Liittymät kaikkiin laitteisiin helposti netistä

liittymät

Tiesitkö, että voit vertailla ja ostaa puhelinliittymät kaikkiin laitteisiin helposti netistä? Voit vertailla palvelussamme liittymätarjouksia ilmaiseksi ja valita niistä edullisimman. Hyödyntämällä liittymätarjoukset, voit saada tarjoushintaisen liittymän käyttöösi 12-24 kuukauden ajaksi, joka tuo mukavasti säästöä vuositasolla.

Vertaa operaattorien liittymät ja löydä edullisempi vaihtoehto

Puhelinliittymä.com palvelusta löydät kattavan valikoiman liittymätarjouksia, joita voit vertailla täysin ilmaiseksi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Liittymät ovat selkeästi esillä ja helposti vertailtavassa muodossa, joten liittymävertailu ei vie aikaa kuin muutaman minuutin. Selkeästä liittymätaulukosta näet kaikkien operaattorien liittymien avausmaksun, ominaisuudet ja tarjoushinnan.

Oli tarpeesi sitten halvin puhelinliittymä puhelimeen, riistakameraan tai tablettin, löydät sen melko varmasti vertailutaulukostamme. Mikäli sinulla on useamman vuoden vanha liittymä, jonka kuukausimaksuun et ole enää täysin tyytyväinen, voit myös kilpailuttaa nykyisen liittymäsi tilalle paremman vaihtoehdon.

Liittymä kannattaa kilpailuttaa muutaman kerran vuodessa, näin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Nykyaikana ei enää kannata pitää samaa puhelinliittymää montaa vuotta, sillä liittymätarjoukset ovat voimassa yleisesti vain vuoden ajan liittymäsopimuksen solmimisesta. Nykyaikana useamman vuoden vanha liittymä tarkoittaa kallista liittymää.

Sama pätee myös yritysliittymiin. Mikäli olet yrittäjä on tärkeä kilpailuttaa yritysliittymä säännöllisesti. Oli yrityksellä sitten yksi tai kymmeniä puhelinliittymiä käytössä, suositellaan liittymän hinta tarkistamaan ja tarvittaessa vaihtamaan halvempaan. Palvelumme liittymävertailusta löydät tällä hetkellä Moi Mobiilin, Elisan ja DNA:n yritysliittymät.

Puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti

Tänä päivänä puhelinliittymän kilpailuttaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan, sillä kaikkien operaattorien liittymätarjoukset löytyvät listattuna netistä, kuten esimerkiksi Liittymätarjoukset.fi palvelusta. Enää ei tarvitse selata erikseen jokaisen operaattorin verkkosivuja läpi vertaillen eri vaihtoehtoja, joka on melko aikaa vievää puuhaa.

Ennen kuin puhelinliittymät löytyivät helposti netistä, piti aina lähteä erikseen operaattorien kivijalkaliikkeisiin pyytämään liittymätarjous. Toinen vaihtoehto oli pyytää uusi puhelinliittymä tarjous puhelimitse, mutta ruuhka aikaan joutui usein jonottamaan pitkään. Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei siis silloin vielä tapahtunut muutamassa minuutissa kotoa käsin.

Onneksi tänä päivänä liittymät on mahdollista kilpailuttaa itsenäisesti kotoa käsin omalla puhelimella, tietokoneella, kannettavalla tai tabletilla muutamassa minuutissa. Ominaisuuksiltaan paremman ja halvemman liittymän löytyessä, uuden liittymän saa tilattua verkosta helposti ja nopeasti.

Esimerkiksi Puhelinliittymä.com palvelussa voit vertailla Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, DNA:n ja Telian liittymätarjouksia, silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Palvelun vertailutaulukkoon lisätään joka viikko ajankohtaiset liittymätarjoukset, joista useimmat ovat operaattorien uusille asiakkaille suunnattuja tarjoushintaisia puhelinliittymiä.

