Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Lainan hakeminen saattaa tuntua aluksi monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta, kun yrität löytää sopivaa lainaa omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Pankkeja ja rahoituslaitoksia on useita, joiden välillä voi olla suuria eroja lainan myöntämisen tiukkuudessa ja nopeudessa. Tästä syystä monet miettivät sitä, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa.

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa? Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joka monella on mielessä lainaa hakiessa. Vastaus tähän kysymykseen ei ole kuitenkaan yksinkertainen, sillä jokaisen pankin lainanhakuprosessi on erilainen ja lainan myöntämisedellytykset vaihtelevat pankista ja lainatuotteesta riippuen. Laina joka myönnetään kaikille automaattisesti ja yhtä helposti ei ole olemassa.

Kuitenkin yksi hyvä tapa selvittää, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa, on käyttää lainojen kilpailutuspalveluja. Näiden palveluiden avulla voit lähettää lainahakemuksen jopa 25 eri pankille ja rahoitusyhtiölle samanaikaisesti. Näin voit saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja voit vertailla niitä keskenään kaikessa rauhassa.

Lainojen kilpailutuspalvelut eivät ainoastaan säästä aikaasi, vaan myös auttavat sinua löytämään sopivan lainan. Voit saada tarjouksia myös pankeilta, joita et ole itse välttämättä harkinnut. Kilpailutuspalveluiden avulla voit siis löytää lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

On tärkeää muistaa, että jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on omat kriteerinsä lainan myöntämiselle ja nämä voivat vaihdella myös hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Siksi onkin hyvä vertailla eri pankkien lainatarjouksia ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on sinulle mahdollista.

Lainojen kilpailutuspalvelut voivat auttaa löytämään sopivan lainan. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että lainan hakeminen ja takaisinmaksu on henkilökohtainen vastuu. Muista vertailla huolellisesti lainojen korkoja ja kuluja sekä varmistaa, että laina sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Haluatko hakea lainaa netistä?
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Millaisia vaatimuksia pankit asettavat lainanhakijoille?

Pankit asettavat useita erilaisia vaatimuksia lainanhakijoille, riippuen lainan tyypistä. Vakuudettomissa lainoissa, joissa ei vaadita vakuutta lainan saamiseksi, pankit yleensä tarkistavat hakijan luottotiedot ja tulot. Luottotietojen tarkistamisen avulla pankki voi varmistua siitä, että hakija on hoitanut aiemmat maksuvelvoitteensa asianmukaisesti. Tulotiedot taas auttavat pankkia arvioimaan hakijan maksukykyä ja kykyä maksaa takaisin laina.

Vakuudellisissa lainoissa, joissa vaaditaan lainalle vakuus, pankki voi tarkistaa hakijan luottotiedot ja tulot, mutta myös vaatia vakuutta lainan saamiseksi. Vakuutena voi olla esimerkiksi asunto, auto tai muu arvokas omaisuus, joka takaa lainan maksun takaisin pankille, mikäli lainanottaja ei pysty maksamaan sitä takaisin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokainen pankki asettaa omat vaatimuksensa lainanhakijoille ja vaatimukset voivat vaihdella lainan tyypistä ja hakijan tilanteesta riippuen. Mikäli haluat tietää, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa juuri sinun tarpeisiisi, kilpailuta laina huolellisesti mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Hakemalla lainaa useammalta lainantarjoajalta, voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi ja löytää sopivan lainan tarpeisiisi. Mikäli et halua täyttää lainahakemusta kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten verkkosivuilla, voit käyttää lisäksi apuna lainojen kilpailutuspalveluja. Kilpailuta laina huolellisesti pyytämällä lainatarjous valitsemiltasi lainantarjoajilta ja lisäksi hyödyntämällä kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada yhdellä hakemuksella jopa 25 lainatarjousta.

Lue myös: Kuka voi hakea lainaa?

Mikä pankki myöntää lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajia?

Lähes jokaisella pankilla, lainapalvelulla ja rahoitusyhtiöllä on lainatuotteita, jotka myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Vaikka useimmat pankit ja lainapalvelut myöntävät vakuudetonta lainaa, ei ole olemassa yhtä pankkia tai rahoitusyhtiötä, joka myöntäisi selvästi kaikista helpoiten vakuudetonta lainaa.

Voisi sanoa, että mikä tahansa pankki tai rahoituslaitos saattaa olla juuri se pankki, joka myöntää helpoiten lainaa hakijalle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla on riittävä tulotaso haettuun lainasummaan nähden. Mikäli hakija täyttää kaikki pankin tai lainapalvelun asettamat vaatimukset, voi vakuudettoman lainan saada.

On kuitenkin hyvä huomioida, että vakuudettoman lainan saaminen on yleensä suoraviivaisempaa kuin vakuudellisen lainan, sillä pankki ei vaadi vakuutena esimerkiksi asuntoa tai muuta omaisuutta. Tämä tekee lainan hakemisesta ja saamisesta suoraviivaisempaa, koska vakuuden arvon selvittäminen ja vakuusarvon arvioiminen voi olla aikaa vievää ja vaivalloista.

Mikäli haluat selvittää sen, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa tarpeisiisi, muista kilpailuttaa vakuudeton laina huolellisesti. Voit pyytää lainatarjouksen valitsemiltasi lainantarjoajilta ja käyttää apuna kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada parhaassa tapauksessa jopa 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

Näin voit saada useita lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon. On tärkeää tutustua lainan ehtoihin ja kuluihin huolellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lue myös: Pieni laina heti tilille?

Miten parantaa mahdollisuuksia saada lainaa pankilta?

Lainan saaminen pankilta voi joskus olla hankalaa, mutta onneksi on joitakin tapoja parantaa mahdollisuuksia saada lainaa.

