Lehtitarjoukset 2023 – Tilaa lehdet jopa -80% alennuksella

Lehtitarjoukset-2021-Tilaa-lehdet-jopa-80%-alennuksella

Puhelinliittymien tapaan myös erilaiset aikakaus- ja sanomalahdet ovat saatavilla netistä tarjoushintaan. Lehtitarjoukset on taloudellisesti järkevä hyödyntää, voit säästää jopa -80% lehtitilauksessa. Useimmat lehtitarjoukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Lehtitarjoukset 2023 – Tilaa lehdet jopa -80% alennuksella

Kuten puhelinliittymät myös monet muut tuotteet ovat saatavilla netistä tavallista edullisempaan tarjoushintaan, kuten aikakauslehdet ja sanomalehdet. Lehtitarjouksia.com palvelu on koonnut samalle sivulle yli 300 lehden lehtitarjoukset. Hyödyntämällä uudelle asiakkaalle suunnatun lehtitarjouksen, voit saada lehtitilauksen jopa -80% alennuksella normaalihintaan verrattuna ja valitsemasi tilaajalahjan kaupan päälle.

Suurin osa lehtitarjouksista sisältää myös vaihtuvia tilaajalahjoja, joista voit valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjoina on erilaisia tuotteita laidasta laitaan ja lähes aina tilaajalahja liittyy jollain tapaa lehden sisältöön. Lehden tilaajalle toimitetaan pienikokoiset tilaajalahjat suoraan kotiin kirjekuoressa ja suuremmat tuotteet on noudettava lähimmästä postista.

Lehtitarjoukset on suunnattu uusille asiakkaille, joten samaa lehteä ei ole mahdollista tilata tarjoushintaan jatkuvasti. Useimmat lehtitarjoukset on mahdollista hyödyntää uudelleen noin 90 päivän kuluttua viimeisimmästä tilauspäivästä laskettuna. Eikä se ole mikään ihme, sillä lehtitarjouksen hyödyntämällä lehtitilauksen saa huomattavasti tavallista hintaa edullisemmin ja vielä tilaajalahjan kaupan päälle.

Yli 300 lehden valikoimasta voit valita mieleisen julkaisun ja tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lehden lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin. Lahjatilauksissa lehdet toimitetaan lahjansaajalle ja valitsemasi tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Tilaa lehti netistä määräaikaisesti tai kestotilauksena

Lehtitarjouksia.com palvelusta löydät lähes kaikki Suomen markkinoilla olevat aikakauslehdet tarjoushinnoin. Voit etsiä suuresta lehtivalikoimasta mieleisen lehden ja tehdä lehtitilauksen edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti kestotilauksena. Kestotilaus on lähes kaikkien lehtien kohdalla hieman määräaikaistilausta edullisempi vaihtoehto.

Määräaikainen lehtitilaus on vaivattomin tapa tutustua haluamaansa aikakauslehteen, sillä määräaikaistilausta ei tarvitse milloinkaan irtisanoa erikseen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä lehtitilauksen joka päättyy sovitun ajan kuluttua automaattisesti. Määräaikainen lehtitilaus suositellaan valitsemaan aina silloin, kun ollaan tekemässä lehtitilausta lahjaksi. Silloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta.

Kestotilaus on aina määräaikaistilausta halvempi vaihtoehto, mutta kestotilaus tulee irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Kustantajan yhteystiedot löytyvät aina jokaisen lehden takakannesta. Siitä on helppo tarkistaa, minkä kustantajan lehti on ja kenelle sopimuksen irtisanominen tulee tehdä.

Oletpa sitten tilaamassa lehden määräaikaisesti tai kestotilauksena, suosittelemme aina tilausta tehdessä lukemaan tilausehdot ja irtisanomisehdot huolellisesti läpi ajan kanssa. Silloin tiedät jo etukäteen, milloin lehtitilaus päättyy tai mihin päivämäärään mennessä lehtitilaus tulee irtisanoa. Mikäli irtisanot tilauksen juuri laskutuskauden alussa, voit joutua maksamaan lehdet laskutuskauden loppuun saakka.

Miksi lehtitarjoukset kannattaa hyödyntää?

Miksi maksaa tuotteesta korkeampi normaalihinta, kun se on mahdollista saada muualta huomattavasti halvempaan tarjoushintaan? Lehtitarjoukset on siis taloudellisesti järkevä hyödyntää, mikäli aikoo tehdä jostain lehdestä lehtitilauksen. Lehtitarjousten ansiosta voit saada lehtitilauksen jopa yli puolet normaalihintaan halvemmalla ja vielä säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja.

Suuri osa Suomen markkinoilla olevista aikakauslehdistä on ostettavissa vaihtoehtoisesti useimpien kauppojen lehtipisteistä irtonumerona. Miksi siis tehdä lehtitilaus netissä mieluummin kuin ostaa lehdet kauppareissulla lehtipisteistä irtonumerona? Lehtipisteissä lehden myydään irtonumerona melko korkeaan kappalehintaan, jonka takia lehtien ostaminen käy pidemmän päälle usein kalliiksi.

Lehtitarjoukset ovat erittäin edullisia ja lähes kaikki lehdet sisältävät myös useita erilaisia tilaajalahjoja, joista saat valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Lehden tilaajana voit päästä mukaan myös tilaajakilpailuihin, joissa arvotaan lehden tilaajien kesken suuria rahapalkintoja. Kustantajien järjestämissä arvonnoissa voit voittaa jopa 30 000 euron pääpalkinnon puhtaana käteen.

Lehtitarjoukset sisältävät vielä paljon muitakin tilaajaetuja, kuten tilaamasi lehden ja kahden valitsemasi aikakauslehden digiversion ja erilaisia tapahtumia lukijoille. Voit tutustua tilaamasi lehden ajankohtaisiin tilaajaetuihin lehtien artikkeleissa tai lehden kustantajan verkkosivuilla. Tilaajaedut vaihtelevat eri kustantajien välillä suuresti, jonka takia asia kannattaa tarkistaa jo ennen lehtitilauksen tekemistä.

Puhelinliittymä.com
Logo