Liittymätarjoukset kannattaa tarkistaa säännöllisesti

Puhelinliittymä.com vertailupalvelu on koonnut sivuilleen parhaat liittymätarjoukset. Vertaile operaattorien tarjouksia ja vaihda vanha puhelinliittymäsi edullisempaan.

Hyödynnä liittymätarjoukset ja vaihda liittymäsi halvempaan

Vertailupalvelusta löydät kaikki Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, Telian ja DNA:n uudet liittymätarjoukset. Hyödyntämällä tarjouksen, voit saada puhelinliittymän 12-24 kuukauden mittaisella tarjousjaksolla huomattavasti edullisempaan hintaan.

Liittymävalikoimaan ilmestyy uusia liittymätarjouksia lähes joka kuukausi. Toivomme, että valikoimasta löytyy juuri sinun käyttöösi sopiva ja nykyistä edullisempi puhelinliittymä.

Kuluttajaliittymien lisäksi sivuillamme esitellään myös edullisimmat yritysliittymät, jotka kannattaa ehdottomasti myös kilpailuttaa säännöllisesti.

Seuraamme jatkuvasti puhelinliittymien hintoja ja uusia liittymätarjouksia sekä lisäämme ne sivustolle mahdollisimman nopeasti. Tästä syystä sivustomme liittymätarjoukset kannattaa käydä katsomassa säännöllisesti. Toisinaan huipputarjoukset saattavat olla saatavilla vain muutaman kuukauden ajan.

Parhaat liittymätarjoukset muutamassa minuutissa

Puhelinliittymä.com palvelusta löydät aina tuoreimmat ja edullisimmat puhelinliittymät. Vertailutaulukkoon ilmestyy liittymiä lähes joka kuukausi, joten uudet liittymätarjoukset kannattaa käydä vilkaisemassa säännöllisesti.

Operaattorien välinen kilpailu uusista asiakkaista mahdollistaa kuluttajille mahdollisuuden päästä nauttimaan toinen toistaan halvemmista puhelinliittymistä, sillä jokainen operaattori yrittää houkutella uusia asiakkaita edullisilla tarjouksilla. Tämän takia puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa kerran vuodessa.

Yleensä kuitenkin ihmiset pitävät liittymän vaihtamista tai kilpailuttamista vaikeana ja siksi liittymävertailu jää lopulta tekemättä. Nämä henkilöt maksavat melko varmasti vuosikausia liittymästään liikaa, jopa satoja euroja vuodessa. Valitettavan usein monet myös tyytyvät siihen operaattoriin, jonka ovat vuosia sitten valinneet.

Mikäli sinä et halua maksaa liittymästäsi ylihintaa, suosittelemme kilpailuttamaan sen säännöllisesti. Silloin et joudu maksamaan kymmeniä tai jopa satoja euroja ylihintaa vuodessa. Puhelinliittymän kilpailuttamiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Sinun tarvitsee vain vilkaista tasaisin väliajoin palvelumme liittymätaulukosta sinulle parhaiten soveltuvat liittymätarjoukset ja valita niistä edullisin vaihtoehto.

Kannattaako valita taulukon halvin liittymätarjous?

Olemme sitä mieltä, että liittymätaulukosta ei kannata valita liittymätarjousta vain hinnan perusteella, sillä halvin vaihtoehto ei ole missään nimessä ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto kaikille käyttäjille.

Kaikki liittymät ovat eri hintaisia ja sisältävät eri ominaisuuksia, siksi liittymää ei kannata valita ainoastaan hinnan perusteella. Operaattoreita on useita, joten kannattaa ajan kanssa vertailla eri vaihtoehtoja ja valita omaan kulutukseen parhaiten soveltuva liittymä.

Halvin puhelinliittymä on yleensä perusliittymä, joka sisältää vain vähän puhetta ja tekstiviestejä. Näissä liittymissä ei välttämättä ole ollenkaan nettiä tai sitten siitä maksetaan käytön mukaan.

Perusliittymä saattaa vaikuttaa ensivilkaisulta houkuttelevan edulliselta, mutta se ei sitä valttämättä kuitenkaan ole. Kuukausimaksu saattaa paisua yllättävän suureksi, jos käyttää paljon nettiä, lähettää monta tekstiviestiä päivässä ja puhuu paljon puhelimessa.

Suosittelemme valitsemaan puhelinliittymän sen perusteella, mitä ominaisuuksia liittymääsi tarvitset. Kun tiedät ennalta, millaisen puhelinliittymän tarvitset on huomattavasti helpompaa löytää sopiva liittymätarjous.

