-roamingia/kk ja puhelut ja SMS enintään 4 €/kk.

Nämä uudistukset tekevät Moi Mobiilin liittymävalikoimasta entistä houkuttelevamman. Asiakkaat voivat valita juuri itselleen sopivan liittymän, joka vastaa parhaiten heidän tarpeitaan ja elämäntyyliään. Kannattaa siis tutustua tarkemmin näihin vaihtoehtoihin ja miettiä, mikä niistä palvelisi sinua parhaiten.

Miksi valita Moi Mobiili?

Halvempi: Ei tarvitse pulittaa ylimääräistä Moin liittymillä. Moi liittymän automaattinen hintakontrolli pitää huolen, että laskusi ei pääse paisumaan. Vaikka rajaton 4G tarjoaa aina vain nopeampia yhteyksiä, hinta ei lähde lentoon. Reilu 5G -liittymässä maksetaan 5G-verkon käytöstä ainoastaan silloin, kun olet 5G-verkossa.

Helpompi: Moin kanssa asiat sujuvat vaivattomasti ja yksinkertaisesti. Siirtyessäsi Moi-liittymään, kaikki hoituu puolestasi. Mun Moi -sovelluksen avulla voit seurata, mihin varasi menevät, tehdä tarvittavat muutokset itse ja laskut maksat sujuvasti maksukortilla. Tämä saattaa olla yksi syy, miksi asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä.

Reilumpi: Moin kautta et joudu pulittamaan turhista kuluista. Sen sijaan, että tarjolla olisi määräaikaisia liittymiä ja jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia, Moi tarjoaa jatkuvasti edulliset hinnat kaikille. Voit siis vapaasti selata nettiä, soittaa, striimata ja käyttää sosiaalista mediaa – niin tänään kuin tulevaisuudessakin. Kuulostaa reilulta, eikö vain?

Nopeampi: Moi-liittymän asiakkaana sinulla on käytössäsi DNA:n erittäin nopea ja luotettava 4G- tai 5G-verkko. Tämä verkko kattaa suurimman osan Suomesta ja on käytettävissä sekä puhelimellasi että kodin laitteillasi. Se on myös todistetusti nopea.

Puhe ja SMS enintään 4 €/kk: Jokaisessa Moi-liittymässä kotimaan puheluiden hinta on 0,055 €/min ja tekstiviestien 0,055 €/kpl, mikäli käytön summa on alle 4 € kuukaudessa. Moin puhelut ja tekstarit kuuluvat Euroopan reiluimmin hinnoiteltujen mobiilipalvelujen joukkoon.

Moi tarjoaa myös edullisen netin kotiin

Yksi merkittävä osa nykyaikaista elämää on luotettava ja nopea internetyhteys. Olemme yhä riippuvaisempia teknologiasta, olipa kyse sitten työstä, koulutuksesta, viihteestä tai sosiaalisesta kanssakäymisestä. Näin ollen on välttämätöntä, että kotimme on varustettu internet-yhteydellä, joka vastaa näihin tarpeisiin.

Mobiililaajakaista on tullut pelastamaan päivän. Se on helppoa, nopea ja kustannustehokas netti kotiin. Mutta miten valita sopiva yhteys? Onko 4G vai 5G parempi valinta? Vastaus riippuu tarpeistasi.

4G tarjoaa jo nyt luotettavan ja nopean yhteyden, joka riittää useimpiin tarpeisiin. Sen avulla voit surffata, striimata, pelata ja tehdä etätyötä. Kuitenkin, jos haluat huippunopeuden ja varmistaa, että yhteys on varmasti luotettava myös tulevaisuudessa, kannattaa harkita 5G-verkon valintaa.

Mikä parasta, Moin mobiililaajakaistan avulla voit muuttaa kotiyhteyden nopeutta sormen näpäytyksellä. Jopa 1000 Mbit/s nopeus on saavutettavissa helposti ja vaivattomasti Mun Moi -sovelluksen kautta. Tämä kotiyhteys on luotu liikkuvan elämäntavan mukaan. Mobiililaajakaista on yhteys, joka kulkee kanssasi, olitpa sitten matkalla töihin, mökille tai vaikka maailman toiselle puolelle. Etätyö ei ole koskaan ollut helpompaa.

Kaiken tämän saavuttamiseksi tarvitset vain modeemin ja sim-kortin. Kytke sim-kortti modeemiin, ja olet valmis nauttimaan nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä. Lisäksi, jos sinulla on useita laitteita tai haluat jakaa yhteyden perheenjäsenten tai ystävien kanssa, voit tehdä sen helposti 4G- tai 5G-modeemin avulla. Jaettu ilo on todellakin paras ilo.

Kodin internet-yhteys on nykyään elintärkeä. Valitsemalla Moin mobiililaajakaistan voit olla varma, että saat nopean, luotettavan ja joustavan ratkaisun, joka vastaa modernin elämän tarpeisiin.

Puhelinliittymä.com
Logo