Liittymätarjoukset.fi

liittymätarjoukset.fi

Mikä Liittymätarjoukset.fi palvelu on?

Liittymätarjoukset.fi on täysin kotimainen puhelinliittymien vertailupalvelu, joka tarjoaa kuluttajille ilmaisen alustan kaikkien kotimaisten operaattorien liittymätarjouksien vertailemiseen.

Suomessa on useita suuria ja pieniä operaattoreita, joiden liittymätarjouksien perässä on mahdotonta pysyä, juuri siitä syystä Liittymätarjoukset.fi palvelun liittymävertailu on avattu.

Palvelusta kuluttujat löytävät yhdeltä verkkosivulta operaattorien tarjoukset, kuten Moi liittymät, DNA liittymät, Telia liittymät ja Elisa liittymät.

Sivustolla puhelinliittymien hintojen ja ominaisuuksien vertaileminen on vaivatonta, sillä kaikkien teleoperaattorien ajankohtaiset matkapuhelinliittymät löytyvät samasta vertailutaulukosta.

Liittymävertailun jälkeen uuden liittymän tilaaminen on helppoa ja nopeaa, klikkaammalla taulukossa olevaa ”Tilaa” nappia, siirryt automaattisesti kyseisen liittymän tilaussivuille.

Palvelun käyttäminen ja liittymien vertaileminen on täysin ilmaista niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, eikä palveluun tarvitse erikseen rekisteröityä.

Ilmaisessa palvelussa voit vertailla liittymien ominaisuuksia, operaattoreita ja heidän tarjoamia asiakasetuja, lukea liittymien ja operaattorien arvosteluja täysin anonyymisti.

Liittymätarjoukset.fi säästää aikaa, rahaa ja hermoja

Ennen eri palveluntarjoajien liittymien ominaisuudet ja hintatiedot täytyi etsiä useilta verkkosivuilta, jolloin liittymävertailuun kului aikaa todella paljon.

Tästä syystä monet ihmiset jättivät liittymävertailun kokonaan tekemättä ja maksoivat tietoisesti reilusti ylihintaa vanhasta puhelinliittymästään.

Nyt liittymävertailu onnistuu onneksi muutamassa minuutissa osoitteessa Liittymätarjoukset.fi, joka tarjoaa lisäksi runsaasti tärkeää lisätietoa eri operaattoreista.

Etusivulla olevasta taulukosta on helppoa ja nopeaa tutustua kerralla kaikkien operaattorien liittymävalikoimaan, ja valita halvin liittymätarjous.

Mikäli haluaa tutustua vain oman operaattorin tarjontaan, on sivustolla jokaiselle operaattorin tarjouksille oma sivu, jonka taulukkoon on koottu kaikki uudet tarjoukset.

Näin voit tutustua oman operaattorin liittymätarjouksiin ja vaikka tarkistaa sen, voitko saada liittymän vaihtamisella samat tai jopa paremmat ominaisuudet edullisempaan kuukausihintaan.

Katso tarjoukset säännöllisesti, äläkä maksa enää senttiäkään ylihintaa

Liittymätarjoukset.fi palvelun avulla voit säästää vuositasolla pienellä vaivalla jopa yli 100 euroa vaihtamalla puhelinliittymäsi edullisempaan.

Tässä esimerkissä tarkoitamme sitä, että yksi henkilö voi säästää vuodessa jopa yli 100 euroa puhelinlaskuissa.

Mikäli kuitenkin suurempi perhe vaihtaa vanhat liittymät edullisempaan, on säästö tietystin huomattavasti suurempi.

Mikäli esimerkiksi viisi henkinen perhe vaihtaa liittymänsä halvempaan, saattaa säästöä kertyä helposti vuositasolla yli 600 euroa.

100-600 euron säästö vuodessa on todella paljon, kun puhelinliittymien kilpailuttaminen onnistuu yhdellä verkkosivulla ja yhden liittymän vaihtamisessa kuluu aikaa vain 5-10 minuuttia.

Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset liittymätarjoukset kerran vuodessa, silloin voit olla varma siitä, ettet maksa puhelinliittymästäsi senttiäkään ylihintaa.

10 Total Score

Seppo
10
User Rating: 5 (2 votes)