Kuinka usein liittymät sitten kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuta puhelinliittymä vähintään kerran vuodessa mutta monet tarkistavat liittymien hinnat noin kaksi tai jopa kolme kertaa vuodessa. Mitä useammin tarkistat puhelinliittymien hinnat, sitä todennäköisemmin et maksa liittymistäsi ylihintaa. Tarkistamalla liittymätarjoukset riittävän usein, ehdit hyödyntämään erikoistarjoukset.

Toki liittymä kannattaa kilpailuttaa myös silloin, mikäli se sisältää ominaisuuksia, joita et enää tarvitse tai et ole jostain muusta syystä täysin tyytyväinen liittymään. Kenenkään ei kannata pitää käytössä puhelinliittymää, joka on vertailun mukaan kalliimpi kuin vastaavat puhelinliittymät tai jos se ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset.

Tällä hetkellä Suomessa toimii neljä suurta operaattoria, Telia, Moi Mobiili, DNA ja Elisa Saunalahti. Operaattorien välinen kilpailu on erittäin kovaa, mutta kuluttajille se on vain hyvä asia, sillä jokainen palveluntarjoaja yrittää saada haalittua asiakkaita itselleen kovilla tarjouksilla. Siksi liittymätarjoukset kannattaa vilkaista läpi säännöllisesti.

Välillä markkinoille ilmestyy uskomattoman edullisia liittymätarjouksia, jotka ovat voimassa vain muutaman viikon tai maksimissaan kuukauden. Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää valittömästi. Silloin voit saada huomattavasti tavallista tarjoushintaa edullisemman puhelinliittymän, nettiliittymän tai mobiililaajakaistan käyttöösi yhden tai kahden vuoden ajaksi.

Lue lisää aamulehti.fi – Näin kovaa operaattorien välinen kilpailu on.

Miten valita paras liittymä?

Ei ole olemassa sellaista pakettia, joka olisi paras jokaiselle käyttäjälle, sillä kaikki ei käytä puhelintaan samalla tavalla.

Uutta liittymää etsiessä kannattaa ensin miettiä tarkasti, mitä ominaisuuksia uuteen puhelinliittymään tarvitsee.

Mikäli käytät esimerkiksi puhelinta vain sosiaalisen median ja pikaviestinten käyttöön, silloin riittää varmasti nettiliittymä, jossa on datapaketti.

Mikäli käytät puhelinta usein sarjojen ja elokuvien katsomiseen ja käytät sitä myös mobiilitukiasemana tietokoneellesi tai televisiollesi, silloin datapaketin tulee olla nopea, jotta kaista riittää kaikille laitteille. Markkinoiden nopeimmat liittymät löydät helpoiten 5G liittymät osiostamme.

Jos omistat vielä vanhan puhelimen, jolla ei netin selaaminen onnistu, silloin kannattaa hankkia pelkkä puhepaketti.

Aina kun mietit mikä liittymä mahtaa olla sinulle paras vaihtoehto, kannattaa vilkaista kaikkien operaattorien liittymätarjoukset ja valita sellainen liittymä, jossa on kaikki ominaisuudet kohdallaan sinun kulutustasi ajatellen.

Miltä operaattorilta löytyy parhaat liittymät?

Suomen suosituimmat operaattorit on varmasti Elisa Saunalahti, DNA, Moi Mobiili ja Telia. Operaattoreita on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, sillä kaikilla on melko edulliset ja monipuoliset liittymät.

Suuria hintaeroja liittymissä ei ole, ellei sitten etsi liittymää pelkästään puhumiseen tai datakäyttöön.

Useissa vanhoissa vertailuissa DNA ja Moi Mobiili ovat nousseet suosituimmiksi liittymiksi, sillä molemmat käyttävät tutkitusti nopeinta 4G LTE verkkoa.

4G LTE verkko on ensimmäinen mobiiliverkko, joka on suunniteltu ensisijaisesti dataverkoksi. Verkko kattaa yli 99% suomalaisista, joten ei ihme että nämä operaattorit ovat nousseet vertailuissa ensimmäiseksi.

