Liittymävertailu suositellaan tekemään kerran vuodessa

liittymävertailu

Liittymävertailu suositellaan tekemään säännöllisesti. Useimmat kilpailuttavat puhelinliittymän kerran vuodessa ja saavuttavat näin jopa satojen euron säästön vuositasolla. Milloin sinä viimeksi vertailit liittymien hintoja ja ominaisuuksia?

Liittymävertailu auttaa löytämään oikeanlaisen liittymäpaketin

Puhelinliittymä.com palvelun liittymävertailu auttaa sinua löytämään sopivan liittymäpaketin. Palvelussamme voit tarkistaa helposti puhelinliittymien hinnat, hyödyntää edulliset liittymätarjoukset tai vain tutustua Suomen suosituimpien operaattorien valikoimaan.

Haluatko avata uuden puhelinliittymän vai suunnitteletko kenties operaattorin vaihtamista? Niin tai näin, liittymävertailu suositellaan tekemään kerran vuodessa, vaikka olisit täysin tyytyväinen nykyisen liittymäsi ominaisuuksiin.

Puhelinliittymä vertailu vuosittain säästää rahaa, takaa sinulle juuri käyttöösi sopivan liittymän sekä tietenkin halvimman hinnan. Liittymätarjoukset ovat voimassa useimmilla operaattoreilla vain 12 kuukauden ajan liittymäsopimuksen solmimisesta, jonka jälkeen hinta palaa normaaliin.

Samaa liittymää ei siis kannata pitää enää nykyaikana vuosikausia. Liittymävertailu säännöllisesti tehtynä on taloudellisesti kannattavaa, kuka nyt haluaisi maksaa ylihintaa liittymästään. Tarjousjakson umpeuduttua halvempi puhelinliittymä löytyy yleensä aina kilpailevalta operaattorilta.

Liittymävertailussa tutustut operaattorien valikoimaan ja valitset liittymistä itsellesi sopivan. Lähes kaikki palvelumme valikoimassa olevat puhelinliittymät myydään edullisella tarjousjaksolla.

Siirry palvelumme etusivulle, valitse operaattori, jonka tarjoukset haluat nähdä. Tämän jälkeen voit vertailla liittymiä helposti vertailutaulukosta, johon on koottu kaikki liittymätarjoukset.

Mistä liittymävertailu kannattaa aloittaa?

Mikäli tiedät tarkalleen minkälaisilla ominaisuuksilla varustetun puhelinliittymän tarvitset, voit etsiä sen suoraan vertailutaulukostamme ja tilata liittymän tarjoushintaan klikkaamalla kohdasta ”Tilaa”.

Jos et ole täysin varma siitä millainen puhelinliittymä olisi ominaisuuksiltaan paras ja edullisin vaihtoehto sinun käyttöösi, suosittelemme etsimään ensimmäisenä vanhan puhelinlaskun, josta näet nopeasti mistä nykyisen liittymäsi kuukausimaksu koostuu.

Tässä vaiheessa on hyvä miettiä myös sitä, tarvitsetko kaikkia niitä ominaisuuksia, joita nykyinen puhelinliittymäsi sisältää. Turhat ominaisuudet on hyvä karsia pois uutta liittymää hankiessa, silloin et maksa turhasta.

Operaattoreita on useita, joten kannattaa tutustua ajan kanssa kaikkien liittymävalikoimaan ja valita niistä omaan käyttöön sopiva paketti. Suurin osa kuluttajista löytää nykyistä halvemman liittymän toiselta operaattorilta, jonka asiakas sillä hetkellä on.

Tämä johtuu siitä, että operaattorit myyvät puhelinliittymät aina tarjoushinnalla uusille asiakkaille. Nykyisille asiakkaille tarjotaan toki liittymää tarjoushintaan vielä tarjousjakson umpeuduttua, mutta uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ovat lähes aina edullisempia. Tarjousjakson umpeuduttua nykyisille asiakkaille tarjotaan yleisesti nopeammalla nettiyhteydellä varustettua liittymää, joka on myös hieman kalliimpi.

Lue lisää: Yle.fi – Nykyiseltä operaattorilta saatu ensimmäinen tarjous liitymästä ei välttämättä aina ole paras.

Seuraavat asiat on hyvä miettiä valmiiksi liittymää hankkiessa:

Kuinka paljon puheminuutteja kertyy kuukaudessa?

Kuinka monta tekstiviestiä lähetät kuukaudessa?

Kuinka paljon dataa kuluu kuukauden aikana?

Onko vanhassa liittymässä tarpeeksi nopea netti?

Sisältääkö liittymäsi ominaisuuksia, joita et enää tarvitse?

Tässä vaiheessa sinulla on varmasti jo tiedossa minkälaisia ominaisuuksia uuteen liittymääsi on järkevä valita.

