Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Kun keskität liittymäsi Telialle, avautuu sinulle nyt mahdollisuus voittaa huikea 10 000€ lahjakortti Telia Kauppaan. Se on Telian tapa kiittää uskollisista asiakkaistaan. Hanki, päivitä tai keskitä liittymäsi ja ole mukana tässä jännittävässä arvonnassa.

Keskitä liittymäsi Telialle ja voit voittaa 10 000€ lahjakortin Telia Kauppaan

Nyt jos koskaan on aika harkita Telia liittymän hankintaa. Eikä pelkästään sen takia, että Telia tarjoaa laadukkaita ja luotettavia palveluita, vaan myös sen vuoksi, että Telia on päättänyt ilahduttaa asiakkaitaan erityisellä tavalla.

Yksi onnekas asiakas voittaa huikean 10 000 € lahjakortin Telia Kauppaan. Kuvittele hetki, kun kädessäsi on tuon arvoinen lahjakortti, jonka avulla voit päivittää puhelimesi, hankkia uuden tietokoneen tai vaikka uusia lisätarvikkeita.

Miten voin osallistua?

Nykyinen Telian asiakas?

Hyviä uutisia! Jos olet jo Telian kuukausilaskutteisen puhelin- tai nettiliittymän asiakas (poikkeuksena prepaid-liittymät, yritysliittymät tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeudet), olet automaattisesti mukana tässä huikeassa arvonnassa. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Etkö vielä ole Telian asiakas?

Ei hätää. Kun hankit Telian liittymän 15.8.–17.9.2023 välisenä aikana, pääset osallistumaan arvontaan antamalla luvan sähköiseen suoramarkkinointiin. Helppoa kuin heinänteko.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta. Telia ei ole pelkästään matkapuhelinoperaattori, se on myös mahdollisuus elämyksiin, uusimpaan teknologiaan ja nyt jopa tuhansien eurojen arvoisiin palkintoihin.

Paranna voittomahdollisuuksiasi Telian keskittäjänä

Haluatko kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa 10 000€ lahjakortin Telia kauppaan? Telia antaa siihen täydellisen tilaisuuden.

Telia on tunnettu paitsi laadukkaista palveluistaan, myös siitä, että se palkitsee asiakkaitaan, jotka keskittävät palvelunsa heidän alle. Tässä kampanjassa tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän liittymiä ja palveluita sinulla on Telian kautta, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi voittaa 10 000€ lahjakortti.

Mietitkö jo, mistä aloittaisit? Jos olet harkinnut uuden liittymän hankkimista perheenjäsenelle tai itsellesi tai jos olet miettinyt nykyisen liittymäsi päivittämistä entistä parempaan, nyt on ehdottomasti oikea hetki toimia. Voittomahdollisuutesi kasvavat jokaisen uuden liittymän myötä.

Telia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liittymiä. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Telialta löydät sen – olipa kyseessä sitten puhelinliittymä, mobiililaajakaista matkapuhelimeesi tai laajakaista kotiisi. Ja mikä parasta, jokainen uusi liittymä ei ainoastaan paranna nettiyhteyksiäsi tai puhelimesi toimivuutta, vaan myös voittomahdollisuuksiasi Telian arvonnassa.

Telian kanssa et ole vain asiakas. Olet osa yhteisöä, joka arvostaa uskollisuuttasi ja haluaa palkita siitä. Joten miksi odottaisit? Tutustu Telian liittymävalikoimaan, keskitä palvelusi ja näe, kuinka voittomahdollisuutesi kasvavat.

Puhelinliittymä.com
Logo