DNA avaa Wi-Fi-puhelut kuluttaja-asiakkaiden käyttöön

DNA-avaa-Wi-Fi-puhelut-kuluttaja-asiakkaiden-kayttoon

DNA tuo WiFi-puhelut kuluttaja-asiakkaiden käyttöön toisena merkittävänä operaattorina Elisan jälkeen.

DNA liittymiin WiFi-puhelut ominaisuus

Teleoperaattori DNA on uutisoinut tuovansa WiFi-puhelut osaksi puhelinliittymiään. Tähän asti suomalaisoperaattoreista vain Elisa on tarjonnut kuluttaja-asiakkaiden käyttöön WiFi-puhelut ominaisuuden. Jatkossa myös DNA:n kuluttaja-asiakkaiden käytössä on suosituiksi nousseet WiFi-puhelut, jotka tarjoavat paremman kuuluvuuden hankalissa kohteissa ja säästää puhelukustannuksia matkaillessa.

WiFi-puhelut hinnoitellaan niin koti- kuin ulkomailtakin samoin kuin Suomesta soitetut normaalihintaiset puhelut. WiFi-puheluissa on kyse siitä, että puhelut reitittyvät tavanomaisen matkapuhelinverkon sijaan WiFi-verkon kautta. Matkustellessa asiakkaan on jatkossa mahdollista soittaa ulkomailta Suomeen yhtä edulliseen hintaan kuin soittaessa Suomen sisäisen puhelun. Palvelu toimii kaikissa wlan-verkoissa.

WiFi-puhelujen soittamiseen ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan ne soitetaan tavallisen puhelun tapaan. Soittaminen edellyttää vain sen, että puhelimessa on WiFi-puhelumahdollisuus ja asetuksista on otettu WiFi-puhelut ominaisuus käyttöön. Lisäksi liittymän tulee tukea WiFi-puheluja. Liittymää ostaessa, liittymän tiedoissa kerrotaan, tukeeko liittymä WiFi-puheluja.

Lue lisää: DNA:n Wi-Fi-puheluista ja Elisan Wi-Fi-puheluista.

Parempi kuuluvuus, kun olet kännykkäverkon tavoittamattomissa

WiFi-puhelut tarjoavat huomattavasti paremman kuluvuuden matkapuhelinverkolle hankalissa paikoissa eikä sinun tarvitse tutustua kuuluvuusalueisiin. Esimerkiksi radiosignaaleille haasteellisissa matalaenergiataloissa WiFi-puhelu kuuluu erittäin hyvin, vaikka matkaviestinverkon kuuluvuudessa olisi haasteista.

WiFi-puhelut toimivat kaikkialla, missä on langaton lähiverkko. WiFi-verkkoja on kodin ja työpaikan lisäksi lukuisissa julkisissa tiloissa, kuten hotelleissa, kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja sekä lento- ja rautatieasemilla.

WiFi-puhelut tarjoavat merkittävästi säästöä

WiFi-puhelujen hinnoittelu on selkeää ja edullista. Ulkomailta soitetut puhelut veloitetaan aina Suomesta soitettuina puheluina.

Matkaillessa WiFi-puheluiden käyttö säästää merkittävästi puhelukustannuksia, kun matkat kohdistuvat EU:n ulkopuolelle ja puhelut soitetaan Suomeen. Ulkomailta suomalaiseen puhelinnumeroon soitettava WiFi-puhelu maksaa vain kotimaan normaalihintaisen puhelun verran, eli osassa rajattomissa liittymissä jopa pyöreät nolla euroa.

Ulkomaisiin puhelinnumeroihin soitetut puhelut veloitetaan kuitenkin Suomesta soitettuina ulkomaanpuheluina, joiden hinnat voit tarkistaa operaattorin verkkosivuilta.

Puhelujen tekninen laatu on parhaimmillaan

Tekniseltä laadultaan WiFi-puhelut ovat samalla tasolla tai jopa hieman paremmalla matkaviestinverkon puheluihin vertailtuna. Voit unohtaa ikävät pätkimiset ja rätinät heti kättelyssä.

WiFi-puhelut soivat omasta puhelinnumerostasi

WiFi-puhelut toimivat aina tutulla numerollasi eikä puhelujen soittaminen edellytä minkään sovelluksen lataamista tai ostamista sovelluskaupasta.

Tällä hetkellä WiFi-puhelut toimivat lähes kaikissa DNA:n liittymissä ja puhelimissa. Vanhoissa luureissa WiFi-puhelut eivät valitettavasti toimi.

Puhelinliittymä.com
Logo