Liittymävertailu on helpointa tehdä netissä

liittymavertailu

Oletko vaihtamassa operaattoria tai harkinnut uuden liittymän ostamista? Liittymävertailu auttaa edullisimman liittymän löytämisessä. Vertaa liittymät helposti ja nopeasti palvelumme etusivulla ja säästä jopa satoja euroja vuodessa. Vertailutaulukosta näet suomen suosituimpien operaattorien parhaat liittymätarjoukset.

Liittymävertailu suositellaan tekemään säännöllisesti

Useimmat kilpailuttavat puhelinliittymän kerran vuodessa ja saavuttavat näin jopa satojen euron säästön vuositasolla. Milloin sinä olet viimeksi vertaillut liittymien hintoja ja ominaisuuksia? Olisiko nyt hyvä aika käyttää muutama minuutti liittymien vertailemiseen ja vaihtaa puhelinliittymä edullisempaan?

Puhelinliittymä.com palvelun liittymävertailu auttaa sinua löytämään sopivan liittymäpaketin. Palvelussamme voit tarkistaa helposti puhelinliittymien hinnat, hyödyntää edulliset liittymätarjoukset tai vain tutustua Suomen suosituimpien operaattorien valikoimaan. Mukana Elisa liittymät, DNA liittymät, Telia liittymät ja Moi liittymät.

Haluatko avata uuden puhelinliittymän vai suunnitteletko kenties operaattorin vaihtamista? Niin tai näin, liittymävertailu suositellaan tekemään kerran vuodessa, vaikka olisit täysin tyytyväinen nykyisen liittymäsi ominaisuuksiin.

Puhelinliittymä vertailu vuosittain säästää rahaa, takaa sinulle juuri käyttöösi sopivan liittymän sekä tietenkin halvimman hinnan. Liittymätarjoukset ovat voimassa useimmilla operaattoreilla vain 12 kuukauden ajan liittymäsopimuksen solmimisesta, jonka jälkeen normaalihinta palaa voimaan.

Samaa liittymää ei siis kannata pitää enää nykyaikana vuosikausia. Liittymävertailu säännöllisesti tehtynä on taloudellisesti kannattavaa, kuka nyt haluaisi maksaa ylihintaa liittymästään. Tarjousjakson umpeuduttua halvin liittymä löytyy yleensä aina kilpailevalta operaattorilta.

Liittymävertailussa tutustut operaattorien valikoimaan ja valitset liittymistä itsellesi sopivan. Lähes kaikki palvelumme valikoimassa olevat puhelinliittymät myydään edullisella tarjousjaksolla. Valitse yläpuolella olevista vaihtoehdoista operaattori, jonka liittymiä haluat vertailla tai vertaa puhelinliittymät vertailutaulukosta.

Mistä liittymävertailu kannattaa aloittaa?

Mikäli tiedät tarkalleen minkälaisilla ominaisuuksilla varustetun puhelinliittymän tarvitset, voit etsiä sen suoraan vertailutaulukostamme ja siirtyä operaattorin verkkosivuille tekemään liittymäsopimuksen klikkaamalla kohdasta ”tilaa”.

Jos et ole täysin varma siitä millainen puhelinliittymä olisi ominaisuuksiltaan paras ja edullisin vaihtoehto sinun käyttöösi, suosittelemme etsimään ensimmäisenä vanhan puhelinlaskun, josta näet nopeasti mistä nykyisen liittymäsi kuukausimaksu koostuu.

Tässä vaiheessa on hyvä miettiä myös sitä, tarvitsetko kaikkia niitä ominaisuuksia, joita nykyinen puhelinliittymäsi sisältää. Liittymävertailussa turhat ominaisuudet on hyvä karsia pois uutta liittymää hankiessa, silloin et maksa turhasta.

Operaattoreita on useita, joten kannattaa tutustua ajan kanssa kaikkien liittymävalikoimaan ja valita niistä omaan käyttöön sopiva paketti. Suurin osa kuluttajista löytää nykyistä halvemman liittymän toiselta operaattorilta, jonka asiakas sillä hetkellä on.

Tämä johtuu siitä, että operaattorit myyvät puhelinliittymät aina tarjoushinnalla uusille asiakkaille. Nykyisille asiakkaille tarjotaan toki liittymää tarjoushintaan vielä tarjousjakson umpeuduttua, mutta uusille asiakkaille suunnatut liittymätarjoukset ovat lähes aina edullisempia. Tarjousjakson umpeuduttua nykyisille asiakkaille tarjotaan yleisesti nopeammalla nettiyhteydellä varustettua liittymää, joka on myös hieman kalliimpi.