Omaan kulutukseen sopiva liittymä löytyy melko varmasti kilpailevan operaattorin valikoimasta. Jokaiselle operaattorilla on runsaasti liittymätarjouksia, jotka ovat suunnattu vain uusille asiakkaille. Saat melko varmasti nykyistä halvemman liittymän käyttöösi, kun vaihdat teleoperaattoria. Lue lisää aiheesta Yle.fi sivuilta.

Voit tehdä kattavampaa vertailua tutustumalla Liittymätarjoukset.fi palvelun valikoimaan, jolloin näet huomattavasti enemmän liittymätarjouksia.

Paras liittymätarjous puhelimen vähäiselle käyttäjälle?

On selvää, että vanhemmat ihmiset käyttävät puhelinta nuoriin verrattuna huomattavasti vähemmän.

Seniorit tarvitsevat puhelinliittymää lähinnä tekstiviestien lähettämiseen, soittamiseen ja puheluihin vastaamiseen.

Puheminuutteja kertyy kuukeudessa kuitenkin melko vähän ja tekstiviestejä lähetetään yleensä noin 50 kpl.

Vanhemmilla henkilöillä on lähes aina käytössä niin vanha puhelin, ettei sillä pysty selaamaan nettiä.

Nopea 4G tai 5G liittymä on tässä tapauksessa turha hankinta, koska puheluiden ja tekstiviestien määrä jää vähäiseksi, eikä internettiä tarvita tässä esimerkissä ollenkaan.

Järkevin ja edullisin valinta on perusliittymä, joka sisältää sopivasti puhetta ja tekstiviestejä mutta ei lankaan nettiä.

Edullinen perusliittymä löytyy varmasti vertailutaulukostamme muutamassa minuutissa. Perusliittymiä löytyy useampi vaihtoehto Elisa liittymät osiosta.

Paras liittymätarjous puhelimen peruskäyttäjälle?

Puhelinliittymän peruskäyttäjälle löytyy varmasti jokaiselta operaatorilta edullinen liittymätarjous, mutta usein saattaa olla vaikea arvioida sitä, kuinka paljon internettiä, puheminuutteja ja tekstiviestejä peruskäyttäjä käyttää.

Kun selataan liittymätarjouksia ja etsitään parhaiten soveltuva puhelinliittymä peruskäyttäjälle, jolla netin selaaminen jää päivittäin lähinnä uutisten ja sään katsomiseen ja puheminuutit noin 200-300 minuuttiin kuukaudessa sekä tekstiviestit noin 100-150 kpl kuukaudessa on jo huomattavasti helpompi löytää sopiva liittymä.

Mikäli puhelinliittymän hankkii näillä tiedoilla, mutta parin kuukauden kuluttua huomaakin, että puhelinliittymässä pitäisikin olla ehkä hieman enemmän puhetta, tekstiviestejä tai netin käyttö lisääntyy huomattavasti, silloin kannattaa vaihtaa puhelinliittymä uuteen, koska tietää varmasti kuinka paljon ominaisuuksia tarvitsee.

Yleisesti peruskäyttäjälle riittää hyvin 4G liittymä, johon kuuluu tekstiviestejä 200 kpl ja puhetta 300 min.

Peruskäyttäjälle löytyy varmasti hyvä liittymätarjous niin Elisa Saunalahdelta, Moi Mobiililta kuin DNA:kin. Liittymää etsiessä kannatta kohdistaa katse myös siihen, kannattaako puheluista ja tekstiviesteistä maksaa käytön mukaan vai onko järkevämpi hankkia samantien puhelinliittymä, jossa maksetaan vain kiinteä kuukausimaksu.

Paras liittymätarjous puhelimen megakäyttäjälle?

Puhelimen megakäyttäjiksi kutsutaan yleensä henkilöitä, jotka käyttävät erittäin paljon puhelinta päivittäin.

Megakäyttäjä lähettää perinteisiä tekstiviestejä runsaasti kuukaudessa ja puhuu puhelimessa todella paljon.

Netin käyttö on runsasta koko kuukauden ajan. Puhelimen nettiä käytetään työasioiden hoitamiseen sekä vapaa-ajalla muun muassa pelien pelaaminen, elokuvien ja videoiden katsomiseen, sovellusten käyttämiseen kuten esimerkiksi facebook yms vaativat yhdessä toimiakseen moitteettomasti 4G puhelinliittymän.

Puhelimen runsas käyttäjä valitsee netin käyttöön yleisesti mielummin puhelimen kuin perinteisen pöytätietokoneen, joka lisää netin käyttöä huomattavasti entisestään. Varsinkin, jos netti toimii pätkimättä.

