Moi liittymät uudistuivat

moi liittymät uudistuivat

Moi Mobiili päivitti puhelinliittymät, liittymävalikoima muuttui täysin. Uudistunut valikoima pitää sisällään entistä enemmän vaihtoehtoja asiakkaille ja uuden aikakauden 5G liittymät.

Moi Mobiilin liittymävalikoima uudistui täysin

Moi Mobiilin liittymävalikoima on sisältänyt tähän asti kaikille tutut kolme erilaista liittymäpakettia, ”kuuden euron simmi”, ”rajattoman reilu” ja ”rajaton turbo”. Näitä asiakas on saanut hieman muokata vastaamaan paremmin omaa kulutusta.

Liittymävalikoima on pysynyt suurimmaksi osaksi samankaltaisena alusta saakka, pieniä muutoksia lukuunottamatta. Uudistuksia on kuitenkin monet osannut jo odottaa, sillä esimerkiksi 5G liittymät eivät ole kuuluneet valikoimaan lainkaan tähän mennessä.

Moi Mobiili on nyt tiedottanut kaikkien liittymävaihtoehtojensa uudistumisesta, joka tarkoittaa melko suurta muutosta koko liittymävalikoimaan. Uudet Moi liittymät ovat olleet jo hetken aikaa asiakkaiden nähtävillä ja tilattavissa operaattorin verkkosivuilla. Vanhojen asiakkaiden puhelinliittymät päivittyvät vastaamaan uusia marraskuun 1. päivä.

”Kuuden euron simmi” liittymät (ilman lisäpalveluja tai rajaton puhe palvelulla) päivitetään marraskuun alussa uudeksi ”Kuuden gigan simmiksi”. ”Kuuden euron simmi” liittymät (rajaton data lisäpalvelulla) muutetaan ”Rajaton 4G” 100Mbit/s liittymiksi. Kaikki Moi liittymät on mahdollista päivittää halutessaan myös ”Rajaton 4G” 300Mbit/s tai Rajaton 5G liittymiksi.

Moi Mobiilin asiakkaat voivat päivittää liittymänsä uusiin syyskuun 29 päivästä lähtien Mun Moi tilinhallintapalvelussa. Nykyisten liittymien lisätilauksia on mahdollista tehdä vielä 15. lokakuuta saakka Mun Moi palvelusta.

Mitä tapahtuu kuuden euron simmi liittymälle?

Ennen Moi Mobiilin halvin puhelinliittymä oli erittäin suosittu 6 euron simmi, joka sisälti 4 gigaa niin sanottua ilmaista dataa kotimaan käytössä kuukaudessa. Tilalle on kehitelty uusi ”kuuden gigan simmi”, joka maksaa 9 euroa kuukaudessa.

Liittymä maksaa siis kolme euroa enemmän per kuukausi, mutta paketti sisältää myös 2 gigaa enemmän dataa kuin aikaisemmin.

Uusi ”kuuden gigan simmi” sisältää 6 gigatavua EU-roamingia kuukaudessa. Baltiassa ja Pohjolassa liittymän kustannukset ovat samat kuin kotimaassa. Ylimenevän lisädatan hinnoittelu on nykyään vain 1,50€/Gt aiemman 2.50€/Gt sijaan.

Uudistuksen myötä Rajaton puhe ja rajaton data lisäpalveluja ei ole enää saatavilla. Jatkossa puhelut ja tekstiviestit maksavat aina korkeintaan 4 euroa kuukaudessa. Tämä muutos koskee kaikki nykyisiä Moi liittymiä. Puhelujen ja tekstiviestien hinta on sama kuin ennenkin, eli vain 0,055€/min/kpl.

Mikäli asiakkaalla on käytössä useampi ”kuuden gigan simmi” eri laitteissa, lasketaan niiden datasiirtomäärä vanhaan tapaan yhteen. Kaikki laitteet kerryttävät ja käyttävät samaa datapottia.

Mitä tapahtuu rajattomille liittymille?

Rajattoman reilu liittymä on nimetty ”rajaton 4G” liittymäksi, joka on nyt saatavilla 100 Mbit/s nopeudella 18 euron kuukausihintaan ja 300 Mbit/s nopeudella 23 euron kuukausihintaan.

Pohjolassa ja Baltiassa hinnoittelu on sama kuin kotimaassa. EU-dataroamingia puhelinliittymät sisältävät 10 ja 15 gigaa kuukaudessa.

Rajattomien Moi liittymien puhelut ja tekstiviestit maksavat yhtä paljon kuin aikaisemminkin, eli vain 0,055€/min/kpl.

Maksukatto on kuitenkin asetettu hieman alemmaksi, eli maksat puheluista ja tekstiviesteistä enintään 4 euroa kuukaudessa.

Entäs kauan odotetut 5G liittymät?

Moi liittymät valikoiman eittämättä suurin muutos on uuden aikakauden 5G liittymät, jotka ovat nyt saatavilla 300, 600 ja 1000 Mbit/s nopeuksilla. Liittymien hinnat ovat 29, 35 ja 44 euroa kuukaudessa.

EU-roamingia kaksi ensimmäistä liittymää sisältää 20 gigatavua ja nopein vaihtoehto 25 gigatavua. Baltiassa ja Pohjolassa hinnoittelu on yhtä edullinen kuin kotimaassa.

Puhelut ja tekstiviestit on hinnoiteltu 0,055€/min/kpl kotimaassa ja EU-alueella. Maksukatto on sama 4 euroa kuin muissakin Moi liittymissä.

Puheluista ja tekstiviesteistä ei milloinkaan tarvitse maksaa 4 euroa enempää.

Lähde: Moi.fi

Puhelinliittymä.com
Logo