Nykyään kuitenkin Elisa Saunalahdella on myös nopea 4G-verkko, jonka alueella asuu jo 99 prosenttia suomalaisista. Elisan tavoitteena on maailman paras verkko.

Voisi sanoa, että jokaisella operaattorilla on erinomainen verkko. Uutta liittymää hankkiessa suosittelemme vilkaisemaan jokaisen operaatttorin kuuluvuuskarttaa.

Liittymää vaihtaessa kannattaa aina ennakkoluulottomasti tutustua jokaisen operaattorin liittymätarjontaan, sillä paketit ja verkot kehittyvät nopeasti. Esimerkiksi uudet 5G liittymät alkavat jo olla teleoperaattorien valikoimassa, jotka tietenkin kiinnostavat kaikkia nopeaa nettiyhteyttä tarvitsevat.

Moi Mobiilin liittymät lyhyesti

 • Moi Mobiili on 100% kotimainen.
 • Ketterä ja jatkuvasti uudistuva.
 • Ei määräaikaisuuksia, ei sitoumuksia, eikä ketunhäntiä kainalossa.
 • Liittymän veloitus tapahtuu suoraan maksukortilta.
 • Ei maksuhuomautuksia ja turhaa laskuroskaa.
 • Kiitellyssä Mun Moi aplikaatiossa näet mihin raha kuluu ja muokkaat liittymän ominaisuuksia helposti.
 • Liittymän avausmaksu vain 5,00 euroa.
 • Nopea ja hyvä asiakaspalvelu.
 • Moi Mobiili käyttää tutkitusti nopeaa DNA:n 4G LTE verkkoa, joka kattaa yli 99% suomalaisista.
 • Euroopan reiluimmat puhepaketit.

Elisa Saunalahti puhelinliittymät lyhyesti

 • Oma Elisa palvelee 24/7.
 • Oma Elisa sovelluksella voit seurata liittymän käyttöä, laskutuksen tilannetta ja hallinnoida lisäpalveluja.
 • Saat Elisa liittymät aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa.
 • Elisan nopean 4G-verkon alueella asuu jo 99 prosenttia suomalaisista.
 • Saunalahden liittymät kerryttävät S-bonusta.
 • Liittymän avausmaksu vain 3,90 euroa.
 • Erinomainen asiakaspalvelu, joka on aina valmis auttamaan.
 • Jatkuvasti tarjolla edullisia liittymätarjouksia.

DNA liittymät lyhyesti

 • Nopea ja kattava 4G-verkko kattaa yli 99% suomalaisista.
 • Liittymissä edulliset hinnat ja nopea rajaton netti.
 • DNA Puhelinliittymäasiakkaana saat valikoituja puhelimia aina edulliseen asiakasetuhintaan.
 • Liittymiin saatavilla runsaasti lisäpalveluita.
 • Avausmaksu vain 3,90 euroa.
 • Nopea asiakaspalvelu, joka auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.
 • Suuresta liittymävalikoimasta löytyy jokaiselle edullinen liittymätarjous.
 • Liittymän vaihto DNA:alle on vaivatonta.

Telian liittymät lyhyesti

 • Suuri valikoima liittymiä ja edullinen hinnoittelu.
 • Nopea ja kattava 4G-verkko kattaa yli 99% suomalaisista.
 • Suuri määrä rajattomia nettiliittymiä, Telia Dot vaihtoehtoja ja myös uudet 5G liittymät.
 • Liittymiin saatavilla paljon erilaisia lisäpalveluja.
 • Avausmaksu vain 0-5,00 euroa.
 • Asiakaspalvelu, joka auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.
 • Suuresta liittymävalikoimasta löytyy jokaiselle edullinen liittymätarjous.
 • Liittymän vaihto Telialle tapahtuu käden käänteessä.
Puhelinliittymä.com
Logo