Megakäyttäjälle on varmasti kaikista helpoin etsiä käyttöön sopiva liittymätarjous, sillä nykyään löytyy suuri valikoima 4G puhelinliittymiä jokaiselta operaattorilta. Puhelinliittymän tulee siis olla nykyaikainen 4G liittymä, joka sisältää rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä. Silloin megakäyttäjän ei tarvitse tressata suurta puhelinlaskua.

Suosittelemme tarkistamaan vertailutaulukosta kaikkien operaattoreiden tarjoamat liittymätarjoukset ja valitsemaan niistä edullisimman vaihtoehdon yllä kerrotuilla ominaisuuksilla.

Olemme varmoja, että edullinen liittymätarjous löytyy muutamassa minuutissa edulliseen tarjoushintaan.

Näin löydät itsellesi parhaiten soveltuvan puhelinliittymän

Uutta puhelinliittymää hankkiessa suosittelemme ensimmäisenä etsimään nykyisen liittymän viimeisimmän laskun.

Ilman laskuakin voi toki vaihtaa liittymän, mutta vanhasta laskusta näet nopeasti, mistä nykyisen puhelinliittymän hinta on koostunut.

Liittymää vaihtaessa on myös hyvä miettiä etukäteen se, haluatko muutoksia liittymäsi ominaisuuksiin? Kuten esimerkiksi nettiin, puheluihin tai teksiviesteihin liittyen?

Tässä vaiheessa on hyvä vaihtoehto tutustua puhelinliittymiin, jotka vastaavat täydellisesti sinun tarpeitasi.

Vanhaan laskuun perehtyessä tiedät, maksatko puheluista, tekstiviesteistä ja netistä käytön mukaan? On hyvä miettiä valmiiksi se, tuleeko uudessa liittymässä ominaisuudet pysyä ennallaan vai haluatko tehdä jotain muutoksia?

Tässä vaiheessa tiedät melko varmasti jo millaisen puhelinliittymän haluat vanhan tilalle. Seuraavaksi voit miettiä valmiiksi, haluatko säilyttää nykyisen numerosi vai haluatko kokonaan uuden numeron?

Uutta numeroa kannattaa ainakin harkita, mikäli sama numero on ollut sinulla useita vuosia. Vanha puhelinnumero on ehtinyt vuosien varrella levitä erilaisille kauppiaille ja siksi sinulle voidaan kaupata puhelimitse milloin mitäkin.

Nyt voit tutustua sivustomme liittymiin ja etsiä itsellesi nykyistä paremman puhelinliittymän. Jokainen liittymätarjous löytyy taulukoituna etusivultamme ja liittymätarjous osiosta.

Taulukosta näet nopeasti liittymän hinnan, puhelun, tekstiviestien ja datan määrän sekä tietystin kuinka paljon liittymän avaus maksaa. Yleensä avausmaksu on vain noin 3-5 euroa.

Kun oikea liittymätarjous on löytynyt, siirry tilaamaan puhelinliittymä klikkaamalla kohdasta ”Tilaa”, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain seurata sivuston ohjeita. Muutaman päivän kuluttua uusi puhelinliittymäsi on jo käytettävissä.

Usein kysyttyä liittymätarjouksista

Millä operaattorilla on parhaat liittymätarjoukset?

Tarjoukset vaihtuvat niin usein, että halvin tarjous kannattaa katsoa palvelumme ajankohtaisesta vertailutaulukosta, johon päivittyy automaattisesti uudet liittymätarjoukset.

Kannattaako valita halvin liittymätarjous?

Taulukosta ei kannata tilata halvinta pakettia, sillä se ei välttämättä ole lopulta halvin paketti sinun käyttöösi. Halvin liittymätarjous on yleensä puhepaketti, jossa puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan.

Miten löydän käyttööni edullisimman liittymätarjouksen?

Selvitä ensin mitä ominaisuuksia puhelinliittymääsi tarvitset. Tämän jälkeen voit etsiä palvelumme vertailutaulukosta halvimman paketin. Halutessasi voit käyttää apunasi nykyisen liittymäsi erittelyä, josta voit tarkistaa käyttämäsi puheajan, tekstiviestit ja datan määrän.

Miksi liittymätarjoukset kannattaa hyödyntää?

Puhelinliittymä suositellaan vaihtamaan tai ainakin hinta tarkistamaan vähintään kerran vuodessa. Hyödyntämällä liittymätarjoukset, saat liittymän tarjoushintaan ja näin voit säästää vuositasolla runsaasti rahaa.

Puhelinliittymä.com
Logo