Seuraavat asiat on hyvä miettiä valmiiksi liittymää hankkiessa:

  • Kuinka paljon sinulla kertyy puheminuutteja kuukaudessa?
  • Kuinka monta tekstiviestiä lähetät kuukaudessa?
  • Kuinka paljon dataa kuluu kuukauden aikana?
  • Onko vanhassa liittymässä tarpeeksi nopea netti?
  • Sisältääkö liittymäsi ominaisuuksia, joita et enää tarvitse?
  • Tässä vaiheessa sinulla on varmasti jo tiedossa minkälaisia ominaisuuksia uuteen liittymääsi on järkevä valita.

Halusitpa sitten 4G tai 5G liittymän, rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä tai hinnoittelun käytön mukaan, niin olemme varmoja että kattavasta vertailutaulukostamme löytyy juuri sinulle sopiva puhelinliittymä ja mobiililaajakaista.

Miksi liittymävertailu kannattaa tehdä?

Puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, silloin et joudu maksamaan liittymästäsi liikaa. Nykyään myös yritysliittymä kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, sillä se saattaa tuoda jopa satojen ellei jopa tuhansien eurojen säästöt yritykselle.

Telian, Elisa Saunalahden, DNA:n ja suosituksi nousseen Moi Mobiilin välinen kilpailu asiakkaista on tänä päivänä erittäin kovaa ja siksi markkinoille ilmestyy melko usein toinen toistaan edullisempia liittymätarjouksia. Operaattorien välinen kilpailu on siis kuluttajan kannalta vain hyvä asia ja siksi liittymävertailu kannattaa.

Kerran vuodessa tehty liittymävertailu takaa sen, että liittymäsi on aina ominaisuuksiltaan kattavin ja edullisin. Vaikka liittymävertailun tekisi kerran vuodessa, kannattaa operaattorien liittymätarjouksia pitää myös muulloin silmällä, sillä toisinaan liittymämarkkinoille ilmestyy erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain muutaman viikon.

Mikäli ehdit hyödyntämään nämä erikoistarjoukset, voit säästää jopa useita kymppejä vuodessa. Säännöllinen liittymien vertailu säästää siis runsaasti rahaa vuositasolla ja varmistaa sen, että puhelinliittymäsi ominaisuudet ovat aina sellaiset kuin tarvitset.

Säännöllinen liittymävertailu saattaa tuntua aluksi vaikealta tai turhauttavalta, mutta meidän selkeän vertailutaulukon ansiosta vertailuun kuluu aikaa vain muutama minuutti. Me teemme työn puolestasi ja lisäämme listaan markkinoiden parhaat liittymät aina edullisimmilla tarjouksilla, jotta sinun olisi helppoa vertailla ja valita itsellesi sopivin puhelinliittymä.

Vertailumme pitää sisällään yli 10 erilaista liittymäpakettia

Liittymävertailustamme löydät Suomen suosituimpien operaattorien puhelinliittymä tarjoukset. Vertailussa mukana Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia ja DNA. Jokaisen operaattorin uudet liittymätarjoukset lisätään liittymätaulukkoon aina heti, kun ne ovat saatavilla. Tällä hetkellä löydät liittymävertailusta yli 10 erilaista liittymäpakettia.

Oletpa sitten netin suurkuluttuja, useita tekstiviestejä päivässä lähettävä henkilö tai puhut puhelimessa tunteja päivässä, palvelustamme löytyy varmasti jokaiselle käyttäjälle ominaisuuksiltaan oikeanlainen ja edullinen puhelinliittymä.

Lisäämme liittymävertailuun uudet puhelinliittymä tarjoukset ensimmäisten joukossa, joten liittymävalikoimamme kasvaa ja elää jatkuvasti. Osa tarjouksista on voimassa rajoitetun ajan, joten liittymätarjouksia kannattaa pitää silmällä. Mikäli haluat tehdä kattavampaa liittymävertailua, suosittelemme tutustumaan myös liittymätarjoukset.fi palvelun valikoimaan.

Liittymävertailu auttaa löytämään sopivan liittymän

Haluatko avata kokonaan uuden liittymän, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa liittymäpakettia? Puhelinliittymien vertailu saattaa olla työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Varsinkin silloin jos liittymävaihtoehtoja joutuu etsimään netistä ja kahlaamaan jokaisen operaattorin verkkosivut läpi löytääkseen omaan käyttöön sopivan ja halvimmat vaihtoehdot.