Halusitpa sitten 2G, 3G, 4G tai 5G liittymän, rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä tai hinnoittelun käytön mukaan, niin olemme varmoja että kattavasta vertailutaulukostamme löytyy juuri sinulle sopiva puhelinliittymä.

Miksi liittymävertailu kannattaa tehdä?

Puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, silloin et joudu maksamaan liittymästäsi liikaa.

Nykyään myös yritysliittymä kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, sillä se saattaa tuoda jopa satojen ellei jopa 1000 eurojen säästöt yritykselle.

Elisa Saunalahden, DNA:n ja suosituksi nousseen Moi Mobiilin välinen kilpailu asiakkaista on tänä päivänä erittäin kovaa ja siksi markkinoille ilmestyykin melko usein toinen toistaan edullisempia liittymätarjouksia.

Operaattorien välinen kilpailu on siis kuluttajan kannalta vain hyvä asia ja siksi liittymävertailu kannattaa.

Kerran vuodessa tehty liittymävertailu takaa sen, että liittymäsi on aina ominaisuuksiltaan kattavin ja edullisin.

Vaikka liittymävertailun tekisi kerran vuodessa, kannattaa operaattorien liittymätarjouksia pitää myös muulloin silmällä, sillä toisinaan liittymämarkkinoille ilmestyy erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain muutaman viikon.

Mikäli ehdit hyödyntämään nämä erikoistarjoukset, voit säästää jopa useita kymppejä vuodessa.

Säännöllinen vertailu säästää siis runsaasti rahaa vuositasolla ja varmistaa sen, että puhelinliittymäsi ominaisuudet ovat aina sellaiset kuin tarvitset.

Säännöllinen liittymävertailu saattaa tuntua aluksi vaikealta tai turhauttavalta, mutta meidän selkeän vertailutaulukon ansiosta vertailuun kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Me siis teemme työn puolestasi ja kokoamme listaan markkinoiden parhaat liittymät aina edullisimmilla tarjouksilla, jotta sinun olisi helppo vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivin puhelinliittymä.

Vertailumme pitää sisällään yli 10 erilaista liittymäpakettia

Liittymävertailustamme löydät yleisimpien suomalaisten operaattorien GSM-liittymät.

Tällä hetkellä vertailtavana on reilusti yli 10 erilaista liittymäpakettia muun muassa Elisa Saunalahdelta, DNA:lta ja uudelta tulokkaalta Moi Mobiililta. Telian liittymät olemme lisänneet juuri valikoimaamme.

Olitpa sitten netin suurkuluttuja, useita tekstiviestejä päivässä lähettävä henkilö tai puhut puhelimessa tunteja päivässä, sivultamme löytyy varmasti jokaiselle käyttäjälle ominaisuuksiltaan oikeanlainen puhelinliittymä.

Lisäämme palveluun uudet puhelinliittymä tarjoukset ensimmäisten joukossa, joten liittymävalikoimamme kasvaa ja elää jatkuvasti. Osa tarjouksista on voimassa rajoitetun ajan, joten liittymätarjouksia kannattaa pitää silmällä.

Mikäli haluat tehdä kattavampaa vertailua, suosittelemme tutustumaan myös liittymätarjoukset.fi palvelun valikoimaan.

Liittymävertailu auttaa löytämään sopivimman liittymän

Haluatko avata kokonaan uuden liittymän, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa liittymäpakettia?

Puhelinliittymien vertailu saattaa olla työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Varsinkin silloin jos liittymävaihtoehtoja joutuu etsimään netistä ja kahlaamaan jokaisen operaattorin verkkosivut läpi löytääkseen omaan käyttöön sopivimmat ja halvimmat vaihtoehdot.

Tämän takia yhä useamman henkilöt jättävät liittymävertailun kokonaan tekemättä ja tyytyvät siihen liittymään, jonka ovat vuosikausia sitten hankkineet. Lähes jokainen heistä maksaa liittymästään useita kymppejä liikaa.

Me autamme sinua löytämään juuri sinun käyttöösi parhaiten soveltuvan puhelinliittymän jopa minuutissa. Aloita maksuton liittymävertailu ja löydät takuulla ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan erinomaisen liittymän.

Liittymätaulukossa voit tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla liittymien ominaisuuksia, jonka jälkeen taulukosta on helppo valita parhaiten omaa kulutusta vastaava liittymä. Toisinaan operaattoreilla saattaa olla täysin samoilla ominaisuuksilla varustettu puhelinliittymä ja yhtä edulliseen kuukausihintaa.

Silloin suosittelemme tutustumaan itse operaattorin käytäntöihin ja selvittämään, kumman asiakkaaksi haluat ryhtyä.

