Halvin liittymä on mahdollista selvittää jopa minuutissa

halvin liittymä

Mistä halvin liittymä löytyy nopeasti? Tämän artikkelin avulla halvimman puhelinliittymän etsijä säästää runsaasti aikaa, vaivaa ja hermoja.

Miten löytää halvin liittymä mahdollisimman vaivattomasti?

Tuntuuko sinusta siltä, että nykyinen liittymäsi on kallis ja vanhanaikainen? Vai umpeutuiko edullinen tarjousjakso, jonka takia puhelinliittymäsi hinta kohosi pilviin? Mikäli vastasit myöntävästi, on aika etsiä omaan kulutukseen halvin liittymä ja vaihtaa kallis paketti halvempaan. Miten sitten löytää edullinen puhelinliittymä helposti ja nopeasti?

Liittymien vertailu saattaa olla joskus aikaa vievää ja puuduttavaa hommaa. Monet kuluttavat aikaa halvimman liittymän etsimiseen useita päiviä, vaikka muutakin tekemistä olisi vaikka muille jakaa.

Yleensä puhelinliittymä vertailu jää kokonaan tekemättä juuri siitä syystä, että halvemman liittymän etsimiseen kuluu paljon aikaa ja puhelinliittymä tarjoukset joutuu kaivamalla kaivamaan esiin useilta eri verkkosivuilta. Kun kaikki puhelinliittymät on vihdoin löytänyt ja valinnut omaan käyttöön parhaan vaihtoehdon, täytyy jälleen etsiä verkkosivu, josta liittymän saisi tilattua.

Vertaile puhelinliittymät ilmaiseksi palvelussamme

Me puhelinliittymä.com palvelussa tarjoamme nyt ilmaisen työkalun puhelinliittymien vertailemiseen. Kävimme läpi Suomen suosituimpien teleoperaattorien liittymätarjonnan ja kokosimme kaikki liittymätarjoukset samaan vertailutaulukkoon. Mukana Telia Dot, Moi Mobiili, DNA, Telia ja Elisa Saunalahti.

Halvin liittymä on nyt huomattavasti helpompi löytää, eikä esimerkiksi uuden nettiliittymän tai mobiililaajakaistan metsästämiseen tarvitse enää kuluttaa tolkuttomasti aikaa ja viimeisiäkin hermon rippeitä. Palvelumme avulla puhelinliittymän kilpailuttaminen on monin kerroin vaivattomampaa kuin ennen, jolloin aikaakin jää vielä mukavasti muiden hommien tekemiseen.

Palvelumme etusivulla voit valita operaattorin, jonka puhelinliittymä tarjoukset haluat nähdä tai vaihtoehtoisesti voit vertailla kaikkia liittymiä samasta vertailutaulukosta. Lähes kaikki liittymät myydään edullisilla 12-24 kuukauden mittaisilla tarjousjaksoilla huomattavasti normaalihintaa edullisemmin.

Valitse vain taulukosta omaa kulutusta vastaava halvin liittymä ja siirry tekemään uusi liittymäsopimus ”tilaa” napista. Näin siirryt automaattisesti suoraan kyseisen teleoperaattorin kotisivuille, jossa voit tehdä liittymäsopimuksen. Vanhasta puhelinliittymästä ei tarvitse enää huolehtia, sillä operaattori hoitaa vanhan liittymän sulkemisen ajallaan puolestasi.

Sama puhelinliittymä ei ole halvin vaihtoehto jokaiselle

Vaikka naapurin Pertti kehuisi onnistuneita liittymäkauppoja ja säästää nyt satoja euroja vuodessa, ei tämä kyseinen liittymä ole automaattisesti halvin liittymä sinulle. Sellainen henkilö, joka soittaa perinteisiä puheluita harvoin, lähettää viestit internetin maksuttomien viestintäpalveluiden kautta ja käyttää nettiä melko vähän, voi hänelle sopiva liittymä olla halvimmasta päästä. Henkilö, joka kuluttaa puheajan ja tekstiviestien lisäksi runsaasti dataa, ei voi millään saada yhtä edullista liittymää huomattavasti kattavammilla ominaisuuksilla.

Ennen kuin on mahdollista löytää omaan kulutukseen halvin liittymä, täytyy tutkia vanhan paketin kulutusta. Soitetut puheluminuutit, tekstiviestit ja datan määrän selvität helposti laskuerittelystä, mikäli et ole varma millainen puhelinliittymä olisi paras vaihtoehto käyttöösi. Yhä useammalle kuluttajalle halvin liittymä on rajattomalla datalla varustettu matkapuhelinliittymä, jossa puhelut ja tekstiviestit laskutetaan erikseen. Suurin osa soittaa ja lähettää viestejä ilmaisten sovellusten kautta, joten perinteiset puhelut ja tekstiviestit jäävät vähälle kulutukselle.