Tämän takia yhä useammat henkilöt jättävät liittymävertailun kokonaan tekemättä ja tyytyvät siihen liittymään, jonka ovat vuosikausia sitten ostaneet. Lähes jokainen heistä maksaa liittymästään useita kymppejä liikaa, jotkut jopa satoja euroja vuodessa.

Me autamme kuluttajia löytämään juuri omaan käyttöön parhaiten soveltuvan puhelinliittymän jopa muutamassa minuutissa. Aloita maksuton liittymävertailu ja löydät takuulla ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan erinomaisen liittymän palvelumme kautta.

Liittymätaulukossa voit tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla liittymien ominaisuuksia, jonka jälkeen taulukosta on helppoa valita parhaiten omaa kulutusta vastaava liittymä. Toisinaan operaattoreilla saattaa olla täysin samoilla ominaisuuksilla varustettu puhelinliittymä ja yhtä edulliseen kuukausihintaa.

Silloin suosittelemme tutustumaan itse operaattorin käytäntöihin ja selvittämään, kumman asiakkaaksi haluat ryhtyä.

Liittymävertailu paljastaa halvimmat puhelinliittymät

Kukaan meistä ei ole varmasti välttynyt Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden tai DNA:n mainoksilta, jotka pyörivät melko paljon TV:ssä, netissä ja radiossa.

Näissä mainoksissa mainostetaan tietenkin itse yritystä että halpoja liittymätarjouksia, mutta oletko koskaan pohtinut sitä, millä operaattorilla on tällä hetkellä markkinoiden halvin puhelinliittymä? Liittymävertailu paljastaa Suomen halvimmat puhelinliittymät muutamalla klikkauksella ja mikä parasta, palvelu on kaikille käyttäjille maksuton.

Enää sinun ei siis tarvitse kuluttaa useita tunteja etsien halvinta puhelinliittymää eri verkkosivuilta tai operaattorien kotisivuilta ja vertailla liittymien hintoja löytääksesi kaikista halvimmat liittymät. Vertailutaulukossa on ”Alin hinta” nappi, jota klikkaamalla liittymävertailu listaa heti Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, Telian ja DNA:n halvimmat liittymät.

Halvin puhelinliittymä ei tosin tarkoita sitä, että se kannattaisi jokaisen tilata vain koska se on havin. Joskus kuitenkin kaikista halvin perusliittymä on kaikista paras ja edullisin vaihtoehto, kuten usein vanhemmille ihmisille liittymää etsiessä.

Liittymävertailussa voit kaikessa rauhassa tutustua liittymiin tarkemmin, taulukossa näkyy kaikkien liittymien hinnat, ominaisuudet selkeästi eriteltynä. Klikkaamalla ”tilaa” nappia, siirryt automaattisesti operaattorin kotisivuille, jossa voit tehdä liittymäsopimuksen.

Puhelinliittymä.com palvelun liittymävertailu on kaikille ilmainen

Joko olet kokeillut maksutonta liittymävertailuamme? Se on kaikille käyttäjille ilmainen nyt ja aina. Liittymävertailussa voit vertailla puhelinliittymien hintoja, ominaisuuksia ja tilata uuden liittymän tarjoushintaan sivustomme kautta täysin ilmaiseksi.

Liittymävertailu paljastaa sen, maksatko sinäkin nykyisestä liittymäpaketistasi liikaa ja esittelee ajankohtaiset liittymätarjoukset Moi Mobiililta, Telialta, DNA:lta ja Elisa Saunalahdelta. Mikäli tarvitset myös uutta puhelinta, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset tarjoukset matkapuhelimet osiosta.

Vertailutaulukosta näet hetkessä kuinka paljon nykyinen liittymäsi maksaa ja kuinka paljon vastaavat liittymät maksavat muilla operaattoreilla. Sama tai vastaava paketti saattaa löytyä toiselta operaattorilta huomattavasti halvempaan kuukausihintaan, sillä näillä huipputarjouksilla operaattorit pyrkivät houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Tällöin puhelinliittymä kannattaa vaihtaa välittömästi. Sillä miksi maksaa ylimääräistä kuukausittain, jos on mahdollisuus saada samat ominaisuudet toiselta operaattorilta huomattavasti halvemmalla? Liittymävertailumme avulla voit siis säästää monta euroa kuukausihinnassa ja vuositasolla jopa satoja euroa.

Puhelinliittymä.com
Logo