 1. Pidä luottotiedot kunnossa: Pankit tarkistavat aina hakijan luottotiedot, joten varmista, että sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja että maksat laskusi ajallaan. Näin parannat luottotietojasi ja mahdollisuuksiasi saada lainaa.
 2. Ota yhteyttä pankkiin: Jos sinulla on hyvä suhde johonkin pankkiin tai olet pitkäaikainen asiakas, ota yhteyttä pankkiin ja kysy mahdollisuuksista saada lainaa. Pankit voivat tarjota parempia lainaehtoja pitkäaikaisille asiakkailleen.
 3. Käytä lainojen kilpailutuspalveluita: Lainojen kilpailutuspalvelut voivat auttaa sinua selvittämään, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa tarpeisiisi. Kilpailutuspalvelu voi lähettää lainahakemuksen useille pankeille ja rahoitusyhtiöille kerralla, jolloin voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi ja valita sopivan.
 4. Varmista, että tulotaso on riittävä: Pankit tarkistavat aina hakijan tulotason, joten varmista, että tulotaso on riittävä lainan saamiseksi. Jos tulotaso on alhainen, voit pohtia pienempää lainasummaa tai sitä, miten voisit saada kasvatettua tulojasi ja hakea tarvittaessa lainaa myöhemmin.
 5. Vakuudettomat lainat: Pankit myöntävät usein helpommin vakuudettomia lainoja kuin vakuudellisia, joten harkitse vakuudetonta lainaa, jos sinulla ei ole tarjota vakuuksia tai takaajia.

Lainan saamisen mahdollisuuksia voidaan parantaa pitämällä luottotiedot kunnossa ja varmistamalla, että tulotaso on riittävä.

Näin tarkistat, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa

Jos haluat selvittää, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa sinulle, voit kilpailuttaa lainan huolellisesti esimerkiksi pyytämällä lainatarjous useilta lainantarjoajilta itse ja hyödyntämällä lainojen kilpailutuspalveluita. Lainojen kilpailutuspalvelut tarjoavat mahdollisuuden vertailla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kilpailutuspalvelut voivat lähettää lainahakemuksen useille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille, jolloin voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Lainojen kilpailutuspalvelut ovat ilmaisia ja helppoja käyttää. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja kilpailutuspalvelu hoitaa loput puolestasi. Hakemukseen tulee täyttää perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi, kuten tuloistasi, menoistasi ja veloistasi. Lainojen kilpailutuspalvelut käsittelevät hakemuksen ja lähettävät sen yhteistyökumppaneilleen.

Voit saada tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä ja vertailla niitä rauhassa sekä valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Muista tarkastella tarjouksia huolellisesti ja vertailla niiden kuluja, korkoja ja muita ehtoja. Tärkeintä on löytää laina, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja maksukykyyn parhaiten.

Lainojen kilpailutuspalvelut voivat auttaa sinua selvittämään sen, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa tarpeisiisi, mutta on hyvä muistaa, että kilpailutuspalvelut eivät tee yhteistyötä kaikkien lainantarjoajien kanssa. Useimmat palvelut voivat toimittaa hakemuksen noin 20-25 lainantarjoajalle. On tärkeää muistaa, että jokaisella pankilla on omat vaatimuksensa lainanhakijoille, joten tietty pankki, joka myöntää helpoiten lainaa yhdelle henkilölle, ei välttämättä myönnä sitä helposti toiselle henkilölle.

Lue myös: Laina joka myönnetään kaikille

Miksi siinä on suuri ero, miten helposti pankit myöntävät lainaa?

Ero siinä, miten helposti pankit myöntävät lainaa, voi johtua useista tekijöistä, mukaan lukien pankkien riskinottokyvystä ja korkopolitiikasta.

Pankkien välinen ero lainanmyöntämisessä voi olla seurausta niiden erilaisista riskinottokäytännöistä. Pankit arvioivat lainahakemuksia perustuen monenlaisiin kriteereihin, kuten hakijan tulojen, luottohistorian ja lainan tarkoituksen perusteella. Eri pankit voivat painottaa näitä tekijöitä eri tavalla, mikä johtaa erilaisiin lainan myöntämisen käytäntöihin.

Jotkut pankit saattavat olla valmiita ottamaan suurempia riskejä lainanantajina, mikä voi näkyä suurempana lainanmyöntöasteena. Toisaalta, konservatiivisemmat pankit saattavat asettaa tiukemmat vaatimukset lainansaajille, mikä vähentää heidän riskiään mutta myös tekee lainan saamisesta vaikeampaa hakijoille.

Toinen tärkeä tekijä on pankkien korkopolitiikka. Korot ovat keskeinen tekijä pankin tuottojen kannalta ja ne heijastavat osittain lainanantoon liittyvää riskiä. Yleisesti ottaen korkeampia korkoja perivät pankit voivat olla valmiimpia myöntämään lainoja, koska korkeammat korot kompensoivat suurempaa riskiä.

Tämä tarkoittaa, että pankki, joka veloittaa korkeampia korkoja, voi olla valmis lainaamaan laajemmalle joukolle asiakkaita, mukaan lukien ne, joiden luottoriski on suurempi. Päinvastoin, matalampia korkoja veloittavat pankit saattavat olla varovaisempia lainanmyöntäjä, koska niiden on hallittava riskejään tarkemmin säilyttääkseen voittomarginaalinsa.

Nämä tekijät, yhdessä muiden pankkikohtaisten politiikkojen ja markkinaolosuhteiden kanssa, vaikuttavat siihen, miten helposti pankit myöntävät lainaa. Kuluttajien kannalta tämä tarkoittaa, että lainan saanti voi vaihdella merkittävästi eri pankkien välillä ja on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja löytääkseen parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Puhelinliittymä.com
Logo