Puhelinliittymien hinnat vaihtelevat paljon netin nopeuden mukaan ja mitä muuta paketti sisältää. Tämän hetkisen tiedon mukaan kuukausimaksultaan halvin liittymä on Moi mobiilin suosittu Moi Rento 4G liittymä. Vastaavasti kalleimmat ovat Moi Reilu 5G 450M ja Moi Reilu 5G 1000M ja Telia Rajaton 5G 450M. Moi Mobiilin Moi Rento 4G on halpa liittymä, jonka kuukausimaksuun sisältyy vain 8 gigaa dataa. Vastaavasti kalleimmat vaihtoehdot ovat Moi Mobiilin ja Telian tuliteriä 5G liittymiä, jotka sisältävät huippunopean netin sekä puhetta ja tekstiviestejä loputtomasti.

Jokainen meistä käyttää puhelintaan kuitenkin eri tavalla, yksi ei kaipaa puhelimeen netin käyttömahdollisuutta ollenkaan, toinen käyttää puhelimen nettiä vain kevyesti sään ja uutisten selaamiseen ja sitten on nuoriso, joka kaipaa erittäin nopeaa yhteyttä, jolla videoiden, pelien, elokuvien ja suoratoistopalveluiden käyttö tapahtuisi pätkimättä. On selvää, ettei jokaiselle voi olla vain yhtä toimivaa ja halpaa liittymää. Jokaisen tulee selvittää omat käyttötottumukset, jonka jälkeen halvin liittymä omaan käyttöön on helppo löytää.

Älä valitse liittymää halvimman kuukausimaksun perusteella

Kuukausimaksultaan halvin liittymä on helppo selvittää vertailutaulukomme avulla. Valtaosa liittymistä on sellaisia, joiden kuukausimaksuun kuuluu niin puhetta, viestejä kuin dataakin. Yleensä jokaisessa liittymässä on jonkun suuruinen kuukausimaksu, joka asiakkaalta laskutetaan vaikka puhelinta ei käyttäisi yhtään. Toisenlaisissa liittymissä on pieni kuukausimaksu, mutta puheaika ja tekstiviestit laskutetaan lisäksi kulutuksen mukaan. Halvoissa liittymissä harvoin on edes nettiyhteyttä. Lue lisää aiheesta Yle.fi.

Mikäli liittymän valitsee summanmutikassa taulukossa ilmoitetun halvimman hinnan perusteella, saattaa kuukauden käytön jälkeen lasku yllättää. Edullisimmissa kuukausimaksullisissa liittymissä saattaa olla myös muita kuluja, kuten puheaika ja tekstiviestit käytön mukaan. Tällaisen puhelinliittymän lasku saattaa paisua helposti yllättävän korkeaksi, mikäli puheaikaa ja tekstiviestejä kuluttaa runsaasti kuukaudessa. Taulukossa on ilmoitettu aina selkeästi puheminuuttien ja tekstiviestien hinnat, jotka kannattaa tarkistaa huolella ennen liittymän tilaamista.

Halvin kuukausimaksullinen puhelinliittymä saattaa olla myös ominaisuuksiltaan sellainen, joka ei sisällä mitään palveluita. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas maksaa kaikista ominaisuuksista puhtaasti kulutuksen mukaan, jonka päälle vielä pienen kuukausimaksun. Tämän tyyppisen liittymän kanssa tulee olla erityisen varovainen, sillä joskus dataa saattaa kulua yllättävän paljon satunnaisessakin käytössä, joka tietenkin kerryttää huonossa tapauksessa muhkean puhelinlaskun. Esimerkiksi elokuvia tai videoita ei kyseisellä liittymätyypillä paljoa kannata katsoa.

Vertailutaulukossa on kuitenkin niin suuri valikoima liittymiä erilaisilla ominaisuuksilla, että jokaiselle puhelimen käyttäjälle löytyy takuulla omaa kulutusta vastaava halvin liittymä. Oli tarkoitus sitten löytää esimerkiksi sopiva puhelinliittymä lapselle, aikuiselle tai vanhemmalle henkilölle.

Useimmat teleoperaattorit antavat myös mahdollisuuden räätälöidä liittymästä juuri omaan käyttöön sopivan erilaisilla maksullisilla ominaisuuksilla. Nämä puhelinliittymät ovat yleensä vielä kuukausimaksultaan halvimmat liittymät, joten tarvittavat maksulliset lisäpalvelut tai ominaisuudet eivät nosta matkapuhelinliittymän kokonaiskustannusta liian korkeaksi.

Puhelinliittymä.com
Logo