Liittymävertailu paljastaa halvimmat puhelinliittymät

”Moi Moi” ”Elämä kallis DNA halpa” ”Elämä on” ”Hintasaarnaajat” Kukaan meistä ei ole varmasti välttynyt Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden tai DNA:n mainoksilta, jotka pyörivät melko paljon TV:ssä, netissä ja radiossa.

Näissä mainoksissa mainostetaan tietystin itse yritystä että halpoja liittymätarjouksia, mutta oletko koskaan pohtinut mikä operaattori tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden halvimman puhelinliittymän?

Liittymävertailu paljastaa Suomen halvimmat puhelinliittymät muutamalla klikkauksella ja mikä parasta, palvelu on kaikille käyttäjille maksutonta.

Enää sinun ei siis tarvitse kuluttaa useita tunteja etsien halvinta puhelinliittymää eri verkkosivuilta tai operaattorien kotisivuilta ja vertailla liittymien hintoja löytääksesi kaikista halvimmat liittymät.

Vertailutaulukossa on ”Alin hinta” nappi, jota klikkaamalla liittymävertailu listaa muutamassa sekunnissa Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden ja DNA:n halvimmat liittymät.

Halvin puhelinliittymä ei tosin tarkoita sitä, että se kannattaisi jokaisen tilata vain koska se on halpa. Joskus kuitenkin kaikista halvin perusliittymä on kaikista paras ja edullisin vaihtoehto, kuten usein vanhuksilla on.

Voit kaikessa rauhassa tutustua liittymiin tarkemmin, taulukossa näkyy kaikkien liittymien hinnat, ominaisuudet selkeästi eriteltynä. Klikkaamalla ”Tilaa” nappia, siirryt automaattisesti operaattorin kotisivuille tilaamaan liittymän.

Puhelinliittymä.com palvelun liittymävertailu on kaikille ilmainen

Joko olet kokeillut maksutonta liittymävertailuamme? Se on käyttäjille ilmainen nyt ja aina.

Liittymävertailussa voit vertailla puhelinliittymien hintoja, ominaisuuksia ja tilata uuden liittymän tarjoushintaan sivustomme kautta täysin ilmaiseksi.

Palvelumme liittymävertailu paljastaa sen, maksatko sinäkin nykyisestä liittymäpaketistasi liikaa ja esittelee ajankohtaiset liittymätarjoukset Moi Mobiililta, DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta.

Vertailutaulukosta näet hetkessä kuinka paljon nykyinen liittymäsi maksaa ja kuinka paljon vastaavat liittymät maksavat muilla operaattoreilla. Sama tai vastaava paketti saattaa löytyä toiselta operaattorilta huomattavasti huokeampaan kuukausihintaan, sillä näillä huipputarjouksilla operaattorit pyrkivät saamaan uusia asiakkaita.

Tällöin puhelinliittymä kannattaa vaihtaa välittömästi. Sillä miksi maksaa ylimääräistä kuukausittain, jos on mahdollisuus saada samat ominaisuudet toiselta operaattorilta huomattavasti halvemmalla?

Liittymävertailumme avulla voit siis säästää monta euroa kuukausihinnassa ja vuositasolla jopa satoja euroa.

Usein kysyttyä liittymävertailusta

Mitä liittymävertailu tarkoittaa?

Vertailulla tarkoitetaan operaattorien liittymien vertailemista omaan käytössä olevaan pakettiin. Esimerkiksi oman liittymän ominaisuuksien ja hintojen vertailemista muihin tarjouksessa oleviin paketteihin. Näin voit pienellä vertailulla löytää nykyistä paremman tai ominaisuuksiltaan samanlaisen paketin huomattavasti edullisempaan hintaan.

Onko liittymävertailu vaikeaa?

Ei ole. Vertailu vie aikaa vain muutaman minuutin.

Miten liittymävertailu kannattaa tehdä?

Aloita vertailu tutustumalla nykyisen liittymäsi ominaisuuksiin ja kuukausimaksuun. Mikäli liittymä on sinun kulutukseesi sopiva, voit etsiä vastaavan puhelinliittymän vertailutaulukostamme. Jos kaipaat liittymääsi jotain muita ominaisuuksia, ota ne huomioon uutta paketti etsiessä. Tavoitteena olisi löytää käyttöösi soveltuva paketti mahdollisimman edulliseen kuukausihintaan.

Kuinka usein liittymä kannattaa vertailla?

Puhelinliittymä on syytä kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa. Silloin voit olla varma ettet maksa nykyisestä paketistasi ylihintaa.

Kuinka paljon vertailu maksaa?

Palvelumme on kaikille käyttäjille täysin ilmainen. Voit vertailla liittymiä niin usein kuin itse haluat.

Puhelinliittymä.com
Logo