Facebook-huijaus Puuilon nimissä – Ethän ilmoittautunut voittajaksi?

puuilo huijaus 2

Puuilon nimissä on tehty uusi huijausprofiili Facebookiin 28.4.22. Huijaustili löytyy nimellä Puuilo Soumi. (kuva: Freepik.com)

Facebook-huijaus Puuilon nimissä

Puuilon nimissä on tehty valeprofiili Facebookiin. Uusin valeprofiili löytyy nimellä Puuilo Soumi. Huijausprofiili on tehty torstaina 28.4.22, jolloin profiiliin on lisätty kansikuva ja profiilikuva. Tämän jälkeen sivustolla on julkaistu alla oleva päivitys, jossa lukee: Tänään Puuilo-tiimi jakaa 1000€ ostosetelin 300 ensimmäiselle oikein arvaaville muun numeron kuin (702). Saat lisätietoja vierailemalla virallisella verkkosivustollamme ja viimeistelemällä rekisteröinti.

Päivitykseen liitetyssä kuvassa esiintyy useita kertoja numero 702 ja yhden kerran numero 930. Tarkoituksena on löytää numero 930 ja kommentoida julkaisua. Tämän jälkeen kommenttiin ilmestyy automaattinen vastaus, jossa lukee: ”Kiitos osallistumisestanne tähän tapahtumaan.” 1. Seuraa tätä sivua. 2. Tykkää tästä postauksesta. 3. Ilmoittaudu postissa olevasta linkistä tai tästä. (linkki poistettu) 4. Muista jakaa tämä julkaisu kaikille Facebook-ryhmillesi.

Julkaisun tavoitteena on saada ihmiset kommentoimaan julkaisua, jonka jälkeen heille ilmestyy automaattinen vastaus Puuilo Soumin nimellä. Kommentissa pyydetään seuraamaan sivustoa, tykkäämään postauksesta, ilmoittautumaan klikkaamalla kommentissa olevaa linkkiä ja muistutetaan jakamaan julkaisu.

Pyydettyä linkkiä klikkaamalla siirryt tekaistulle Puuilo Soumi verkkosivustolle, jossa lukee: tervetuloa viralliselle sivustomme. Onnittelut, sinut on valittu yrityksemme ”Puuilo Soumi” voittajaksi. Rekisteröidy klikkaamalla alla olevaa rekisteröintipainiketta! Pääset voittajaksi noudattamalla rekisteröintiohjeita.

 

Kuvankaappaus Puuilo Soumi Facebook sivulta. Julkaisussa oleva linkki on poistettu turvallisuussyistä. Kyseinen julkaisu on ehtinyt kerätä jo tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja.

Näin voit ilmiantaa Facebook valeprofiilin

Suosittelemme ilmiantamaan valeprofiilin. Alla ohjeet, joiden avulla voit haluatessasi ilmiantaa valeprofiilin muutamassa minuutissa.

  • Siirry valeprofiiliin.
  • Paina oikeasta yläreunasta kolmea pistettä.
  • Etsi tukea tai ilmianna sivu/profiili.
  • Huijaukset ja väärennetyt sivut.
  • Toiseksi yritykseksi tekeytyminen.
  • Facebook kysyy ”Mikä yritys tai henkilö tämä sivu väittää olevansa”. Valitse tässä kohtaa Puuilo.
  • Halutessasi voit vielä estää kyseisen sivun, jolloin et näe enää heidän julkaisujaan.
Puhelinliittymä.com
Logo